CURS: DANS EUFORIC

dans euforicCURS: DANS EUFORIC
ORGANIZATOR: VENUS – Asociația pentru Elevarea Femeii
DURATA:  2 ore
DATA /LOCAȚIA/ORAȘULvezi Calendar
(adresa exactă va fi comunicată persoanelor care se înscriu)

Combinăm dansul cu meditația, dinamismul cu contemplarea. Dansăm și trezim energiile. Ne conștientizăm emoțiile și ne armonizăm. Ne relaxăm, ne bucurăm și accedem la stări de conștiință superioară. Mișcările devin rugăciuni. Dansul devine meditație activă.
Te joci. Te bucuri. Te regăsești. Te cunoști.

 

CE POȚI OBȚINE
• Relaxare și detensionare
• Exprimarea emoțiilor
• Echilibrare și control mental
• Armonizare și modelare corporală
• Fericire euforică
• Trezire spiritualăCU CE TE ÎMBOGĂȚEȘTE CURSUL
• Te incarci cu energie.
• Eliberezi tensiunile din corp.
• Înveți să îți conștientizezi energiile
• Afli cum să te autovindeci

 

ADRESABILITATE: CURS pentru femei și bărbați

 

TRAINERI: ANCA GEANTĂINVESTIŢIE: 120 lei / lună (4 ședințe, cu plata în prima săptămână integral) sau 35 lei / ședința

 

ÎNSCRIERE:
Contact:  0742 874 950
              
E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Meriți cursul!

Vino alături de noi în COMUNITATEA Facebook VENUS – Asociația pentru Elevarea Femeii

Știi oameni cărora această resursă le-ar fi de folos? Trimite-le un link al anunțului pe e-mail sau rețelele de socializare de mai jos.
Iți mulțumim. Și, sperăm, și ei.

Citește și:
Dansul euforic – dansul sufletului

 

Testimonial:

Participarea la acest curs mi-a adus un sentiment de împlinire înca de la prima întâlnire. De multa vreme căutam un curs de dans pentru că în trecut mă simțeam rigid și reacționam cu reticență atunci când iubita mea îmi propunea să dansăm. 

Prezentarea legaturii dintre muzică, mișcări specifice și cele 5 elemente m-au ajutat să înțeleg și să simt caracteristicile specifice ale fiecăruia în parte. Deși auzisem de nenumarate ori despre forța de regenerare a elementului apă, prin mișcările învățate și identificarea cu acesta (elementul apa) simteam efectiv ca acest proces se produce și îl trăiesc. 

Încă de la primele mișcări realizate, starea de oboseala este înlocuită de bună dispoziție și o bucurie de a trăi. 

Un alt aspect este că modul de a percepe muzica este diferit. În meditații, relaxarea pregătitoare și interiorizarea se instalează mai repede și mă las purtat de muzică, precum o contopire sau unire ce face să uit de corpul fizic și de limitele acestuia, precum și o expansiune spontană.

Sunt momente în viața de zi cu zi care sunt percepute ca un dans (mersul, activitațile banale cotidiene), și aceasta face să se amplifice fericirea și pofta de viață.

Multumesc,

Nicu

 

Iată câteva fragmente din ce ne-a împărtășit Dan după prima lui participare la cursul de dans euforic:

"Am simțit o stare de uimire că este foarte simplu să te reconectezi cu propriul tău corp prin mișcări simple, necenzurate în nici un fel de minte, să le lași să iasă la suprafață spontan, și aveau parcă puterea să mă scoată dintr-un fel de „zid” al obișnuințelor în ceea ce privește mișcările corpului, dintr-un fel de mecanicism…"

"Mie îmi place să dansez, îmi plăcea adică, în ultimul timp nu prea am mai dansat…dar să te miști în propriul corp cât mai conștient de el, îți dă un sentiment de reîntregire și de “acasă”. Nu te mai simți prizonier în el, pur și simplu îl simți că e un vehicul, dar un vehicul minunat, înzestrat cu multe potențialități, dacă ești atent la ele."

"Chiar a fost o surpriză foarte plăcută. Sunt două ore pe săptămână care sunt binevenite pentru oricine vrea să se regăsească."

 

 

 

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn