FEMEI FERICITE – Curs Practic 2014

femei fericiteDragele noastre, aşa cum v-am promis începem cursul Femei Fericite. Vă invităm să veniţi să învăţăm împreună cum să fim femei din ce în ce mai fericite!
Cursul de desfăşoară în fiecare miercuri, începând cu ora 18.30. Locaţia va fi anunţată în funcţie de numărul de participante. Vă aşteptam cu drag!

Prețul cursului :
 ·    pentru achitarea integrală a tuturor cursurilor prețul este de 50 lei/ curs
 ·    pentru achitarea în două tranșe a cursurilor prețul este de 60 lei/curs
 ·    pentru achitarea unui singur curs individual prețul este de 70 lei/curs

26 martie – Luisa Neag - Accesează sursele puterii tale feminine  – partea I

De-a lungul secolelor, femeile au fost educate să creadă că sunt „sexul slab”. Să nu aibă încredere în propria putere şi să lase transformarea lumii în mâinile bărbaţilor. În zilele noastre, tot mai multe femei încep să-şi descopere potenţialul gigantic prin care pot nu numai să mişte munţii din loc, dar chiar şi să-i facă să zboare – dacă vor.Descoperă care sunt aceste surse de putere din tine, cum poţi să le pui în acţiune şi ce beneficii îţi aduc – dar şi eventualele pericole la care te expui dacă nu ştii cum să le gestionezi. Află care sunt asemănările şi deosebirile dintre puterea specific feminină şi cea specific masculină. Învaţă să-ţi transformi eventualele slăbiciuni în forţă pentru a face din viaţa ta un adevărat paradis.

 

2 aprilie – Aniela Sîrcu – Emoțiile și fericirea ta. Training emoţional de zi cu zi

Cercetările realizate în ultimii ani în domeniul psihologiei arată fără echivoc faptul că inteligenţa emoţională este cea care ne ajută în primul rând în dobândirea fericirii, a echilibrului și a succesului în viaţă alături de inteligenţa propriu-zisă şi nu invers. Creierul abdominal numit și centrul vieții deține rolul principal în  obţinerea şi menţinerea sănătăţii în general, a armoniei corporale şi  a sănătăţii emoţionale în special.

 

9 aprilie – Aida Călin – Hormonii fericirii. Soluții practice

Ne-am învățat să credem că fericirea ne este influențată de condiții exterioare. Dar de fapt fericirea este mereu o alegere pe care o facem în fiecare clipă, o lecție pe care o învățăm, un dar pe care îl oferim celorlalți prin ceea ce suntem, ceea ce facem și prin cum anume ne comportăm. Neuroștiința demonstrează că ne putem influența fericirea prin controlul nivelelor hormonale, prin ceea ce mâncăm, prin ceea ce credem, prin cum gândim și mai ales prin cum iubim.

 

16 aprilie – Gabriela Marin – Relații fericite - partea I

A avea relații fericite este o artă și ca orice artă se învață.  Prin teorie și mai ales prin practică.  Și chiar dacă nu ne-am născut geniale  şi nu am avut încă  relația pe care ne-o dorim, prin exerciţiu şi practică putem învăța să fim fericite și să ne construim relațiile fericite și sănătoase pe care le dorim.  Pentru că fericirea în cuplu se învață.

 

14 mai - Alina Dospinescu - Cum să fii cea mai bună prietenă cu trupul tău. Modalități practice de a-ți ajuta trupul

Există mii de cărți, seminarii și prezentări despre încrederea în sine,  dezvoltarea personală și succes, după cum există sute de cărți despre relațiile de cuplu, sexualitate, orgasm și totuși foarte puține se adresează acestui aspect de bază, care este relația pe care o ai cu trupul tău de femeie. Ești învățată mai des cum să te porți cu ceilalți decât cum să te iubești. Iubirea de sine este însă fundamentul pe care iubirea de ceilalți poate avea apoi forța pentru a înflori cu adevărat. Ea începe cu relația pe care o ai cu trupul în care trăiești și iubești și care este prietenul tău cel mai apropiat.

 

21 mai - Luisa Neag - Accesează sursele puterii tale feminine  – partea a II-a

De-a lungul secolelor, femeile au fost educate să creadă că sunt „sexul slab”. Să nu aibă încredere în propria putere şi să lase transformarea lumii în mâinile bărbaţilor. În zilele noastre, tot mai multe femei încep să-şi descopere potenţialul gigantic prin care pot nu numai să mişte munţii din loc, dar chiar şi să-i facă să zboare – dacă vor. Descoperă care sunt aceste surse de putere din tine, cum poţi să le pui în acţiune şi ce beneficii îţi aduc – dar şi eventualele pericole la care te expui dacă nu ştii cum să le gestionezi. Află care sunt asemănările şi deosebirile dintre puterea specific feminină şi cea specific masculină. Învaţă să-ţi transformi eventualele slăbiciuni în forţă pentru a face din viaţa ta un adevărat paradis.

 

28 mai - Aniela Sîrcu – Cum să-ţi foloseşti energia sexuală pentru obţinerea succesului

   Te-ai întrebat vreodata care este este legătura dintre energia sexuală și succesul în viață ? Cum să obții mai multă energie pentru realizarea scopurilor tale benefice? Vino sa afli ce presupune controlul energiei sexuale și cum se transformă energia sexuală în energie creatoare atunci când dorim să creăm cu succes într-un anumit domeniu.

 

4 iunie - Aida Călin - Din tainele sexualităţii feminine. Secrete și rețete

 Vrei să înveți cum să îți accepți şi valorifici potenţialului propriei fiinţe și a feminităţii? Vino și învăță  cum să te apreciezi la adevărata ta valoare,  să te iubești cu adevărat, să conștientizezi importanța propriei feminitați, să fii în armonie atât cu tine cât și cu ceilalți. Vino să descoperi cum să fii cu adevărat fericită!

 

11 iunie – Gabriela Marin – Relații fericite - partea a II-a

A avea relații fericite este o artă și ca orice artă se învață.  Prin teorie și mai ales prin practică.  Și chiar dacă nu ne-am născut geniale  şi nu am avut încă  relația pe care ne-o dorim, prin exerciţiu şi practică putem învăța să fim fericite și să ne construim relațiile fericite și sănătoase pe care le dorim.  Pentru că fericirea în cuplu se învață.

 

18 iunie – Alina Dospinescu – Arta feminităţii. Modalităţi practice

Regenerându-te şi conectându-te la sufletul feminin, începi să trăieşti exprimând zi de zi prin toată fiinţa ta - trup, minte, suflet - puterea fascinantă a feminităţii, emanând prin toţi porii frumuseţea, iubirea, pasiunea şi graţia aşa cum sunt prezente ÎN MOD UNIC ŞI INIMITABIL în tine.  Imaginează-ţi cum ar fi viaţa ta, atunci când tu îţi manifeşti întreaga frumuseţe, măreţie şi graţie!  Când îţi trezeşti energia feminină eşti cu adevărat deschisă în faţa vieţii şi trăieşti o viaţă miraculoasă, căci eşti o manifestare a iubirii şi a puterii de atracţie a miracolelor. Bucuria pur şi simplu îţi inundă viaţa


ÎNSCRIERE
E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon : 0755 891 645; 0732 867 097

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn