tantra pentru cupluri

Tantra pentru relații fericite

 

Cat de implinit/implinita esti in relatia de cuplu? Atractia mai este aceeasi ca la inceput?  Ai in viata ta un iubit/ o iubita cu care sa iti petreci intimitatea? Cum ajuti persoana iubita sa devina un om mai bun? Sexualitatea ta raspunde dorintelor celuilalt? Care este implinirea totala intr-o relatie de cuplu? 

 

Daca aceste intrebari te framanta, atunci a venit momentul sa te implici in a-ti imbunatati relatia de cuplu sau a forma o relatie de cuplu.  Exista solutii pentru fiecare problema cu care te confrunti, fie ca e vorba diminuarea atractiei, sau de neimplinirea sexuala totala, sau dificultatea de a forma un cuplu.

 

Te invitam sa fii alaturi de noi la unul dintre cele mai interesante cursuri din viata ta: TANTRA. 

 

Si nu tantra de care auzi la tv, ci tantra yoga autentica, ce provine din linia traditiilor spirituale hinduse si aduce solutii concrete relatiilor de cuplu, dar si pentru tine personal. Vei descoperi o stiinta revolutionara care te invata cum sa atragi mereu fericirea in viata ta,  cum sa iti trezesti energia sexuala si atractia erotica, cum ai orgasm multiplu, cum sa atragi in viata ta o persoana asa cum iti doresti, cum sa ai o sexualitate sanatoasa in relatia de cuplu, cum sa rezolvi anumite probleme care iti aduc suferinta, cum ar fi: gelozia, posesivitatea, lipsa de respect, de incredere si lipsa de comunicare.  Dar asta nu e tot! Vei invata tehnici si metode pentru a-ti amplifica feminitatea, respectiv masculinitatea, magnetismul, dar si sanatatea fizica si mentala. Avem si  un super BONUS: vei invata tehnici de MASAJ tantric, secrete afrodisiace si accesarea punctelor erogene.

 

Pe parcursul a 7 saptamani vei realiza sedinte comune si sedinte separate pentru femei si pentru barbati. Cu o vasta experienta in psihologie, yoga dar si in terapii de cuplu,  trainerii Aida Calin si Dana Franti, vor avea invitati specialisti in diferite domenii din Tantra. 

 

Vino cu noi intr-o calatorie ce iti va aduce implinire si un zambet larg si de durata, mai ales dupa ce vei pune in practica metodele tantrice invatate! 

 

Investitia pe care trebuie sa o faci pentru informatiile si metodele ce iti pot transforma viata este de 700 lei pentru intreg modul de 7 saptamani. Plata integrala se face la inscriere.

 

Ne vedem in fiecare joi, de la ora 18:30 – Bucuresti, zona Piata Victoriei. 

LOCURILE sunt limitate! Grabeste-te!

Mai multe detalii despre tantra: www.venus.org.ro;    www.ananda-yoga.ro

Inscrieri la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn