ABC pentru amorul tantric

abc pentru amorul tantricHai să spunem lucrurilor pe nume: în timpul actului erotic cu iubire, transfigurare și continență sexuală (cu suspendarea definitivă a ejaculării), o mare parte a efortului revine bărbatului. Femeii îi este foarte natural să-şi interiorizeze orgasmul şi să-şi suspende descărcarea potenţialului sexual. Oricum, şi ei îi sunt de folos tehnicile despre care vorbim. De ce? Pentru că este foarte important că iubita să-l sprijine. Cum? Să nu se lase purtată de voluptatea excitaţiei către punctul ei de vârf. Să fie atentă la virajele pe care trebuie să le ia iubitul, la momentele în care el se apropie de orgasm.

Vizualizează energia care urcă
Este bărbatul un ucenic în deprinderea continenţei sexuale pe care o propune Tantra? Va reuşi să-şi reţină fluidul seminal doar dacă iubita îşi sincronizează opririle şi încetinirile cu ale lui. Când bărbatul îşi retrage puţin penisul pentru a-şi bloca excitaţia, iubita trebuie să vadă cu ochii minţii fluxul de energie care urcă de-a lungul coloanei lui vertebrale până în creştetul capului, să declanşeze acelaşi proces în trupul ei, iar totodată să-şi imagineze şi să simtă un val de răcoare pe organele lor genitale. Pentru a evita ejacularea bărbatului, femeia trebuie să-i acorde 2-3 minute de pauză în care excitaţia scade. Cuplul poate apoi să reia îmbrăţişarea în ritmul pasional pe care şi-l doreşte.

Identifică semnele pre-ejaculării
Şi fiindcă tot veni vorba... Vrei să fii stăpân pe clocotul sexualităţii tale? Pentru a struni pur-sângele energiei erotice trebuie să identifici din prima mecanismul ejaculării masculine. Iată câteva semne ale pre-ejaculării, când punctul de non-retur nu a fost încă atins, iar controlul este încă posibil: mişcări intense şi mai dezordonate; frisoane sau tresăriri nervoase care străbat trupul bărbatului; scrotul, datorită tensiunii musculare se întăreşte şi se cutează, se contractă la baza penisului; trupul bărbatului se încordează, fiind în preajma atingerii orgasmului.

abc pentru amorul tantric2Opreşte-te la timp
Acum eşti pus în gardă. Ştii ce ai de făcut? O metodă pe cât de simplă, pe atât de grozavă, se numeşte smucitura scrotală. Deoarece testiculele trebuie să se apropie de corp pentru ieşirea spermei, depărtarea lor de corp poate să amâne ejacularea. Apucă penisul cu mâna dreaptă şi ţine-l în poziţie verticală. Înconjoară partea superioară a scrotului cu degetul mare şi cel arătător de la mâna stângă. Trage în jos cu fermitate.

Iată încă un gest folositor, numit în yoga ashwini mudra - contractă cât mai frecvent sfincterul anal, conştientizând acumularea energie vitale în corp. Fă asta oricât de des în timpul activităţilor cotidiene şi urmăreşte să menţii contracţia sfincterului anal cât mai mult timp.

Să vezi ce util e să aplici această tehnică şi atunci când faci dragoste! În momentul în care plăcerea se intensifică, retrage-te prudent cam la 2-3 cm înainte de ieşirea din vagin şi contractă puternic sfincterul anal, reţinându-ţi eventual respiraţia după ce ai expirat complet. Asta te ajută să împiedici alunecarea spermei dincolo de poartă.

Reţine însă! Pentru a controla ejacularea trebuie să te opreşti înainte ca excitaţia să crească peste măsură. Semnele preejaculării sunt lumina galbenă a semaforului. Ele te avertizează la timp, profită de tot ce ai învăţat şi aplică. Tot ce ai de făcut e să perseverezi.

Metode simple, efecte excepţionale
Nemaipomenit de eficientă este şi retenţia pe plin după o inspiraţie profundă. Păstreaz-o până când impulsul de a ejacula dispare şi repetă această tehnică ori de câte ori simţi că există pericolul descărcării.

Poţi să exersezi controlul respiraţiei şi în afara actului erotic. Aşează-te într-o cameră bine aerisită sau găseşte un colţ de natură care nu e poluat. Poziţia cu picioarele încrucişate este minunată. Relaxează-te. Închide ochii. Expiră tot aerul din plămâni. Inspiră profund pe nas. Întâi se umple zona abdominală, apoi pieptul şi zona claviculară. Reţine aerul şi expiră încet pe gură. Rezervă câte 6 secunde fiecărei etape. Dacă ameţeşti odihneşte-te şi reia exerciţiul, 10-15 min zilnic sunt extraordinare. Pare puţin, dar beneficiile sunt nenumărate: o stare de sănătate perfectă, vitalitate uriaşă, trezirea şi amplificarea senzualităţii şi nu în ultimul rând controlul perfect al energiei erotice.

O altă metodă verificată constă în a efectua cu degetele uşoare masaje ascendente ale energiei. Ajutaţi-vă reciproc pe parcursul actului erotic. Mişcările sunt ample şi pornesc de la baza corpului pentru a ajunge la ceafă. Iubita poate să-şi tragă uşor iubitul de păr, ridicându-i-l în creştetul capului. Nu te teme, nu doare, senzaţia e chiar specială!

Într-o săptămână cât alţii într-o lună
De-abia aştepţi să exersezi aceste tehnici? Vrei să obţii rezultate senzaţionale, rapide, instantanee? Uşor de înţeles nerăbdarea ta. Dar ce i-ai spune cuiva care după o săptămână, două de muncă asiduă într-o nouă slujbă aşteaptă deja să iasă la pensie cu un venit fabulos? Probabil că l-ai tempera. Şi i-ai aminti că nu se poate să vadă seminţele azi, plantele mâine, iar recolta poimâine. Chiar dacă sunt şi plante fermecate care cresc într-o săptămână cât altele într-o lună...

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn