Despre practica yoga și o viață sănătoasă

 

yoga pentru femeiGisele Bundchen a născut ușor datorită practicii yoga
Gisele Bundchen este născută la 20 iulie 1980 în Rio Grande do Sul, Brazilia. Este cel mai bine plătit model al firmei Victoria Secret.

Gisele susține că a avut o naștere ușoară deoarece a practicat yoga pe toată durata sarcinii, 3 zile pe săptămână. Tot yoga a jutat-o ca numai după 2 luni să poată reveni la muncă pe podium, prezentând lenjerie intimă pentru Victoria Secret.

Iată ce spune ea despre practica yoga:
„A lucra asupra propriei tale ființe nu este prea ușor… Uneori mă simt ca o picătură de apă ce rezonează cu oceanul, devin una cu el. Doar sunt. Cu fiecare picătură de ploaie noi recreem râuri, oceane. Cred că acest întreg concept de a fi eu însămi, de a lucra cu mine însămi, de a îmbrățișa tot ce mă înconjoară, mă face să devin una cu totul, cu conștiința care e conectată cu tot.

Dar pentru aceasta trebuie în primul rând doar să fii. Nu trebuie să te axezi pe exterior ci trebuie să fii tu cu tine însăți. E necesar să trăim în armonie cu noi înșine și cu tot ce ne înconjoară. Cursurile de yoga sunt foarte importante pentru mine.“

 

Elle MacPherson a ales yoga și alimentația organică
Născută la 29 martie 1963 în Australia, Elle Macpherson este o femeie de afaceri, actriță, manechin și mamă a doi băieți. Ea arată foarte bine la vârsta de 50 de ani.

Elle MacPherson consideră că sănătatea și starea ei de spirit sunt foarte importante. Ea a înlocuit fitness-ul cu Heartcore Pilates și yoga. Elle a afirmat: „Nu mai am 30 de ani şi realizez că trebuie să am grijă de sănătatea mea. Meditez în fiecare dimineață. Mă relaxează, mă eliberează și îmi pornește ziua cum trebuie”.

Ea spune că alimentația organică a avut un impact foarte bun asupra sănătății ei. Mănâncă multe fructe și legume (pe cât posibil de sezon) și bea 3 litri de apă/zi. A eliminat din alimentație zahărul și produsele care conțin conservanți.

 

Tina Turner practică yoga
S-a nascut în 26 noiembrie 1939. Este o femeie admirată pentru prospețimea și dinamismul pe care le are chiar la o vârstă înaintată.

Tina practică yoga, nu consumă carne și are un regim alimentar bazat pe fructe și legume. Ea practică și meditația budhistă. Prin aceste tehnici de concentrare, Tina își dorește să atingă liniștea mentală și psihică necesară atunci când trebuie să susțină o apariție publică. Dar cel mai mult îi place relaxarea yoghină, pentru că ea considera că în 30 de minute se regenerează ca după un somn de două ore.

 

Mariel Hamingway ne îndeamnă să avem un stil de viață sănătos
Mariel Hamingway este adepta unui stil de viață sănătos. Ea a scris cărți despre yoga și nutriție. A creat o companie numită Kitchen Mariel cu scopul de a împărtăși celorlalți pasiunea ei pentru o viață sănătoasă și fericită. Mariel este vegetariană.

Ea recomandă practica yoga pentru că întreține trupul, calmează mintea și hrănește sufletul. Sfatul ei pentru a fi mereu calmi și încrezători este: „în primul rând, dimineața când te trezești, permite-ți mai întâi să te autoanalizezi; în al doilea rând, nu te amăgi; în al treilea rând, practică yoga".
 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn