FEMEI FERICITE - ediția a III-a – București - 25 martie 2017

 

Eveniment organizat de Venus - Asociația pentru Elevarea Femeii și Comunitatea Femeilor Spirituale

În luna celebrării femeii, vă invităm să sărbătoriți împreună cu noi miracolul de a fi Femeie.

 

ana maria lisieviciZâmbetul interior - o cheie către fericire


Gest spontan venit din adâncul inimii, surâsul este relaxant, are multiple efecte vindecătoare în trup și  suflet. Vă  invit să descoperim împreună efectele vindecătoare și aducătoare de fericire ale Zâmbetului interior.
Prezintă: Anamaria Lisievici - medic cu competență în apifitoterapie, sexologie și nutriție 

 adina gheorgheRidică-te și mergi mai departe
Când o relație se încheie indiferent de motiv, acest fapt ne afectează într-o măsură mai mare sau mai mică. Totuși viața merge înainte și e important să ne bucurăm de ea și de toate darurile frumoase pe care ni le oferă. E mai greu să facem aceasta dacă rămânem blocate în suferință și dezamăgire, dacă ne punem inimii noastre prea multe platoșe de teamă să nu fie din nou rănită. În cadrul acestui workshop vom vorbi despre cum să ne revenim după o despărțire, să ne vindecăm rănile sufletești, să credem în noi ca femei, să ne deschidem cât mai mult inimile față de iubire și să ne pregătim pentru o nouă relație.
Prezintă: Adina P. Gheorghe - trainer și consilier pentru dezvoltare personală

aniela sarcuIertarea - temelia cuplurilor fericite
Fiecare dintre noi ne dorim o relație de cuplu fericită. Atât femeile cât şi bărbații care au o astfel de relație ne oferă același sfat: în relația de cuplu nu contează cine are dreptate, ci cine iubește mai mult. Iar pentru a iubi din ce în ce mai mult este esențial să învățăm să iertăm cu adevărat, din adâncul inimii.
Iertarea reală, autentică ne aduce mult calm și o anumită detașare în situațiile de criză (de mai mică sau mai mare amploare) care apar în viața cuplului. Astfel, doar după ce iertăm cu adevărat putem să avem o perspectivă corectă asupra crizei respective și o putem rezolva cu succes.
Prezintă: Aniela Sîrcu - psihoterapeut, specializat în sexologie, trainer

Prezentarea cărților publicate la editura Venusiana

gabriela marinCum să ai Relații Fericite
Deși intrăm într-o relaţie cu braţele larg deschise, purtăm în spate un rucsac plin cu condiţionările şi rănile copilăriei. Poate relaţia noastră de iubire să ne ajute să ne vindecăm rănile trecutului şi să evoluăm spiritual? Acest workshop explorează metodele pentru obţinerea unor Relaţii Conştiente, în care confruntarea şi neînţelegerile care apar de la un moment dat în relaţie sunt înlocuite cu susţinerea celuilalt precum şi cu transformarea şi vindecarea noastră.
Prezintă: Gabriela Marin - psiholog, specializată în psihoterapia de cuplu şi familie, psihosexolog, traineraida calinlaura mosorTantra pentru femei
Doar când te bucuri în fiecare clipă de feminitatea ta, celebrezi viața, iubirea și ești cu adevărat fericită. Este timpul să abordăm sexualitatea ca pe o artă sacră. Tantra ne învață să devenim conștiente de natură noastră feminină și să ne exprimăm plenar energiile pentru a crea și menține mereu polarizarea cu natura masculină. Vino să strălucim împreună!
Prezintă: Aida Călin - psihoterapeut, instructor de yoga și tantra, trainer, președinte AEF Venus
 Laura Mosor - trainer, vicepreședinte AEF Venus

luciana nicoaradana frantziPrezentarea cursului Yoga pentru femei
În această călătorie iniţiatică, pe care v-o propunem şi vouă prin cursurile de Yoga integrală pentru femei, avem ca obiectiv descoperirea unora dintre cele mai ascunse aspecte ale propriei fiinţe. Aceste aspecte, care nu sunt incluse în nicio programă din sistemul educaţional, se referă la suflet, la spirit, la cine suntem cu adevărat, dincolo de identificările cu care suntem atât de obişnuite: mamă, soţie, directoare, sportivă, înaltă, frumoasă, bună, sănătoasă, s.a.m.d. Practica yoga oferă câteva metode simple pentru a începe acest proces de autodescoperiere. Yoga te face fericită.
Cursul va fi susținut de: profesori yoga Dana Frantzi și Luciana Nicoară
Prezintă Aida Călin - psihoterapeut, instructor de yoga și tantra, trainer, președinte AEF Venus

anca geantaDans euforic


Combinăm dansul cu meditația, dinamismul cu contemplarea. Dansăm și trezim energiile. Ne conștientizăm emoțiile și ne armonizăm. Ne relaxăm, ne bucurăm și accedem la stări de conștiință superioară.  Mișcările devin rugăciuni. Dansul devine meditație activă.
Te joci. Te bucuri. Te regăsești. Te cunoști.
Prezintă Anca Geantă – trainer, instructor de dans

 

 

Programul de desfășurare
10.00 - 10.10 - Deschiderea evenimentului Femei Fericite, ediția a III-a
10.10 - 11.00 - Zâmbetul interior - o cheie către fericire
11.00 - 11.10 - Pauză
11.10 - 12.00 - Ridică-te și mergi mai departe
12.00 - 12.10 - Pauză
12.10 - 13.00 - Iertarea - temelia cuplurilor fericite
13.00 - 14.30 - Pauză de prânz
14.30 - 14.50 - Prezentarea cărților publicate la Editura Venusiana
14.50 - 15.40 - Cum să ai Relații Fericite 
15.40 - 15.50 - Pauză
15.50 - 16.40 - Tantra pentru femei
16.40 - 16.50 - Prezentarea cursului Yoga pentru femei
16.50 - 17.00 - Pauză
17.00 - 18.00 - Dans euforic


Taxa de participare: 30 lei

Înscrieri la:
telefon 0732 042 550
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locația va fi anunțată persoanelor înscrise.

Vă așteptăm cu drag pentru a petrece împreună o zi de feminitate și fericire!

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn