tantra yoga retreat

Tantra Yoga Retreat – Jocul polarității energiilor Yin și Yang

Comunitatea Femeilor Spirituale din Romania și Venus – Asociația pentru Elevarea Femeii vă invită vineri, sâmbăta și duminică 21, 22, 23 octombrie 2016 la evenimentul Tantra Yoga Retreat – Jocul polarității energiilor Yin și Yang.

În timp ce majoritatea oamenilor consideră că Tantra Yoga este un fel de sexualitate exotică, această formă tradițională de yoga este o combinație de tehnici spirituale, respectiv asana, pranayama, mantra, mudra, bandha, interiorizare, concentrare și meditație, special create pentru a pune în valoare polaritatea energiilor feminine și masculine, yin și yang, polaritate care accelerează procesul de cunoaștere de sine.Totul în lume se bazează pe polaritate. Așa cum aripa stângă și aripa dreaptă îi permit păsării să zboare, la fel energiile feminine și energiile masculine îi permit sufletului  să se ridice în sferele superioare ale manifestării. La fel cum mâna stângă și mâna dreaptă a pianistului creează împreună simfonia, femeia și bărbatul creează împreună capodopera creației. Atracția naturală între cele doua polarități este irezistibilă. Femeile și bărbații sunt complementari opuși: yin și yang, luna și soarele, minus și plus. Esențializate la nivel arhetipal acestea se traduc în Suprema Energie Feminină Universală, Shakti și Suprema Energie Masculină Universală, Shiva.
Principiile tradiționale din Tantra Yoga ne învață cum să transformăm relația de cuplu într-un laborator alchimic. Prin iubire, care este ingredientul esențial în această formă de yoga, energiile inferioare sunt rafinate și elevate, profanul este transformat în sacru, cei doi iubiți ating starea androginală, revenind astfel la sursa creației, la divinitate.
În cazul celor care nu sunt într-o relație de cuplu, Tantra Yoga ne învață să descoperim polaritatea energiilor în noi înșine. Fiecare ființă umană are atât energii feminine, cât și energii masculine. Jocul polarității dintre acestea, odată conștientizat și controlat, poate atrage în viața noastră persoana care să manifeste energiile polar opuse, sau poate să ne ajute să echilibrăm în mod armonios aceste energii, prin propria înțelepciune și aspirație spirituală.
Tantra Yoga Retreat – Jocul polarității energiilor Yin și Yang  vă oferă oprotunitatea de a descoperi o dimensiune savuroasă a vieții, în care iubirea devine steaua călăuzitoare către îndeplinirea tuturor aspirațiilor și dorințelor, fie într-o relație de cuplu, fie în initimitatea propriei ființe.
 
Dana Frantzi și Luciana Nicoară sunt moderatorii acestui retreat. Ele sunt practicante ale sistemului yoga de mai mult de 20 ani și au abordat în această perioadă mai multe forme tradiționale de yoga, respectiv Hatha Yoga, Bhakti Yoga, Kundalini Yoga, Karma Yoga, Tantra Yoga, Kriya Yoga.
Ele susțin cursuri de yoga pentru femei, cursuri de yoga integrală pentru femei și bărbați și retreat-uri de yoga și tantra yoga. În cadrul acestor cursuri și retreat-uri Dana și Luciana facilitează accesul omului modern la învățăturile spirituale tradiționale și contribuie astfel la retrezirea spiritualității autentice în viața căutătorilor spirituali.
Modul în care cunoștințele spirituale sunt aplicate în metoda de predare este unic și foarte apreciat de toți participanții la cursuri și retreat-uri. Acest mod unic este o combinație extraordinară între conținut, perspectiva spirituală, stilul relaxat de predare, bazat pe practica și experiența proprie,  asimilarea cunoștințelor prin exerciții practice și jocuri. Toate acestea creează o stare de comuniune sufletească între participanți care facilitează implinirea aspirațiilor și căutărilor spirituale ale acestora.
Prin exemplul lor personal, dăruirea, răbdarea și iubirea lor, Dana și Luciana au influențat și continua să influențeze pozitiv viața a zeci de practicanți și căutători spirituali.

Rezervarea se face exclusiv pe adresele de e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact în mesaj.
Sau la numărul de telefon 0723358547

Vă așteptăm cu mult drag!

Testimoniale:

"Evenimentul spiritual de la Stoienesti a avut loc intr-un deplin acord cu invataturile tantrice: a fost consacrat lui Dumnezeu,a pornit din inima, s-a desfasurat in inima si s-a incheiat in inima tuturor celor prezenti. Acea atmosfera de magie creata prin intermediul unor minunate femei spirituale m-a facut sa inteleg mai bine ca in aceasta lume nu am decat o singura si nobila datorie de indeplinit si anume aceea de a iubi. Am facut un pas mic, pe calea cea mai glorioasa posibila,catre starea de indumnezeire." Victor M.
 
"Odata ce am pasit dincolo de portile cabanei unde a avut loc retreat-ul m-am simtit dintr-o data aspirata intr-o alta dimensiune. Cred ca doar in pantecul mamei am putut simti ceva asemanator. Parca eram invelita, hranita, ocrotita, iubita, alintata si elevata in acelasi timp. Nu pot spune decat ca MAI VREAU!" Dana D.
 

tantra yoga retreat

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn