Sfatul medicului – terapii naturiste pentru negii genitali

sfatul medicului-negiTratament pentru negii genitali

Este necesară întărirea imunităţii. Pentru aceasta e indicat regimul lacto-ovo-vegetarian, tinctura de propolis, câte 15 picături de 3 ori pe zi pe puţină pâine, un macerat la rece de 6 ore dintr-un amestec în părţi egale din: coada şoricelului, pelin, sânziene, sunătoare, urzică, busuioc, salvie, 4 căni pe zi (2 linguriţe amestec de plantă la o cană de apă), şi tratament homeopat personalizat.

Amestecul de plante se pune în apă şi se lăsă la macerat 6 ore, de seara până dimineaţă, se strecoară şi se ţine la frigider. Se scoate câte o cană cu o oră înainte de consumare pentru a ajunge la temperatura camerei.

Extern se fac pensulaţii cu tinctură de rostopască şi ulei de ricin alternativ şi cu tinctură de mărul lupului - REMF (aveţi grijă să o puneţi strict pe negi pentru că e foarte corozivă).

Mijlocul cel mai bun de prevenţie a reapariţiei lor este întărirea sistemului imunitar Cel mai bun medicament antiviral care şi întăreşte sistemul imunitar este tinctura de propolis, câte 15 picături de 2 ori pe zi pe puţină pâine. Se mai poate lua polen 2 linguri pe zi, una dimineaţa şi una la prânz, lăptişor de matcă, o fiolă de preparat liofilizat sau 2 drajeuri pe zi, timp de zece zile pe lună, şi miere de albine, câte 3 linguri pe zi.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn