Relaxation and regeneration

relaxare si regenerare
 
Smile, not to gain over others, but yourselves!

Give up stress and anxiety. Offer yourself moments of relaxation that will miraculously regenerate you. You can permanently be full of energy and you can enjoy your life fully.

 

 

Meditația în pași simpli

Chiar dacă tot ceea ce facem ne aduce satisfacție, mai devreme sau mai târziu apar momente în care am dori un respiro, am vrea să dăm zgomotul lumii înconjurătoare mai încet, să savurăm îndelung unele clipe magice...

Read more...

 Relaxarea - un suflu al echilibrului în trepidațiile vieții

În prezent auzim tot mai mult sugestii și încurajări de genul: să ne relaxăm, să ne calmăm, să ne destindem, să ne odihnim, să ne regenerăm, iar toate aceste îndemnuri presupun într-o măsură mai mare sau mai mică același lucru: relaxarea.

Read more...

10 motive pentru a ne reconecta cu natura

Studiile au arătat că timpul petrecut în natură are numeroase efecte pozitive, incluzând reducerea depresiei și a agresivității, reducerea stresului și a tensiunilor interioare, capacitate mărită de a face față la stres și frustrări în viața de zi cu zi.

Read more...

8 effective behaviors to combat stress

Have you thought that there are certain attitudes or behaviors that can give great results? It has been demonstrated repeatedly their effectiveness and recommended to resort to them both to prevent various diseases or disorders, and as a way of life.

Read more...

Exerciții simple de eliminare a stresului

Exerciții simple de eliminare a stresului

Pentru a te destresa e necesar să îți acorzi doar câteva minute, atunci când simți că e necesar. De multe ori, pentru că nu ne oprim la timp pentru o mică pauză, ajungem să ne epuizăm sau chiar să ne îmbolnăvim...

Read more...

combaterea stresului

Rolul alimentaţiei în combaterea stresului

Puţini oameni cunosc faptul că stresul care apare în organismul nostru nu se datorează doar evenimentelor exterioare sau greşelilor noastre atitudinale, ci şi alimentaţiei, lichidelor pe care le consumăm, medicamentelor pe care le utilizăm şi aerului pe care îl respirăm.

Read more...

Rasfat pentru suflet

Răsfăț pentru suflet

Multe femei se plâng că „nu au timp pentru linişte". E perfect să întocmim o listă cu lucrurile pe care vrem să le rezolvăm. E minunat să adăugăm şi câteva momente pe care le petrecem doar cu noi însene. Le merităm.

Read more...

cum sa fii calma si plina de energie

Cum să fii calmă şi plină de energie în condiţii de stres

De ce nu avem în viaţă numai lucruri  plăcute? Pentru că viaţa este un joc al cărui scop este propria noastră evoluţie şi autodescoperire.

Read more...

Arta masajului

Ştii că stresurile, gândurile negre, grijile contractă muşchii? Trupul resimte starea psihică şi reacţionează cu aceeaşi măsură. Dacă te laşi pradă pesimismului şi temerilor de tot felul te pomeneşti crispată, încordată, nefericită.

Read more...

Cel mai bun moment pentru relaxare este acum

Ce înseamnă relaxarea? Un moment pe care o să ţi-l permiţi cândva – în vacanţă, în hamac, în concediu sau când închei cu bine treburile zilnice?

Read more...