10 moduri în care să îi arăți că o iubești  (II)

 

10 moduri în care să îi arăți că o iubești  (II)5. Oferă-te să o ajuți la treburile gospodărești sau la cumpărături
Dacă ea este cea care face mai mereu treburile gospodărești: curățenie, mâncare, cumpărături de la piață etc, va fi foarte încântată să o ajuți din proprie inițiativă. E important să o faci chiar cu bucurie, în fond vrei să o faci să simtă că o iubești. Dacă n-ai destul entuziasm gândește-te care ar fi atitudinea ta dacă atunci ai vrea să o cucerești. Întotdeauna iubirea trebuie exprimată din tot sufletul indiferent care este limbajul pe care îl folosim.


6. Ascult-o când vrea să-ți spună ceva
Ascultă-ți iubita când vrea să îți vorbească. Nu te preface că o asculți în timp ce ești de fapt atent la altceva. Ascultă ce spune și mai mult, ascultă ce e în sufletul ei. Concentrează-ți atenția asupra ei pentru că e una dintre cele mai importante ființe din viața ta. Merită asta. Dacă într-adevăr o iubești, lasă pentru moment alte preocupări deoparte și ascult-o. Privește-o în ochi și ia-o în brațe dacă simți că are nevoie de susținere. Nu te grăbi să-i dai sfaturi și rețete de rezolvare a problemelor cu care se confruntă. E posibil să știe deja singură ce trebuie să facă, dar are nevoie să fie ascultată. Are nevoie să se simtă iubită și susținută. Asta îi împlinește sufletul și o face puternică. Va rezolva apoi toate problemele.7. Oferă-i flori și mici cadouri care au semnificație pentru ea și relația voastră
Nu trebuie să faci cadouri costisitoare, dar e important să nu le faci prea rar. Pentru o femeie e mult mai împlinitor să primească o floare în fiecare săptămână decât un buchet imens de flori o dată pe an. Alege mici cadouri care să o bucure. Nu trebuie să fie ceva scump. Mai degrabă o va încânta dacă îi arăți că ești atent la ce îi place și la ceea ce are nevoie. De exemplu îi poți cumpăra prăjitura sau ciocolata preferată.


8. Petrece timp cu ea
Pentru unele femei cea mai importantă declarație de dragoste este să petreci cât mai mult timp cu ea. Ești foarte ocupat și nu știi cum să faci asta? Valorifică oportunitățile pe care le ai. Aranjează-ți programul astfel încât de exemplu să luați prânzul sau cina împreună. Sau mergeți împreună la servici. Sau invit-o să te țină în brațe în tăcere în timp ce seara acasă mai ai de citit o documentație pentru servici. S-ar putea să ai surpriza să fie foarte încântată că o vrei prezentă în viața ta și atunci când ești ocupat. Chiar dacă mintea e preocupată cu problemele de servici, sufletul poate fi alături de ființa iubită.

Fi prezent cu sufletul atunci când ești cu ea în orice circumstanță. Dacă alegi să-ți petreci două ore cu ea, dar în acest timp te preocupă altceva decât ea și relația voastră, asta nu o va împlini. Uneori nevoia de a petrece mult timp cu cineva vine din sentimentul de singurătate. O oră în care ești prezent cu tot sufletul alături de ființa iubită poate fi mult mai valoroasă pentru ea decât o zi întreagă în care fizic ești cu ea, dar mintea și sufletul îți sunt în altă parte.

10 moduri în care să îi arăți că o iubești  (II)Dacă ai suficient timp la dispoziție, o poți invita la plimbare, la film, la un concert... sau unde vă place vouă să mergeți. 


Dacă ești genul foarte ocupat, întreabă-te dacă merită să lași atât de puțin timp din viața ta disponibil pentru femeia pe care o iu

bești și pentru relația voastră de cuplu. Viața trece repede. Gândește-te 

bine.


9. Fă-i cât mai multe surprize
Surprizele aduc întotdeauna o anumită magie în relația de cuplu. Ne fac să ieșim din rutină și să uităm de griji. Ne fac să simțim că suntem importanți unul pentru celălalt.

O poți invita la plimbare sau într-o călătorie fără să-i spui destinația și să o duci undeva unde ea își dorește foarte mult să meargă sau într-un loc care îi place foarte mult. Sau îi poți trimite la servici printr-un curier un trandafir. O poți suna înainte de pauza de prânz și să o inviți să mâncați împreună.

Pregătește o baie aromată pentru voi doi. Dezmiard-o cu mângâieri în cada de baie plină cu spumă. Poți de asemenea să creezi o atmosferă foarte romantică atunci când vreți să faceți dragoste - nu subestima puterea petalelor de trandafir presărate în pat sau a unei muzici calde și suave sau a lumânărilor parfumate.


10. Spune-i cât mai des pur și simplu: TE IUBESC!


 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn