Alternative therapies

terapii alternative
 
“Smile, it’s free therapy.”
Doug Horton

We have everything we need to be healthy. The science makes amazing discoveries that offer support and sustainement for a healthy, happy life. Happy are those who find out and act accordingly, because they will have results.

 

 

 

How to optimize our melatonin levels

The next suggestions can improve your sleep hygiene and can help you optimize the production of melatonin. Here they are:

Read more...

Apropiați-vă de natură: cum să utilizați mai mult plantele medicinale

Înainte să existe medicina modernă și varietatea de medicamente sintetice, existau plantele, iar civilizațiile străvechi știau cum să le folosească în mod strategic pentru a trata bolile ...

Read more...

Melatonina - factor de prevenire a cancerului

 

Melatonina are un rol important în prevenirea cancerului, întărind sistemul imunitar și poate inclusiv să încetinească îmbătrânirea celulară.

Read more...

Emoțiile și cancerul: calea către recuperare (II)

Conform listei oferite de Dr. Turner, a scoate la suprafață emoțiile reprimate este un act fundamental pentru a obține remisia cancerului.

Read more...

Emoțiile și cancerul: calea către recuperare (I)

Marea provocare pe care o aduce diagnosticul de cancer nu înseamnă automat o condamnare la moarte. Cancerul se poate transforma pentru multe persoane într-un maestru ascuns, care ne va indica în ce zone ale vieții noastre există dezechilibre și poate accelera procesul de introspecție necesar pentru a ne vindeca din punct de vedere emoțional.

Read more...

Cum ne pot îmbolnăvi emoțiile negative?

Mult mai des decât credem, simptomele fizice și bolile își au originea în emoțiile noastre. Aceasta nu înseamnă că nu sunt reale sau că acestea există doar în mintea noastră, ci înseamnă că emoțiile negative pot avea un impact atât de puternic asupra trupului, încât pot duce la îmbolnăvire.

Read more...

aromoterapie

Aromoterapia

Aromoterapia acționează la nivel fizic dar și energetic, psiho-emoțional, mental și spiritual. Este utilă pentru tratarea unor afecțiuni, pentru eliminarea stresului și a oboselii, pentru îmbunătățirea stării psiho-emoționale...

Read more...

terapii alternative

Cristalele – daruri ale Pământului

Previzibilă sau nu, natura este cea care ne oferă de cele mai multe ori modalități de a ne vindeca prin căi ce par miraculoase în ochii multora dintre noi. Acest fapt este valabil și în ceea ce privește cristalele.

Read more...

calatoria emotionala

Călătoria mea emoţională

Călătoria emoţională este o călătorie interioară prin straturile emoţionale până ajungem la „Sursă” acel loc în care experimentăm prezenţa Sinelui...

 

Read more...

puterea vindecatoare a luminii solare

Puterea vindecătoare tainică a luminii solare

Ideea că lumina naturală a soarelui poate avea efecte excelente asupra stării noastre de sănătate poate fi considerată o informaţie foarte preţioasă, mai ales pentru aceia care trec prin stări de depresie nervoasă

Read more...