Nativa zodiei Pesti (19 febr.- 20 mart.)

nativa zodiei pestiCuvinte cheie: compasiune, sensibilitate, altruism
Semn de Apă: negativ, feminin, dublu, fecund, nocturn, tăcut
Planetă guvernatoare: Jupiter şi secundar Neptun
Simbolizează: apa şi marea, oceanul, aspectele şi fenomenele mobile, variabile; persoanele tăcute, discrete, liniştite, ascunse, enigmatice; ospitalitatea, băutura şi mâncarea bună, animalele mari, pericolul de pierdere a reputaţiei şi libertăţii; generozitatea şi filantropia
Culorile specifice: violet, purpuriu, acvamarin
Pietrele preţioase: opal alb, perla, ametist
Metalul: cositor
Propoziţia cheie: „Eu cred”
Calităţi: interiorizare creatoare, adaptare rapidă, senzaţii intuitiv-empatice, inspiraţie, trăiri mistice, putere de sacrificiu, spiritualitate, puternice tendinţe mediumnice, elevare, romantism copleşitor, înţelegere, prietenie, receptivitate sublimă, imaginaţie uluitoare, generozitate, modestie, înţelepciune, aspiraţie către iluminare spirituală, sentimente pure, idei geniale
Trebuie să dezvolte: voinţa, realismul
Trebuie să evite: alcoolul, drogurile, fluctuaţiile emoţionale, îngăduinţa excesivă faţă de propriile slăbiciuni şi defecte

 

Simte misterul ascuns în cotidian
Substanţa specifică a femeii neptuniene este flexibilitatea - psihică şi mentală. Lumea sa interioară e plină de taine şi revelaţii spirituale, firesc înclinată spre abandon în iubire, compasiune, trăiri sufleteşti complexe. Atunci când ajunge la detaşare autentică, nativa se identifică spontan cu o conştiinţă care o depăşeşte şi o înglobează, trăieşte intuiţii sublime şi sentimentul de libertate divină.
Femeia din zodia Peşti este deschisă faţă de gândurile şi sentimentele celorlalţi; uneori se dovedeşte chiar uşor influenţabilă. Are mult farmec, simţul moderaţiei, umor, simpatie şi consideraţie faţă de cei din jur, chiar dacă este derutantă uneori, datorită firii sale fluctuante.

Este conştientă de substratul subtil al interacţiunilor dintre oameni, urmează cu uşurinţă curentul social favorabil. E plină de imaginaţie, creativă, bună cunoscătoare a nuanţelor psihologice. Poate percepe nevoia celorlalţi de alinare şi îşi oferă sprijinul din toată inima. Îşi dedică forţa şi timpul pentru a ajuta, fără să caute vreo răsplată. Aspiră să fuzioneze cu toate aspectele vieţii, să îmbrăţişeze ceea ce o înconjoară cu tandreţe şi compasiune. Alege să nu vadă defectele celor dragi.
Se simte în siguranţă când recunoaşte şi asimilează toată complexitatea unei situaţii. Odată ce reuşeşte, se dedică unei cauze divine şi percepe întreaga lume ca pe o sferă radiantă, în care cele mai banale aspecte ale existenţei cotidiene sunt de fapt misterioase şi pline de strălucire.

 

nativa zodiei pestiEste dulce şi etern feminină
Chiar şi la urechea celor care nu cunosc astrologie au ajuns zvonuri despre fermecătoarea din zodia Peştilor. Are şi ea defecte, desigur, dar la prima vedere este întruchiparea primei iubiri a oricărui bărbat. Femeia modernă, emancipată, care şi-a cultivat o imagine şi atitudine de amazoană, face să fie şi mai apreciată firea nativei din Peşti. În contextul aceasta, de război declarat vechilor modele, neptuniana discretă, drăgălaşă şi delicată atrage irezistibil bărbaţii.

Şi este lesne de înţeles de ce. Întotdeauna îşi pune iubitul în lumină şi nu are nici cea mai mică dorinţă de a-l domina. Este foarte fericită să se sprijine de umărul lui de bărbat şi să-i dea de înţeles, privindu-l cu ochii mari şi plini de uimire, cât este de puternic şi de înţelept. Ştie să-l asculte ca nimeni alta atunci când are o problemă şi îl consolează la vreme de restrişte.

Această femeie e convinsă că iubitul, tatăl, fratele ei, de fapt, orice bărbat, poate cuceri lumea. Iar această încredere înduioşătoare îl impulsionează şi îl inspiră pe bărbat să creadă la fel. Căldura şi dulceaţa ei sufletească dăruiesc iubitului un refugiu calm, intimitate, linişte, departe de lumea dezlănţuită.

Iarna o vezi cu mănuşi pufoase, de angora. Primăvara poartă fuste lungi, vaporoase. Vara o admiri într-un bikini minuscul, iar toamna arată adorabil alături de cel ales, cu mâinile în buzunarele lui, ca să le încălzească. Este etern feminină, în toate anotimpurile. După ce schimbă doar câteva vorbe cu ea, bărbatul se relaxează complet. Neptuniana îi dă foarte clar de înţeles că nu-l va învinovăţi niciodată pentru problemele pe care le are sau pentru greşelile săvârşite accidental. Nu face niciodată presiuni asupra lui; propriul lui ritm este perfect pentru ea. Mai e nevoie să ne întrebăm de ce femeia din Peşti este amanta ideală?

 

Înţelege profund sufletul omenesc
Poate fi severă uneori, dar în general se poartă cu blândeţe. Feminitatea fermecătoare îi atenuează defectele. Cel mai adesea neptuniana este dulce, visătoare şi caldă. Se adaptează superb la situaţii conflictuale.
Este subtilă, misterioasă şi visătoare. Reuşeşte să se îmbrace ca o regină, să gătească mâncăruri ca-n poveşti, să plătească chiria la timp şi să trimită cadouri minunate la ocazii speciale, toate acestea dintr-un venit mic. Este înconjurată de afecţiunea unui grup foarte eterogen alcătuit din mai toţi oamenii cu care intră în contact.

Nativa este sentimentală ca vântul de primăvară. E binecuvântată cu darul înţelegerii fiecărei fiinţe umane. Acesta este adevărul. Lecţia pe care trebuie să o înveţe este să-şi depăşească timiditatea şi îndoielile.Din când în când îşi maschează timiditatea şi vulnerabilitatea cu remarci pline de umor, glume cu tentă moralizatoare, cu un aer sofisticat şi independent.

Dar toate astea sunt o deghizare pe care o adoptă ca să-şi ferească sensibilitatea de ochii iscoditori. Totuşi, nici o neptuniană nu se pune de-a curmezişul propriei zodii. Cu toată emanciparea ei, aşteaptă de exemplu cuminţică pe trotuar ca bărbatul să cheme taxiul. Din punctul de vedere al unei native din Peşti sunt lucruri care se fac în mod firesc, natural, iar unul dintre ele e să te comporţi ca o femeie rafinată în public. Adoră bărbatul şi reuşeşte adeseori să găsească o fericită cale de mijloc între fermitate şi toleranţă. Cei dragi îi sunt recunoscători pe viaţă.

 

Are o intuiţie paranormală
Neptuniana este detaşată de câştiguri băneşti, dar atunci când cei pe care îi iubeşte au nevoie disperată de încă un venit, va accepta bucuroasă să intre în competiţia lumii materiale. Fie că îşi urmează chemarea interioară într-o mânăstire, fie alege să fie un colaborator excepţional în afaceri, se remarcă printr-o feminitate profundă, remarcabilă în orice conjunctură.

Născută sub zodia frumuseţii, artelor şi secretelor, are puteri de-a dreptul magice. Experienţa o învaţă că se poate baza pe percepţiile ei profunde. Este sinceră în exprimarea iubirii, gingaşă şi fascinantă. Trăieşte cu nostalgia unui iubit aventurier, un fel de amestec între rege şi pirat, un bărbat romantic şi pasional, care să o răpească din lumea obişnuită. Este o actriţă care poate juca orice rol (amazoana, fascinatoarea, mama) şi este fericită atunci când izbuteşte să armonizeze fantezia cu realitatea.

Are forme feminine, pieptul plin, mâinile şi picioarele puternice. Pielea îi este catifelată, tenul uşor pal, părul bogat şi mătăsos. Te priveşte cu ochi limpezi, fascinanţi. Trăsăturile ei sunt vii şi foarte expresive. Întreaga fiinţă manifestă o graţie extraordinară, iar faţa i se însufleţeşte şi străluceşte irezistibil atunci când este destinsă. Dacă îşi supraveghează cu atenţie echilibrul interior şi îşi gestionează cu înţelepciune activităţile personale, se bucură de o bună sănătate. Are picioarele mai sensibile şi trebuie să se ferească de accidente.

 

Împlineşte perfect fanteziile lui erotice
Femeia din Peşti are talent erotic nativ, se poartă încântător, găseşte cuvintele potrivite când îşi doreşte să comunice cu cel iubit, ştie întotdeauna să creeze o atmosferă de vis. Sexualitatea ei este precoce, îşi doreşte intens să dăruiască plăcere şi încântare. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile erotice.

 

Îşi ridică iubitul la rang de zeu
Îi place să pregătească totul ca pe scenă: lumină voalată, parfum ispititor, lenjerie incitantă, tot ce este pe gustul iubitului ei. E o adevărată maestră în folosirea erotică a limbii şi în mângâieri. Apreciază jocul dominat – dominator, şi îl provoacă pe iubit plină de graţie şi iubire. Are tendinţe exotice în îmbrăcăminte şi accesorii. Poartă cu plăcere bijuterii - cercei lungi care îi mângâie gâtul catifelat, brăţări care alunecă pe braţe. Alege îmbrăcăminte care incită amoros, ciorapi care subliniază forma piciorului, mănuşi, sutiene decoltate, vestimentaţie din piele. Poate atinge perfecţiunea în împlinirea fanteziilor erotice sublime ale iubitului.

Femeia din Peşti este foarte sensibilă la dezmierdări, are pielea delicată. Dacă bărbatul îi masează picioarele şi tălpile o poate aduce cu uşurinţă într-o stare extatică. Pentru ea împlinirea şi plăcerea iubitului sunt propria ei împlinire. Poate veni în întâmpinarea oricărei stimulări amoroase, căci are mereu un răspuns născut din feminitatea ei bogată.

 

Ce îi învaţă pe ceilalţi: iubirea este compasiune.
Ce învaţă de la ceilalţi: iubirea este TOTUL, iubirea este eternă şi divină.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn