Tantric body de-armouring Level 1

Vindecarea profundă prin dezamorsarea blocajelor cu ajutorul energiei sexuale.

Tantric body de-armouring Level 1

 

Am fost creaţi să fim fericiţi, să ne bucurăm și să iubim. Fiecare dintre noi ştie intuitiv aceasta. Ce ne oprește atunci? Cum ajungem să experimentam în schimb atât de mult suferinţa și blazarea?

Originar din Australia, animat de dorinţa de a împărtăşi câtor mai multi oameni vasta sa experienţă, Andrew Barnes străbate continentele susţinând cu un entuziasm molipsitor expuneri, seminarii, retreat-uri, pentru cunoaşterea și explorarea excepţionalului potenţial uman.

Cunoscut trainer internaţional, sexolog, autor și coach, Andrew a sintetizat elocvent:
"Starea noastră naturala este aceea de a trai bucuria, iubirea, extazul, expansiunea și forţa. Dar istoria personala, viata și experienţele de tot felul ne stau în cale. Fiecare dintre noi se opune într-o anumită măsură acestei stări naturale de bine din dorinţa de a evita suferinţa. Aceasta protecţie ia în cele din urma forma unei armuri care exista la nivel mental, psihic, fizic și care blochează energia sexuala".

Ca urmare experienţelor neplăcute din viata care ne-au generat frica, durere, resentimente, am adunat conştient sau nu, contracţii specifice care ne afectează psihic și chiar fizic. Aceste tensiuni se cumulează în timp pana când devin asemenea unor benzi rigide care se stochează în interiorul ţesuturilor corpului. Ajungem treptat să purtam în trupul nostru o structura asemeni unei armuri care blochează curgerea naturala a forţei vieţii. O structura care ne impacteaza sănătatea, vitalitatea și sexualitatea; care ne amplifica stresul și împiedică accesul la experimentarea stărilor elevate de conştiinţă.

Evoluţia se face prin expansiune; armura ne menţine într-o stare constanta de contracţie.
Inspirat din vechile ritualuri de vindecare, Andrew a dezvoltat o metoda de de-armouring care eliberează blocajele și permite apoi deschiderea catre experimentarea fericirii înnăscute. Pe o cale perfect naturala se ajunge la o echilibrare psihomentală care produce transformări profunde ce vor fi resimţite atât psihic cât și fizic. Este o metoda de vindecare și de reconectare plenara cu forţa vieţii.

Workshop ul conţine atât prezentări teoretice expuse în stilul franc și spontan al lui Andrew cât și multe părți experimentale coordonate de el, astfel încât la sfârşitul acestui seminar veţi constata:

- toleranta mai mare la presiunea stresului,
- dezamorsarea tiparelor subconştiente datorate blocajelor, detensionare
- regenerare rapida,
- acces mai profund și mai rapid la forţa vieţii,
- deblocarea energiei sexuale,
- autenticitate în recunoaşterea și exprimarea sentimentelor și a dorinţelor,
- o creştere notabilă a energiei, vitalităţii și sănătăţii
- relaxare, acceptare

Acest workshop este plin de informaţii și în acelaşi timp savuros. Este apreciat atât de bărbaţi cât și de femei din întreaga lume și se adresează atât persoanelor individuale cât și terapeuţilor, psihologilor, specialiştilor în comunicare și coaching care doresc să cunoască noi metode de vindecare.

Veţi găsi acest eveniment foarte util și interesant dacă:
- doriţi să învăţaţi cum să eliminaţi blocajele fizice și energetice pentru a permite energiei să curgă neobstrucţionată prin corp
- căutaţi o experimentare mai profunda a iubirii și intimităţii
- doriţi să creşteţi prin amplificarea iubirii și fericirii
- doriţi să înţelegeţi polarităţile masculin/feminin și cum acestea vă impacteaza viata

În cursul acestor zile veţi fi ghidaţi, susţinut, iubiţi și respectaţi în aceasta călătorie a transformării interioare condusă de Andrew Barnes.
Aceasta metoda este intensiva, structurată, profunda și vizează eliminarea blocajelor și deschiderea fata de iubirea din fiecare dintre noi.

Preţ workshop 30 octombrie - 2 noiembrie : 280 Euro
 
Locație: BUCUREȘTI

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a seminarului, numărul de locuri este limitat.
 
Mai multe amănunte puteţi afla la tel 0720 025 265 sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarea locului se va face prin plata unui avans și înscrierea la nr de tel de mai sus.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn