Prezentarea cursului de Yoga pentru femei
& Yoga Retreat

 

prezentarea cursului yoga pentru femeiEVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ: Prezentarea cursului de Yoga pentru femei & Yoga Retreat
ORGANIZATOR: VENUS – Asociația pentru Elevarea Femeii
DURATA:  3 ore
DATA /ORAȘUL: 1 Februarie 2015, ora 15.30, 2 Februarie 2015, ora 19.00; București
LOCAȚIA:  Ceainăria Serendipity, Strada Dumbrava Roşie, nr 12
PROFESOR YOGA: DANA FRANTZI
INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERE: Telefon: 0748 544 268. E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Deşi în occident yoga este la fel de populară ca fitness-ul, în România ea este puţin promovată şi cunoscută şi încă şi mai puţin practicată.
Prin participarea la acest eveniment veţi avea posibilitatea să aflaţi despre:

  • ce înseamnă yoga şi care sunt beneficiile practicii yoga
  • diferitele forme de yoga practicate în orient şi în occident
  • maeştri spirituali reprezentativi

specificul Cursului de yoga pentru femei & Yoga Retreat pe care l-am pregătit pentru voi.
În acest fel decizia voastră de a vă înscrie sau nu la acest curs va fi una bine documentată, iar pentru cele care se vor înscrie la curs, vor fi îndeplinite premisele pentru ca beneficiile minunate pe care practica yoga le generează să fie obţinute cu succes.

 

Despre mine:
Am început să practic yoga în anii 90, atunci când în România yoga era necunoscută, cu excepţia câtorva persoane care pe vremea comunismului se străduiau din greu să facă rost de cărţi de specialitate şi să practice în secret acasă.
Am practicat în anii care au urmat diverse forme de yoga, atât în România cât şi în străinătate, am întâlnit oameni speciali cu aspirații similare şi am aprofundat cu fiecare an incursiunea mea în domeniul descoperirii esenţei divine.
În 2009 am absolvit la Hamsa Yoga Studio în Copenhaga, Danemarca, cursul de Yoga Teachers.
Din 2005 sunt Yoga Coach pentru un grup de femei, împreună cu care explorez universul misterios al feminității împletite cu practica spirituală și descoperirea de sine.
În perioada 2012 – 2014 am coordonat mai multe module ale cursului Yoga pentru femei. 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn