CURS: Yoga pentru femei & Yoga Retreat

 

 curs yoga pentru femeiORGANIZATOR: VENUS – Asociația pentru Elevarea Femeii
DURATA: Cursul constă în 12 şedinţe - o şedinţă de două ore pe săptămână
DATA /LOCAȚIA/ORAȘUL: Cursul se desfășoară în București, în fiecare luni de la ora 19.00 si in fiecare marti de la ora 18.30 la Soma Center. Pentru informatii suplimentare puteti suna la numarul de telefon 0748 544 268.
NOTĂ: În funcție de cerințe și de numărul de doritori, cursul poate fi organizat şi în alte oraşe.
CURSUL de Yoga pentru femei + Yoga Retreat din cadrul VENUS – Asociația pentru Elevarea Femeii îți dă posibilitatea unei călătorii în propriul Univers şi te ajută să afli de ce yoga este atât de faimoasă, de ce este practicată de atâtea sute de mii de oameni și de ce este atât de eficientă.

 

CE POȚI OBȚINE:
•   Echilibru între trup, minte și suflet
•   Modelarea armonioasă a trupului
•   Stare de armonie și sănătate fizică, mentală, emoțională
•   Creșterea capacității mentale și a randamentului
•   Dezvoltare personală, încredere în sine
•   Capacitatea de a trăi momentul prezent
•   Armonizarea relaţiilor din viaţa noastră
•   Regenerare, întinerire, reînnoire

 

DIN PROGRAMĂ
Cele 12 şedinţe vor combina tehnici de Hatha Yoga (Posturi Corporale) cu tehnici de meditație și noțiuni teoretice despre: energie, chakre, karma (legea cauză – efect), alimentaţie, gândire pozitivă, legea rezonanţei, conştientizare, relaxare, pace şi serenitate.

 

ADRESABILITATE
Femeilor preocupate de dezvoltare personală, pentru care îmbunătăţirea vieţii pe plan fizic, emoţional, mental şi spiritual este o prioritate şi sunt în căutarea unor metode care să le ajute să obţină această îmbunătăţire.

 

INSTRUCTOR: DANA FRANTZI

 

INVESTIȚIE: 140 ron/4 ședințe. Plata se face la sfârşitul primei ședințe. Dacă doriţi să achitaţi integral modulul de 12 ședințe, investiţia este de 400 ron.

 

ÎNSCRIERE
Telefon: 0748 544 268
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Citește și:
Curs de yoga pentru femei & Yoga Retreat
Yoga și femeile moderne

 

TESTIMONIALE
Am cunoscut-o pe Dana, în urma unei postări pe Facebook referitoare la un curs de Yoga pentru femei. Am simţit că vreau să merg şi aşa ne-am întâlnit. Mi-a plăcut de când am văzut-o şi am comunicat foarte uşor. Este o femeie blândă, frumoasă şi dornică să îi ajute pe cei care vor şi au nevoie. În preajma ei, am simţit linişte şi sentimentul că am întâlnit un om bun. Cursul a fost super, a decurs uşor, într-o atmosferă de veselie permanentă. :) şi-mi amintesc cu drag acele clipe petrecute împreună. Am aflat lucruri noi, despre cărţi minunate şi lucruri necesare celor care vor să evolueze din punct de vedere spiritual, al cunoaşterii de Sine. Cartea „Autobiografia unui Yoghin” am citit-o datorită Danei şi îi mulţumesc pentru asta. Citirea acestei cărţi lasă urme palpabile în conştiinţa fiecăruia. În concluzie, am reuşit să fac nişte paşi importanţi, în direcţia dorită de mine, făcând acest curs. Îl recomand din inimă, o să fiţi fericite dacă îl urmaţi.  Jeni Georgescu, 40 ani.

Pe mine cursul de yoga m-a ajutat destul de mult. În primul rând am cunoscut oameni frumoşi şi luminoşi, am învăţat multe lucruri noi, pe care doar le citisem, dar nu le practicasem niciodată. Din cauza statului pe scaun prea mult (acesta îmi e serviciul) eu aveam probleme cu spatele. După primul modul de yoga, durerile nu mai erau aşa de multe. Chiar mă simţeam mult mai bine. M-am simţit enorm de bine după cele 2 ore săptămânale pe care le petreceam împreună. Plecam de la curs relaxată şi mai odihnită. Melania Iordache, 39 ani.

Referitor la cursul de yoga, pot spune că, pentru mine, a fost fantastic. Da, acest cuvânt cuprinde pe scurt toate trăirile unei femei ce a practicat acest curs, respectiv ceva misterios şi fantezist, pentru că nu am mai trăit asemenea experienţe. Experienţele privesc echilibrarea psihică, fizică şi sentimentală, un drum spre armonizarea acestora, un drum spre zâmbet şi înţelegerea lucrurilor ce păreau de neînţeles. Chemarea îţi conduce paşii spre acest curs, dar uitând de perseverenţă, poţi rătăci drumul. Geta Peicu, 34 ani.

Am ajuns din întâmplare la întâlnirea pe care Dana Frantzi a organizat-o la Ceainăria Serendipity și tot atunci, pentru prima dată, am ajuns să aflu mai multe detalii despre ce înseamnă cu adevărat să practici yoga. La puțin timp, am decis că totuși nu a fost deloc o întâmplare să ajung la această întâlnire și m-am înscris cu inima deschisă. Mi-am fixat un scop căruia aveam să mă dedic, iar pe parcursul cursurilor de yoga am simțit că sufletul, corpul și mintea mea aveau să se completeze în armonie.Cu o incredibilă energie pozitivă, Dana a reușit în fiecare ședință să creeze un mediu plăcut, echilibrat, implicat, dedicat, plăcut și amuzant. O recomand cu toată încrederea! Maria, 28 ani

Cursul este extrem de interesant, util şi complet, incluzând practicarea posturilor sub forma unei meditaţii pe chakre, plus exerciţii de pranayama şi iniţiere în meditaţie, iar la sfârşit discuţie liberă pe anumite teme. Practicarea constantă a celor învăţate suprapusă pe o dorinţă personală acerbă de dezvoltare personală, spirituală şi apropiere de Divinitate, mie personal mi-au transformat radical viaţa. După o practică perseverentă, aproape zilnică, de câteva luni, au început să apară rezultatele, neaşteptate de altfel şi, astfel, descoperirea sau mai bine zis percepţia corpului energetic. Este una dintre cele mai importante evoluţii făcute în această viaţă. Chakrele au început să îşi facă simţită prezenţa rând pe rând, să se cureţe şi echilibreze, să îmi deschidă un drum spre un alt tărâm, cel al comunicării cu planul divin prin iubire. Astfel că deschiderea chakrei iubirii, anahata chakra, a fost pentru mine o revelaţie profundă, simţind o stare de iubire profundă şi necondiţionată către întreaga existenţă şi creaţie a lui Dumnezeu, iar meditaţia pe anahata îmi readuce zilnic această simţire. Transformările majore aduse în viaţa mea ar fi: o conştiinţa mai elevată, stare de iubire profundă şi necondiţionată, detaşare şi claritate mentală, rezolvarea anumitor blocaje emoţionale sau de comunicare, curăţare energetică în zonele din corp încărcate negativ, deci rezolvarea anumitor dureri fizice. Recomand practica perseverentă, respectarea principiilor din Yoga Sutra a lui Patanjali, fiecare după putinţă, precum şi practicarea atenţiei către interiorul nostru în fiecare moment al zilei, pe cât posibil: „Învaţă să fii atent, foarte atent!" Mihaela Domuschiev, 33 ani.

Un curs complet, frumos structurat, armonios, cu beneficii pe toate planurile: fizic, mental şi, cel mai important, spiritual. Un curs despre Yoga ca stil de viaţă, nu sport. Mi-aş dori ca toţi cei pe care îi iubesc să îl urmeze." Viorica Gheorghiţa, 26 ani


Am participat la cursurile Danei câteva luni la rând şi m-am simţit tot mai bine din punct de vedere fizic şi psihic. După fiecare curs m-am simţit profund relaxată, reconectată la corpul meu şi în acelaşi timp mai rezistenţă la provocările fiecărei zile. Am apreciat foarte mult metoda Danei, în special pentru că acordă atenţie chakrelor implicate în posturile executate, oferă explicaţii despre efectul asanelor în timpul cursului dar şi în materialul scris şi nu se concentrează numai pe corp şi execuţie." Veronica Drăgoi, 39 ani

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn