Prezentare a cursurilor de Yoga pentru femei + Yoga Retreat


Venus – Asociația pentru Elevarea Femeii vă invită Miercuri, 28 Octombrie 2015 la ora 19.00 la o prezentare a cursurilor de Yoga pentru femei + Yoga Retreat pe care le organizează.

Deși în Occident yoga este la fel de populară ca fitness-ul, în România ea este puțin promovată și cunoscută și încă și mai puțin practicată. Dana Frantzi şi Luciana Nicoară, care vor susține aceste cursuri, vă vor vorbi despre ce înseamnă yoga, care sunt beneficiile diferitelor forme de yoga practicate în Orient și în Occident, despre maeștri spirituali reprezentativi și mai ales despre specificul cursurilor pe care le-au pregătit pentru voi. De asemenea ele vor răspunde întrebărilor voastre legate de acest subiect, corespunzător cu experiența lor.

În acest fel decizia voastră de a vă înscrie la aceste cursuri va fi una bine documentată şi astfel vor fi îndeplinite premisele pentru ca beneficiile minunate pe care practica yoga le generează să fie obținute cu succes.

Din testimonialele participantelor la cursurile anterioare, cele mai evidente beneficii obţinute sunt:

• Modelarea armonioasă a trupului
• Echilibru între trup, minte și suflet
• Armonie și sănătate fizică, mentală, emoțională
• Creșterea capacității mentale și a randamentului
• Dezvoltare personală, încredere în sine
• Capacitatea de a trăi momentul prezent
• Regenerare, întinerire, reînnoire

• Eliminarea stărilor de oboseală
• Armonizarea relațiilor cu ceilalți și cu noi înşine
• Detașarea de aspectele stresante ale vieții cotidiene
• Relaxare și pace interioară
• Mulțumire și împlinire sufletească
• Amplificarea atitudinii pozitive
• Gestionarea armonioasă a emoțiilor


Mai multe detalii puteți găsi pe www.venus.org.roCurs yoga pentru femei + Yoga Retreat.

***

Despre Dana Frantzi
Dana a început practica yoga în 1993 şi continuă să practice și în prezent, atât în România, cât și în străinătate. Din 2005 este Yoga Coach, iar din 2009 este Yoga Teacher, ca urmare a absolvirii  cursului specific la Hamsa Yoga Studio în Copenhaga, Danemarca.
Din 2012 Dana susţine permanent cursuri de Yoga pentru femei + Yoga Retreat şi Yoga antistres pentru femei.

În prezent este manager într-o companie de transporturi şi îmbină armonios viaţa profesională cu preocupările şi aspiraţiile personale.

Dana este o femeie care s-a luptat cu trupul ei, cu emoţiile ei, cu dificultăţile în relaţii. În tumultul vieţii ei a descoperit că practica regulată a tehnicilor yoga – posturi corporale, respiraţie, meditaţie – a devenit fundaţia pe care şi-a construit relaţii armonioase cu cei din jur şi o stare de transformare continuă, în care poate transforma cu iubire ceea ce poate fi transformat şi poate accepta cu detaşare ceea ce nu poate fi transformat.

Despre Luciana Nicoară
Luciana a fost interesată de răspunsurile la întrebările fundamentale ale vieţii încă din adolescenţă, iar de la varsta de 15 ani a început studiul si practica diverselor aspecte ale spiritualităţii, cu accent pe domeniul yoga, atât în România, cât şi în străinătate, participând la cursuri şi workshopuri în Germania, Olanda, India.
Practica yoga şi tehnicile de meditaţie au ajutat-o să obţină o stare de bine, relaxare, entuziasm, vitalitate, optimism care au sprijinit-o în crearea unei cariere profesionale de succes, ea activând în ultimii 13 ani la nivelul echipelor manageriale de top din domeniul logisticii şi a transporturilor maritime.
Diversele cursuri şi specializări pentru gestionarea resurselor umane, dezvoltare personală, life coaching, leadership, vindecare emoţională i-au oferit Lucianei oportunitatea de a aprofunda cunoaşterea naturii umane din multiple perspective şi de a o motiva să împărtăşească această cunoaştere celor care sunt deschiși să o primească.
***
Locaţia evenimentului este Spaţiul Trezirii, Strada Radu de la Afumaţi nr 12B, zona Bucur Obor.
Intrarea este liberă iar participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.
Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact, pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.


 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn