Descoperă Eul tău erotic

Este erotismul parte din lista ta de priorități?

 

descopera eul tau eroticSunt Aida Călin. În primul rând sunt o femeie care savurează viața și învață în continuu de la ea. Sunt psihoterapeut, practic yoga de 26 ani și tantra probabil de mai multe vieți. Sunt life coach și îndrum femeile să își împlinească cele mai înalte idealuri, să fie cu adevărat fericite și să strălucească în viață în orice conjunctură s-ar afla.

Vreau să ne cunoaștem. Să ne apropiem sufletele și să ne ajutăm reciproc. În primul rând vreau să mă ajuți să înțeleg unde aș putea să te ajut. De aceea îți voi pune niște întrebări.  

 

Să trec direct la subiect. Prima întrebare: Este erotismul pe lista ta de priorități?

Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu?

 

Într-o societate crizată nevoile de bază sunt cele care primează. Oamenii și-au cumpărat mâncare și hârtie igienică, în speranța unei siguranțe pentru ziua de mâine. 

 

Zilele de carantină au trecut rând pe rând. Izolați în casă, ne-am confruntat cu toții mai mult sau mai puțin cu tenebrele din colțurile cele mai ascunse ale sufletelor noastre. Pentru unii, aceasta a fost o ocazie unică de a face cunoștință cu ei înșiși. Pentru alții, a fost vorba doar de o aprofundare. 

 

Cum este pentru tine? Te-ai lăsat afectată sau ai reușit să faci din aceste zile oportunități prin care să te înțelegi mai bine, prin care să îți cunoști mai bine nevoile, limitele, dorințele.

 

Și pentru că am ajuns la dorințe, mă voi opri aici. Pentru că în aceste zile, prea puțină lume vorbește despre dorințele noastre, despre plăcerile noastre, despre erotism și despre cum să facem să fim cu adevărat fericiți. 

 

Unii pot spune: “fugi de aici, acum de asta imi arde mie? Lumea e pandemică și eu să am chef de amor, plăceri, erotism?”

Da. Exact așa. De asta avem mare nevoie. Și eu și tu. Noi toți. 

 

Știai că Magnus Heunicke, reprezentantul ministerului sănătății din Danemarca, a ieșit pe postul TV național și a indicat deschis și relaxat populației să facă sex cu persoane cunoscute, din mediul apropiat? Îți spune ceva asta? Poate că danezii sunt mai lucizi și își recunosc nevoile. Sau poate că știu că intimitatea crește imunitatea. Sau că interacțiunile intime te ajută să faci față mai bine situațiilor de criză… 

Cu siguranță că și tu ai versiunea ta. Și chiar m-aș bucura dacă ți-ai face timp să îmi trimiți câteva cuvinte în care să mi-o povestești. 

 

Da. Avem nevoie de intimitate. Avem nevoie de erotism și de plăcere. Și din păcate găsești de multe ori motive să le ignori sau se le pui pe ultimul plan. Ai putea să spui că ești singură și nu ai cu cine, sau ai putea să spui că ești într-o relație de X ani și atracția a diminuat sau a dispărut sau ai putea spune pur și simplu că subiectul asta nu e pentru tine.

 

Oricare ar fi motivul tău personal, dacă te numeri printre femeile care nu fac dragoste suficient, nu au orgasme atât de mult sau așa cum și-ar dori, dacă nu vibrezi de plăcere la gândul iubitului (prezent, fost sau viitor), atunci cred că am putea avea un subiect complex de discutat împreună. 

 

Noi purtăm responsabilitatea dorinței noastre, a erotismului nostru. De ce? Pentru că dorința este o expresie a libertății noastre de a alege. A noastră este și responsabilitatea împlinirii noastre ca femei, indiferent că ai acum un iubit (soț) sau nu. Este o alegere pe care o faci acum. Aceea de a înflori sau de a amorți. Erotismul este cel care te face să fii mereu o floare înflorită. Să emani un parfum de care orice bărbat ar fi onorat să se bucure. 

 

De ce vorbesc de Erotism când toată lumea vorbește de sex?

 

Pentru că erotismul nu este sex; este o experiență mult mai complexă, care trece dincolo de pulsiuni și instincte. 

Erotismul este sexualitatea transfigurată. Este animat de experiențele noastre sufletești. Dincolo de contactul fizic, înseamnă conexiune între suflete și intuirea acelei străluciri spirituale care te face să te simți cu adevărat vie și fericită. 

Acum probabil că înțelegi de ce mereu ai simțit că vrei mai mult. Că ideea de sex nu te-a atras pe termen lung. 

Am vorbit personal cu sute de femei și am lucrat până acum cu câteva mii. Fără excepție, toate aveau în sufletul lor ascuns acest ideal al erotismului elevat. Care cuprinde și romantism, pasiune și intensitate... și multe altele, despre care gradat vom vorbi. 

 

Cum îmi accesez erotismul?

În primul rând e bine să te cunoști. Să te descoperi ca femeie senzuală. Să știi ce îți place, să savurezi viața și experiențele ei. Pentru că totul pornește de la tine. Abia apoi se reflectă în exterior. 

Nu contează acum foarte mult contextul în care te afli. Poate ești singură în casă și crezi că nu ai de ce să vorbești despre erotism. Sau poate ești într-o relație. 

În orice punct te-ai afla, te întreb: Simți că te exprimi senzual la maxim? Simți că ești femeie în fiecare zi, în fiecare moment? Că Feminitatea mustește în trupul tău, în inima ta, în sufletul tău? 

Pentru a experimenta cu adevărat beneficiile erotismului, acesta nu poate fi tratat ca un obiect de consum: “Când am, consum și asta cât mai repede, când nu am, mă abțin și nici nu mă gândesc acolo, că mi se face rău.”

 

Erotismul are un mare secret. El transformă în mod magic energia sexuală în ceva rafinat și elevat atunci când tu nu te grăbești. Când înveți să savurezi. Când te trezești ca femeie. Când începi să vibrezi. Tot timpul. Adică atunci când ieși din amorțeală.

 

Și abia când ai ieșit din amorțeală putem să vorbim despre erotism și bucuriile lui. Te așteaptă atâtea surprize... Iar eu sunt aici pentru tine la fiecare pas, cu sfaturi, idei, tehnici și cu experiența mea.fake rolex president

 

Și eu am trecut prin viață prin multiple experiențe. Știu ce înseamnă să nu ai idee ce înseamnă orgasmul. Știu cum este când începi să simți plăcerea și să simți că nu îți mai ajunge. Știu cum e să te lași rănită iar și iar până când îți amorțesc toate, trupul, sufletul și viața din tine. Și acum știu cum este să te cucerești pe tine însăți. Să te simți femeie înflorită fără vreun motiv. Să strălucești și să arzi cu intensitate. Să te bucuri de orgasme și plăceri pe care să le faci trambuline de transformare spirituală.rolex replica watches for sale 

 

De aceea, simt că avem multe de împărtășit împreună.bentley watches

Înainte de a îți propune eu ceva, aș vrea să îmi spui tu despre tine. Despre întrebările tale, despre ceea ce tu trăiești, dar și despre ceea ce nu trăiești și ai vrea să trăiești. 

 

Ce vreau de la tine este să îmi spui CE ÎNSEAMNĂ PENTRU TINE ORGASMUL ȘI CÂT DE PREZENT ESTE ÎN VIAȚA TA.

 

Accepți provocarea asta? Poți să îmi răspunzi?

 

Pe scurt sau pe lung, cum vrei tu. Eu am sa citesc. Îmi poți scrie pe adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vreau ca apoi să lucrăm împreună să creăm un plan pentru erotismul tău existent sau viitor. Un plan care te va scuti de suferință si te va face mai fericită și mai feminină. Îți va transforma relatiile tale, te va vindeca, te va ajuta să te cunoști, să te trezești și să evoluezi. 

 

Aida Călin

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn