DANA FRANTZI – Profesor Yoga


dana frantziÎn cadrul VENUS – Asociația pentru Elevarea Femeii, Dana susține pentru femei Cursul de yoga pentru femei & Yoga Retreat și Yoga Antistres pentru Femei.


    Cu o experienta de peste 20 de ani de practica yoga, pranayama, meditatie, Dana este absolventa a Teacher Training Course la Tattva Yogashala Scool, Rishikesh, India.
    Yoga este modul ei de viata, este un fundal de echilibru si armonie pe care si-a construit o viziune detasata  si plina de iubire asupra fluctuatiilor cu care societatea actuala ne confrunta, o relatie armonioasa cu ea insasi si cu cei din jur, o cariera de succes in domeniul managementului si o stare de daruire si devotament fata de cei carora le impartaseste din cunostintele si experienta ei spirituala.
    Dana a urmat de asemenea multe alte cursuri, cu profesori din Europa si din India si este familiarizata in formele traditionale de yoga, respectiv Integral Yoga, Hatha Yoga, Bhakti Yoga, Kriya Yoga, Karma Yoga, Laya Yoga, Ashtanga Yoga, Tantra Yoga. Specializarea este in Yoga Integrala traditionala si este de asemenea calificata sa predea yoga prenatala.Un testimonial al unei cursante despre Dana:
„Dana, eşti minunantă! Îmi place personalitatea ta blândă, dar în acelaşi timp  „convingătoare". M-ai ajutat să fiu mai puternică şi mai flexibilă, efectul exerciţiilor fiind resimţit şi pe plan mental/emoţional. Eşti mai mult decât un instructor. Eşti un mentor complet. Îmbini foarte frumos yoga cu spiritualitatea. Apreciez foarte mult grija ta faţă de noi în timpul exerciţiilor. Pentru mine, este importantă răbdarea cu care te ocupi de fiecare elev în parte să facă exerciţiile corect şi să progreseze în funcţie de abilităţile proprii”. Magda Kollo, 36 ani.

Câteva testimoniale ale participantelor despre curs le găsiţi aici:
CURS: Yoga pentru femei & Yoga RetreatCONTACT DANA
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn