Yoga Integrală pentru femei și bărbați + Yoga Retreat

curs yoga incepatori

Centrul Ananda Yoga și Venus – Asociația pentru Elevarea Femeii vă invită Marti, 23 ianuarie 2018 la ora 18.45 la deschiderea noului modul al cursurilor de Yoga Integrală Nivel Începători.

Multa lume știe că exercțtiile yoga adaugă valoare vieții noastre prin îmbunătățirea sănătății, relaxare, fericire.

Centrul Ananda Yoga lansează un nou curs Yoga Integrală Nivel Începători. Ceea ce aduce în plus acest curs fata de cursurile obișnuite din centrele de fitness este filozofia tradițională yoga, prin care yoga devine un mod de viață și nu doar practica pe salteluță de o oră sau două pe zi.

La origine yoga este un sistem filozofic, o cale de evoluție spirituală prin care omul se desprinde gradat de căutările din lumea materială și începe ascensiunea către dimensiunile spirituale ale creației.

Pe lângă asane, pranayama, meditație, în cadrul acestui curs învățăm despre corpurile subtile, circulația energiilor și efectele acestora, despre chakre, alimentație, relaxare, gândire pozitivă și urmăm tratatele fundamentale cum ar fi Patanjali - Yoga Sutras și Bhagavat-Gita.

Acestea sunt doar câteva din subiectele din Yoga traditională pe care le vom acoperi în cadrul acestui curs, pe parcursul a 12 săptămâni.


Din testimonialele participanților la cursurile anterioare, cele mai evidente beneficii obţinute sunt:

• Modelarea armonioasă a trupului
• Echilibru între trup, minte și suflet
• Armonie și sănătate fizică, mentală, emoțională
• Creșterea capacității mentale și a randamentului
• Dezvoltare personală, încredere în sine
• Capacitatea de a trăi momentul prezent
• Regenerare, întinerire, reînnoire

• Eliminarea stărilor de oboseală
• Armonizarea relațiilor cu ceilalți și cu noi înşine
• Detașarea de aspectele stresante ale vieții cotidiene
• Relaxare și pace interioară
• Mulțumire și împlinire sufletească
• Amplificarea atitudinii pozitive
• Gestionarea armonioasă a emoțiilor

***

Despre Dana Frantzi
Dana a început practica yoga în 1993 şi continuă să practice și în prezent, atât în România, cât și în străinătate. Din 2012 Dana susţine permanent cursuri de Yoga pentru femei + Yoga Retreat şi Yoga antistres pentru femei. Ea este absolventa a cursului Yoga Teacher Tranining Course 200 hours la Tattva Yogashala Rishikesh, curs recunoscut de Yoga Alliance. În prezent este manager într-o companie de transporturi şi îmbină armonios viaţa profesională cu preocupările şi aspiraţiile spirituale.

Dana este o femeie care s-a luptat cu trupul ei, cu emoţiile ei, cu dificultăţile în relaţii. În tumultul vieţii ei a descoperit că practica regulată a tehnicilor yoga – posturi corporale, respiraţie, meditaţie – a devenit fundaţia pe care şi-a construit relaţii armonioase cu cei din jur şi o stare de transformare continuă, în care poate transforma cu iubire ceea ce poate fi transformat şi poate accepta cu detaşare ceea ce nu poate fi transformat.

Despre Luciana Nicoară
Luciana a fost interesată de răspunsurile la întrebările fundamentale ale vieţii încă din adolescenţă, iar de la varsta de 15 ani a început studiul si practica diverselor aspecte ale spiritualităţii, cu accent pe domeniul yoga, atât în România, cât şi în străinătate, participând la cursuri şi workshopuri în Germania, Olanda, India.
Practica yoga şi tehnicile de meditaţie au ajutat-o să obţină o stare de bine, relaxare, entuziasm, vitalitate, optimism care au sprijinit-o în crearea unei cariere profesionale de succes, ea activând în ultimii 13 ani la nivelul echipelor manageriale de top din domeniul logisticii şi a transporturilor maritime.
Diversele cursuri şi specializări pentru gestionarea resurselor umane, dezvoltare personală, life coaching, leadership, vindecare emoţională i-au oferit Lucianei oportunitatea de a aprofunda cunoaşterea naturii umane din multiple perspective şi au motivat-o să împărtăşească această cunoaştere celor care sunt deschiși să o primească.

***

Locaţia evenimentului este în zona Chișmigiu, adresa exacta va fi comunicata participantilor.

Taxa de curs este 140 ROn pentru 4 sedinte consecutive sau 50 Ron pe sedinta.
Rezervarea se face exclusiv pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact in mesaj.


Vă așteptăm cu mult drag!

TESTIMONIALE
Am cunoscut-o pe Dana, în urma unei postări pe Facebook referitoare la un curs de Yoga pentru femei. Am simţit că vreau să merg şi aşa ne-am întâlnit. Mi-a plăcut de când am văzut-o şi am comunicat foarte uşor. Este o femeie blândă, frumoasă şi dornică să îi ajute pe cei care vor şi au nevoie. În preajma ei, am simţit linişte şi sentimentul că am întâlnit un om bun. Cursul a fost super, a decurs uşor, într-o atmosferă de veselie permanentă. :) şi-mi amintesc cu drag acele clipe petrecute împreună. Am aflat lucruri noi, despre cărţi minunate şi lucruri necesare celor care vor să evolueze din punct de vedere spiritual, al cunoaşterii de Sine. Cartea „Autobiografia unui Yoghin” am citit-o datorită Danei şi îi mulţumesc pentru asta. Citirea acestei cărţi lasă urme palpabile în conştiinţa fiecăruia. În concluzie, am reuşit să fac nişte paşi importanţi, în direcţia dorită de mine, făcând acest curs. Îl recomand din inimă, o să fiţi fericite dacă îl urmaţi.  Jeni Georgescu, 40 ani.

Pe mine cursul de yoga m-a ajutat destul de mult. În primul rând am cunoscut oameni frumoşi şi luminoşi, am învăţat multe lucruri noi, pe care doar le citisem, dar nu le practicasem niciodată. Din cauza statului pe scaun prea mult (acesta îmi e serviciul) eu aveam probleme cu spatele. După primul modul de yoga, durerile nu mai erau aşa de multe. Chiar mă simţeam mult mai bine. M-am simţit enorm de bine după cele 2 ore săptămânale pe care le petreceam împreună. Plecam de la curs relaxată şi mai odihnită. Melania Iordache, 39 ani.

Referitor la cursul de yoga, pot spune că, pentru mine, a fost fantastic. Da, acest cuvânt cuprinde pe scurt toate trăirile unei femei ce a practicat acest curs, respectiv ceva misterios şi fantezist, pentru că nu am mai trăit asemenea experienţe. Experienţele privesc echilibrarea psihică, fizică şi sentimentală, un drum spre armonizarea acestora, un drum spre zâmbet şi înţelegerea lucrurilor ce păreau de neînţeles. Chemarea îţi conduce paşii spre acest curs, dar uitând de perseverenţă, poţi rătăci drumul. Geta Peicu, 34 ani. 

Am ajuns din întâmplare la întâlnirea pe care Dana Frantzi a organizat-o la Ceainăria Serendipity și tot atunci, pentru prima dată, am ajuns să aflu mai multe detalii despre ce înseamnă cu adevărat să practici yoga. La puțin timp, am decis că totuși nu a fost deloc o întâmplare să ajung la această întâlnire și m-am înscris cu inima deschisă. Mi-am fixat un scop căruia aveam să mă dedic, iar pe parcursul cursurilor de yoga am simțit că sufletul, corpul și mintea mea aveau să se completeze în armonie.Cu o incredibilă energie pozitivă, Dana a reușit în fiecare ședință să creeze un mediu plăcut, echilibrat, implicat, dedicat, plăcut și amuzant. O recomand cu toată încrederea! Maria, 28 ani

Cursul este extrem de interesant, util şi complet, incluzând practicarea posturilor sub forma unei meditaţii pe chakre, plus exerciţii de pranayama şi iniţiere în meditaţie, iar la sfârşit discuţie liberă pe anumite teme. Practicarea constantă a celor învăţate suprapusă pe o dorinţă personală acerbă de dezvoltare personală, spirituală şi apropiere de Divinitate, mie personal mi-au transformat radical viaţa. După o practică perseverentă, aproape zilnică, de câteva luni, au început să apară rezultatele, neaşteptate de altfel şi, astfel, descoperirea sau mai bine zis percepţia corpului energetic. Este una dintre cele mai importante evoluţii făcute în această viaţă. Chakrele au început să îşi facă simţită prezenţa rând pe rând, să se cureţe şi echilibreze, să îmi deschidă un drum spre un alt tărâm, cel al comunicării cu planul divin prin iubire. Astfel că deschiderea chakrei iubirii, anahata chakra, a fost pentru mine o revelaţie profundă, simţind o stare de iubire profundă şi necondiţionată către întreaga existenţă şi creaţie a lui Dumnezeu, iar meditaţia pe anahata îmi readuce zilnic această simţire. Transformările majore aduse în viaţa mea ar fi: o conştiinţa mai elevată, stare de iubire profundă şi necondiţionată, detaşare şi claritate mentală, rezolvarea anumitor blocaje emoţionale sau de comunicare, curăţare energetică în zonele din corp încărcate negativ, deci rezolvarea anumitor dureri fizice. Recomand practica perseverentă, respectarea principiilor din Yoga Sutra a lui Patanjali, fiecare după putinţă, precum şi practicarea atenţiei către interiorul nostru în fiecare moment al zilei, pe cât posibil: „Învaţă să fii atent, foarte atent!" Mihaela Domuschiev, 33 ani.

Un curs complet, frumos structurat, armonios, cu beneficii pe toate planurile: fizic, mental şi, cel mai important, spiritual. Un curs despre Yoga ca stil de viaţă, nu sport. Mi-aş dori ca toţi cei pe care îi iubesc să îl urmeze." Viorica Gheorghiţa, 26 ani


Am participat la cursurile Danei câteva luni la rând şi m-am simţit tot mai bine din punct de vedere fizic şi psihic. După fiecare curs m-am simţit profund relaxată, reconectată la corpul meu şi în acelaşi timp mai rezistenţă la provocările fiecărei zile. Am apreciat foarte mult metoda Danei, în special pentru că acordă atenţie chakrelor implicate în posturile executate, oferă explicaţii despre efectul asanelor în timpul cursului dar şi în materialul scris şi nu se concentrează numai pe corp şi execuţie." Veronica Drăgoi, 39 ani

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn