Argintul - puternic antibiotic natural

 

Argintul - puternic antibiotic natural

Argintul a fost folosit atât de popoarele antichităţii (fenicieni, greci, egipteni) pentru conservarea lichidelor şi vindecarea rănilor, cât şi de vechii alchimişti, care îl asociau Lunii şi principiului feminin. Acest metal este cu mult mai mult decât o simplă bijuterie! Ştiinţa modernă o recunoaşte fără dubii...

 

Ştiaţi că...

- Staţiile cosmice NASA şi MIR folosesc argintul coloidal în transformarea apei reziduale în apă potabilă? Această variantă a fost aleasă în urma testării, de către cercetători, a 23 de metode diferite de purificare a apei.

- Un antibiotic  artificial distruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe când argintul coloidal distruge în câteva minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene, fără nici un efect secundar nociv şi fără a fi toxic? (dr. Henry Margraff)

 

Medicament fără reacţii adverse

Argintul coloidal se prezintă sub forma unei soluţii coloidale de particule foarte mici de argint, în suspensie în apă demineralizată.

În anul 1914, cercetătorul Henry Kruk afirma: „nu cunosc nici un microb care în experimentele de laborator să nu poată fi distrus în doar 6 minute cu ajutorul argintului coloidal”. Această afirmaţie a fost probată, în anul 2003, în urma studiilor efectuate la Universitatea din Texasul de Nord.

În cadrul acestor cercetări şi experimente, argintul coloidal s-a aplicat pe culturile vii ale diferitelor bacterii patogene. Rezultatul a fost următorul: bacteriile patogene, aflate într-o populaţie de 10 milioane până la 1 miliard de unităţi, au dispărut după 2 până la 10 minute de expunere la argintul coloidal.

 

De altfel, încă din anul 1983, Ministerul Sănătăţii din SUA a recunoscut şi a aprobat argintul coloidal ca fiind un medicament fără reacţii adverse care se poate elibera fără reţetă de la medicul specialist.

 

Excelent adjuvant în arderea grăsimilor
Specialiştii nutriţionişti - dr. Ljubomir Faf şi dr. Jagoda Jorga - avertizează asupra riscului folosirii tabletelor de slăbit, precizând că acestea afectează, în timp, funcţionarea normală a creierului, producând depresii, crize maniacale, insomnii etc. Un regim natural şi un stil de viaţă sănătos sunt de preferat. Dar uneori, acestea nu sunt suficiente.

Astfel, cercetările ştiinţifice au demonstrat că există unii paraziţi care acţionează asupra apestatului, adică asupra centrului de ardere a grăsimilor din organism, care se află în hipotalamus.

Acest centru, fiind blocat de către paraziţi, nu poate dizolva grăsimile din alimentele consumate (nu se produce arderea lor) şi astfel grăsimile se depun pe ţesuturi. Astfel se explică de ce unii oameni se îngraşă fără a mânca mult.

Apa cu argint coloidal distruge eficient aceşti paraziţi, deblocând centrul de ardere a grăsimilor, astfel încât acesta să-şi poată exercita funcţia în parametri normali, iar trupul să-şi poată redobândi greutatea normală fără a apela la diete.

 

Argintul - puternic antibiotic natural

Vrei un sistem imunitar rezistent?
Cercetătorii moderni au ajuns la concluzia că argintul, sub formă de nanoparticule, poate distruge cancerul.

- Dr. Gery Smith, cercetător la laboratorul din Saint Louis, a declarat: „prezenţa argintului în organism a determinat dediferenţierea celulelor cancerigene astfel încât organismul a început să-şi revină”.

- Dr. Norman Bjonderstrom din Suedia, un specialist în tratarea cu succes a cancerului mamar, introduce în ţesutul tumorii ace din argint pur care sunt conectate la curent electric de mică intensitate. Prin procesul de electroliză, în interiorul tumorii ajung ionii pozitivi ai argintului, reduşi la dimensiuni de nanoparticule, distrugând tumora canceroasă.

În aprilie 2005, în cadrul celui de-al 12-lea Congres naţional cu tema „Omul şi medicamentul”, desfăşurat în Rusia, dr. docent Şarava, specialist în dermatologie şi boli venerice în cadrul Universităţii de Stat din Moscova, a prezentat în referatul său efectele argintului coloidal de calmare a proceselor inflamatoare, rezultate în urma a 5 ani de cercetare.

Luat zilnic, argintul coloidal întărește sistem imunitar, aducând mai multă energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapidă şi mai puţine toxine în corp.

De asemenea, se administrează în:

- boli infecţioase de origine virală şi bacteriană (de exemplu gripa, hepatita etc.),
- boli cronice şi acute ale căilor respiratorii superioare,
- afecţiuni dermatologice (dermatomicoze, eczeme, furunculoze, înţepături de insecte, arsuri de diverse grade),
- infecţii ale tubului digestiv.

 

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn