Aurul- excelent antioxidant

aurul-excelent oxidantRedescoperă elixirul nemuririi
“Aurum potabile” este un elixir medieval, considerat de celebrul alchimist Paracelsus (1493 – 1541) ca fiind capabil să vindece toate bolile, să păstreze trupul indestructibil, având proprietăţi regenerante şi întineritoare. Deşi indicaţiile privind prepararea acestuia au fost ocultate cu sfinţenie de adepţii Marii Opere, cercetătorii moderni au reuşit să creeze, în laborator, aşa-numitul “aur coloidal” (Michael Faraday, în 1857).

Acesta este o soluţie coloidală cu particule extrem de mici de aur în apă demineralizată. Aurul coloidal nu are gust şi nu conţine toxine.

Reiner Moll, conducătorul echipei de cercetători de la “Privatinstitut für Naturheilweisen Arkanum“ – Bavaria, deşi sceptic la început, după un an de aplicaţii a fost realmente încântat de efectele obţinute, pe care le descrie ca fiind: creşterea tonusului vital şi a rezistenţei la diverse boli, stimularea funcţiei de regenerare a organismului.

Acest om de ştiinţă a administrat atât intern, cât şi extern tratamentul cu aur coloidal la peste 70 de pacienţi suferind de diverse afecţiuni, cum ar fi: tulburări psihice (stări depresive), dereglarea funcţiilor sistemului circulator, afecţiuni ale căilor respiratorii superioare, tulburări funcţionale ale tractului digestiv, dependenţa de alcool, artrite, arsuri, răni deschise. Succesul a fost notabil, Moll afirmând că soluţia se comportă ca un “catalizator al proceselor de regenerare şi de purificare a organismului de toxine”.

Efectele de regenerare şi vitalizare sunt evidente
Cercetătorii de la LIFE TEST Institute, un institut independent de cercetări în domeniul biofizicii, bazându-se pe coroborarea rezultatelor analizelor chimice, a testelor efectuate în domeniul medicinii alternative, precum şi pe interpretarea fotografiilor tip Kirlian şi măsurarea cantităţii de biofotoni (“lumina” emisă de ADN-ul celulelor umane) au revelat că fie şi numai după o utilizare externă a acestui aşa-zis “aurum potabile” efectele de regenerare şi vitalizare sunt evidente.

Se foloseste în chirurgie pentru repararea vaselor distruse, nervi, oase şi membrane. De asemenea, se foloseşte în tratamentul diferitelor forme de cancer. Injectarea de mici alice de aur ajută la retragerea cancerului la prostată. Femeile atinse de cancerul ovarian sunt tratate cu aur coloidal şi lasere cu vapori de aur pentru anihilarea celulelor bolnave fără însă a a afecta pe cele sănătoase.

Conform dermatologului Gustavo Marchago, „una dintre proprietăţile aurului este aceea că oferă o mare siguranţă în tratament, datorită caracteristicilor antiinflamatorii şi antialergice nemaipomenite”. Este un excelent antioxidant, foarte rezistent la radiaţiile UV, de aceea unele firme de produse cosmetice au început să-l introducă în formulele chimice de preparare a cremelor.

Farmacologul Maria Edit Posternak, din Argentina, precizează: „aurul inhibă elastoza, prezentă în ţesuturile inflamate, evitându-se astfel degradarea elastinei, una dintre fibrele responsabile de flexibilitatea pielii. Fiind antialergic, aurul suprimă eliberarea anafilactică a histaminei într-un mod mai eficient decât glucocorticoidele“.

Aurul redă fermitatea pielii, ameliorează ridurile, conferă strălucire tenului, redefineşte conturul feţei şi închide porii pielii. În combinaţie cu magneziul şi cuprul, aurul combate lipsa de vigoare a pielii, ajutând la refacerea colagenului. Aceste 3 elemente sunt bioactivi recunoscuţi ca protectori ai pielii împotriva factorilor nocivi ambientali.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn