Parteneri

Yoga Antistres pentru Femei

 

yoga antistress pentru femeiORGANIZATOR: VENUS – Asociația pentru Elevarea Femeii
DURATA: Cursul constă în 12 şedinţe - o şedinţă de două ore pe săptămână
DATA /LOCAȚIA/ORAȘUL: Cursul se desfășoară în București, în fiecare luni de la ora 19.00 la Spatiul Trezirii – Strada Radu de la Afumați, nr 12B.

 

CE POȚI OBȚINE:
-    Eliminarea stărilor de oboseală
-    Armonizarea relațiilor cu ceilalți și cu noi inșine
-    Detașarea de aspectele stressante ale vieții cotidiene
-    Relaxare și pace interioară
-    Mulțumire și implinire sufletească
-    Amplificarea atitudinii pozitive
-    Control asupra emoțiilor

 

DIN PROGRAMĂ
Cursul include tehnici yoga antistres special concepute pentru femei, respectiv adaptate la ritmul de viața modern, la perioadele lunare caracteristice și la emoțiile corespunzatoare acestora și la nevoia de stabilitate emoționala specifică femeilor.

 

ADRESABILITATE
Femeilor foarte active pentru care stresul a devenit un factor de risc în îndeplinirea obiectivelor personale și care iși doresc să gestioneze acest risc cu ajutorul tehnicilor yoga tradiționale, atât de cunoscute pentru efectele lor benefice.

 

INSTRUCTOR: DANA FRANTZI

 

INVESTIȚIE: 140 ron/4 ședințe. Plata se face la sfârşitul primei ședințe. Dacă doriţi să achitaţi integral modulul de 12 ședințe, investiţia este de 400 ron.

 

TESTIMONIALE

 

ÎNSCRIERE

Trimiteți un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau completați formularul de mai jos. Pentru informații suplimentare puteți suna la telefon: 0748 544 268.

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn