10 moduri în care să îi arăți că o iubești  (I)

10 moduri în care să îi arăți că o iubești

Femeile au nevoie să li se spună că sunt iubite
Uneori viața devine atât de plină cu fel și fel de treburi de rezolvat încât uităm să avem grijă de sufletele noastre și acordăm prea puțin timp iubirii și romantismului. Oprește-te puțin  din vâltoarea vieții și adu-ți aminte de începutul relației tale de cuplu, de cât de emoționat ai fost când i-ai spus prima oară că o iubești, de cât de încântată a fost ea. Ai grijă și acum să-ți exprimi iubirea față de ea? Sau consideri că acum ea știe asta?

Unii bărbați consideră că odată dovedită iubirea față de iubită, ea va ști pentru totdeauna aceasta și nu mai sunt necesare nici un fel de dovezi de iubire. Dar în realitate, chiar dacă o femeie știe că soțul sau iubitul ei o iubește, e încântată și uneori chiar are nevoie să i se spună că e iubită. Și, pentru că o iubești, sunt sigur că vrei să faci asta pentru ea. Să fim sinceri, și ție îți place când ea îți spune că te iubește.

Daca ești în pană de idei și nu știi cum să-i arăți ce simți pentru ea, iată în continuare 10 moduri în care îți poți arăta iubirea. Inspiră-te din ele și adaptează-le la felul tău de a fi. E foarte important să fii tu însuți când faci aceasta.1. Îmbrățișeaz-o
Îmbrățișarea este un mod minunat de a ne exprima iubirea. Pe lângă experiența vie a vieții, chiar și cercetările științifice au arătat că îmbrățișarea nu e un gest banal, ci un gest care ne hrănește foarte profund sufletele atât atunci când primim o îmbrățișare cât și atunci când oferim. E un gest care transmite foarte puternic iubirea. Îmbrățișeaz-o pe iubita ta în fiecare zi, nu fă economie de îmbrățișări, sunt gratuite și totodată foarte valoroase.2. Ține-o de mână când vă plimbați sau când sunteți împreună pe stradă
Atingerea este foarte strâns legată de iubire. Nu doar o îmbrățișare poate transmite iubire ci și atingerea caldă a mâinii. Atingerea mâinilor celor doi iubiți a devenit chiar un simbol al îndrăgostirii și nu e nimic întâmplător sau formal în asta. Ține-o de mână când vă plimbați, când mergeți împreună pe stradă, când sunteți la restaurant, când vizionați un film împreună, seara când sunteți împreună în pat. Atingerea creează intimitate și apropiere sufletească.10 moduri în care să îi arăți că o iubești3. Lasă-i bilețele de dragoste
Lasă-i bilețele cu scurte declarații de dragoste în diferite locuri din casă. Poți scrie doar ”Te iubesc!”,  ”Ești mereu în inima mea”, sau ceea simți tu pentru ea. Scrie cuvinte simple, dar care au semnificație romantică și afectivă pentru voi doi. 

Sunt multe locuri în care îi poți lăsa aceste bilețele astfel încât ea să le găsească atunci când caută lucrurile de care are nevoie. Îi vei face astfel și o declarație de dragoste și o surpriză.  De exemplu, îi poți pune bilețelul în frigider lângă cutia cu unt - îl va găsi dimineața când pregătește micul dejun.

Poți pune un bilet pe oglinda din baie sau îl poți strecura în poșeta ei și să-l găsească atunci când ajunge la servici. Desigur, în poșeta unei femei sunt în general foarte multe lucruri și există riscul ca bilețelul tău să se rătăcească printre ele. Poți să-i pui biletul în pantofi, îl va descoperi când se va încălța. Sau dacă tu pleci ultimul din acasă, îl poți pune în papucii de casă. Sigur va fi încântată când îl va găsi la întoarcerea acasă.

Dacă pleci de-acasă dimineața înainte ca ea să se trezească, îi poți lăsa un bilet pe noptieră, pe masa din bucătărie sau pe tastatura de la calculator. Se va bucura că te-ai gândit la ea înainte să pleci. Ideea e să-i arăți că te gândești la ea și o iubești chiar și atunci când ești foarte ocupat. Astfel de surprize încântă sufletul. Sigur o să-ți mai vină și ție idei unde să-i lași bilețele de dragoste.

Îi poți trimite mesaje de dragoste și prin sms sau email, dar faptul că scrii un bilet arată mai multă implicare, e mai personal. Să nu lăsăm tehnica să elimine metodele clasice, au savoarea lor.


4. Pregătește micul dejun înainte ca ea să se trezească
Surprinde-o pregătind micul dejun pentru voi doi. Alege ceea ce ei îi place foarte mult. Aranjează festiv masa ca și cum acela e cel mai important moment al zilei. Sau poți să-i servești micul dejun în pat. Fă-o să se simtă răsfățată.

Dacă nu ai timp pentru micul dejun, se poate aplica rețeta și pentru cină. În acest caz îți recomand și o ținută festivă și clasicele lumânări. Transformă bucătăria sau sufrageria voastră într-un restaurant de lux.

(va urma)

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn