SEMINARUL THE JOURNEY INTENSIVE cu BRANDON BAYS în ROMÂNIA

Seminarului THE JOURNEY INTENSIVE cu Brandon Bays!Dragii mei, vă invit cu toată căldura la Seminarul ”The JOURNEY INTENSIVE" cu Brandon Bays în România!

Învăţăm să folosim puterea emoţiilor pentru a ne vindeca atât sufleteşte cât şi fizic în cadrul

După cum mulţi dintre voi știţi mi-am dorit foarte mult şi am făcut tot ce a ţinut de mine pentru ca Brandon Bays să vină cu acest seminar în România. Anul acesta, un vis a devenit realitate şi anume, Brandon Bays va fi în România între 31 mai - 2 iunie 2013 pentru a susţine un seminar de 3 zile în care ne va dezvălui în detaliu metoda Călătoria, precum şi alte tehnici mai speciale care să vă ajute în practica acestui procedeu Călătoria!

Acest seminar este o minunată ocazie de a afla cum putem utiliza puterea emoţiilor pentru a ajunge în cea mai sacră zonă a sufletului nostru şi a ne vindeca - atât sufleteşte, cât şi fizic. Spune chiar acum un DA hotărât vindecării emoţionale şi deschide astfel uşa fericirii în viaţa ta. 

Costul seminarului: 300 Euro
- Pentru participanții din aceeasi familie se acordă reducere de 10%.

SEMINARUL THE JOURNEY INTENSIVE cu BRANDON BAYS în ROMANIAPoți plăti în două rate daca te înscrii și plătești prima rata (150 euro) până pe data 1 mai și a doua rată până pe 25 mai. Costul acoperă participarea la toate manifestările seminarului pentru cele 3 zile (sesiuni, exerciții), materiale, traducere în limba română.

Taxa de participare se returneaza în procent de 90% dacă renunțați la participare cu cel putin 30 de zile înainte de eveniment. Se reține un procent de administrare de 10%. Pe perioada celor 30 de zile de dinaintea evenimentului taxa de participarea nu mai poate fi returnata, însă poate fi transferată către alte evenimente. Neparticiparea integrală la toate activitățile din programul evenimentului nu vă oferă dreptul de a cere restituirea integrală sau parțială a taxei de participare.

Informații despre plată:
Puteți achita contravaloarea cursului în Euro sau în Lei, la cursul BNR din ziua efectuării plății, conform următoarelor detalii de plată:
Beneficiar: Asociația pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale
CIF: 29918490

CONT EURO
Cod IBAN: RO70RNCB0076127450050002

CONT LEI
Cod IBAN: RO97RNCB0076127450050001

Banca: BCR Sucursala Sector 5, SWIFT RNCBROBU

Cu ajutorul vostru, este chiar acum posibil ca un alt mare vis al meu să devină realitate şi anume continuarea studiilor în cadrul metodei The Journey prin participarea mea la bursa de studii care mi-a fost acordată anul trecut de către Brandon Bays. Pentru acesta am nevoie de suportul vostru și anume, dacă aveţi cunoştinţe, prieteni, prieteni ai prietenilor, rude  ş.a.m.d. care vor participa la seminarul The Journey Intensive din România, am marea rugăminte să mă anunţaţi numele acestor persoane si eventual chiar si la seminar sa menționați faptul ca aţi aflat de la Nadia Cupşa.
Pentru mine fiecare persoană contează, ştiu că împreună vom reuşi!
 
Daţi CLICK pe următoarele link-uri pentru:

Formular de înscriere la seminar
Programul seminarului
Locaţia seminarului

Vă mulţumesc din suflet!
Să ne vedem în număr cât mai mare la seminar. Voi fi acolo pentru voi!
Informaţii: 0752 472 214(Vodafone)
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn