O vedetă ce practică yoga - THALIA

yoga pentru femeiAdevăratul ei nume este Ariadna Thalia Soni Miranda, dar și-a ales ca nume de scenă pe cel de Thalia. Este o cântăreață celebră și o actriță de telenovele. Este laureată a premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.  Nu cred că e cineva care să nu fi auzit de ea.

A fost numită „Regina Telenovelelor” datorită succesului din telenovelele în care a avut rol principal. A scos și multe albume ce au fost premiate cu discuri de platină și a fost numită și „diva muzicii latino”.

 

Idolul Thaliei – Nadia Comaneci
Născută pe 26 august 1971 în Mexic sub semnul Fecioarei, a fost perfecționistă încă de mică. Îi plăcea gimnastica, idolul ei fiind Nadia Comaneci.  „Am inceput să fac balet cam pe la 7 ani, dar am fost mai mult interesată să devin precum Nadia Comaneci, deoarece ea era eroina mea. Îmi spuneam că trebuie să fac gimnastică. Și a funcționat.” – spune Thalia.

 

Practică yoga de 13 ani
Ce nu se știe este că, la începutul carierei de actriță, Thalia avea forme rotunjoare. Nu arăta nicidecum așa ca acum.

Thalia susține că practică yoga și că aceste exerciții, combinate cu atenția asupra stărilor de bine o ajută să arate și să se simtă perfect. Este foarte flexibilă și spune că practica posturilor dificile este rezultatul a 13 ani de yoga, iar de 4 ani practică zilnic diferite forme de meditație.

„Eram tot timpul grabită, alergând dintr-un loc în altul, dar acum sunt mai liniștită și fac totul la timpul potrivit. Am învățat să mă relaxez mai mult. Recomand yoga tuturor, pentru că este foarte utilă în a obține un echilibru între trup și suflet".

„Industria în care lucrez e foarte dificilă. Îmi consumă foarte mult energia și de aceea practic yoga de ceva vreme, deoarece îmi menține claritatea și pot progresa mai mult. Mă face să mă simt bine, fericită. Posturile yoga sunt favoritele mele. Cele dificile mă provoacă deoarece am nevoie să mă focalizez, să-mi mențin echilibrul… Uneori mi-e greu să fac anumite posturi și unele chiar nu-mi plac, dar trebuie să le fac deoarece îmi armonizează trupul. Yoga este un întreg complex de exerciții care mă echilibrează. Nu practic yoga doar pentru că e la modă sau pentru că e nevoie să am o condiție fizică bună. Practic yoga deoarece mă face să mă simt bine. Și asta e important pentru mine.”

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn