Ești ceea ce gândești

esti ceea ce gandestiÎnțelepții și stiința ne avertizează că suntem ceea ce gândim
Multă lume nu înțelege de ce natura gândurilor ne influențează viața, care este importanța acestora pentru a avea o viață armonioasă și cum gândurile produc propriu zis efecte.

Probabil că de multe ori ai fost martorul neputincios al spectacolului exuberant ce se desfășoară în propria minte. De câte ori ți-ai propus să fii tu regizorul și să conduci acel spectacol așa cum vrei? Și de câte ori ai reușit?

Mintea ta este un instrument foarte puternic care poate fi folosit ca să-ți influențezi viața în mod pozitiv sau negativ. Frecvențele minții tale sunt în acord cu ceea ce gândești, ce simți, cu sănătatea corpului fizic și cu modul în care reacționezi în viața de zi cu zi.

Cum ar fi dacă ai putea să-ți influențezi mintea la voință, astfel încât să experimentezi doar frecvențe elevate? - Să fii sanătoasă, fecită, să iubești și să fii iubită, să fii eficientă, atentă, relaxată? 

Există un intercondiționare între gândurile tale și minte, între gîndurile tale și corpul fizic, între minte și modul cum aceasta percepe "realitatea". Transformând natura gândurilor tale și dându-le mereu orientări pozitive, poți să transformi modul în care mintea ta operează, felul în care percepe "realitatea" și implicit poți transforma benefic viziunea ta asupra vieții și modul în care te simți.

 

Controlează conștient frecvențele minții tale
Există câteva modalități pentru a controla mintea. Meditația este una dintre metodele cele mai eficiente. De asemenea, posturile yoga și audierea unor melodii care pot să ridice nivelul frecvenței de vibrație.

Utilizate separat sau în combinație, fiecare dintre aceste simple modalități pot să ajute foarte mult la inducerea unor unde înalte la nivelul creierului, și implicit la nivelul întregii ființe, care produc reacții pozitive și implicit fericire.
Te poți folosi și de tehnici simple de gândire pozitivă, păstrând mintea focalizată și dându-i în mod constant doar orientări pozitive, optimiste.

Obișnuințele nu sunt ușor de modificat și dacă întâmpini greutăți în această direcție, îți recomand să folosești tehnicile specifice de ridicarea nivelului vibratoriu prin folosirea de sugestii subliminale pe fondul unei muzici adecvate, liniștitoare.

Aceasta va permite minții conștiente să intre în repaus, lăsând ca ideile pozitive subliminale să afecteze într-un mod pozitiv și determinant subconștientul tău. Cu un efort minim vei putea să îți transformi profund subconștientul și să te bucuri ulterior de noile obișnuințe superioare, elevate care îți vor aduce mereu fericirea și bucuria în viață.

 

Puterea gândirii pozitive
Este binecunoscut faptul că o gândire pozitivă creează o realitate pozitivă. Conform legii rezonanței universale atragi exact ceea ce gândești, sau primești ceea ce oferi. Emiți gânduri pozitive, vei primi pozitivism și armonie. La ora actuală este demonstrat și științific că toate gândurile pozitive creează reacții inclusiv chimice la nivelul creierului determinând stări de fericirea și bună dispoziție.

Majoritatea oamenilor au paternuri negative în subconștient. De aceea este bine să ținem cont de asta, să fim atenți și să controlăm mintea, astfel încât să nu menținem gânduri negative care ar influnța nivelurile de frecvențe ale creierului devenind triști, stresați, furioși, geloși, pesimiști.

Există un cerc vicios care poate fi uneori greu de întrerupt. Să folosești piese muzicale care să inducă frecvențe de vibrație elevate poate fi de mare ajutor, dar cel mai bine este să facem eforturi să producem o transformare radicală a modului nostru de a gândi.

Dacă poți fi conștient în fiecare zi de modificarea gândurilor negative în gânduri pozitive, obișnuințele inferioare vor fi transformate o dată cu frecvențele creierului și reacțiile tale vor căpăta o direcție pozitivă. De aceea, gândurile pozitive nu numai că vor transforma energia pe care o vom atrage prin legea rezonanței, ci și modul în care simțim, gândim și reacționăm în viață.

 

Ia-ți viața în propriile mâini
Odată ce înțelegi cum funcționează mintea ta și cum să o controlezi, viața ta este în mâinile tale. Până atunci nu tu gândești, ci funcționezi pe pilot automat, inconștient. Învață să folosești gândirea pozitivă și să îți transformi continuu gândirea, orientându-o numai către zone pozitive și optimiste.


Inclusiv efecte la nivel fizic vor apărea: sănătatea ta va fi influențată în bine și buna dispoziție se va instala în viața ta permanent.

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn