secrete feminine esentiale

Secrete feminine esențiale 

Webinar GRATUIT

Ești femeie. Ai un univers interior foarte complex. Daca ți-aș spune că în tine există o ZEIȚĂ, m-ai crede? Dacă ți-aș dezvălui într-o oră și jumătate secretele esențiale ale acestei ZEIȚE care abia așteaptă să iasă la lumină, să se manifeste, să strălucească și să aducă zâmbete și încântări pe chipurile tuturor?

Vino să ne cunoaștem, să ne împrietenim!
Asa... ca intre ZEIȚE!

Webinarul va fi susținut de:
Aida Calin este membru fondator și președinte al organizației Venus, Asociația pentru elevarea femeilor. În calitate de psihoterapeut, instructor de yoga și tantra explorează de peste 15 ani misterele universului feminin. Susține retreat-uri, workshopuri și cursuri pentru femei și pentru cupluri. Aida este un facilitator cu experiență, ajută femeile să își creeze și să trăiască vieți autentice, să-și descopere emoțiile, frumusețea sufletului și să își regăsească independența ce provine din centrarea în Spiritul pur.

Kamalina Iovu este consilier de dezvoltare personala și tehnician maseur. De 10 ani a dezvoltat o pasiune pentru terapii alternative și de 5 ani lucrează cu femeile ajutându-le să își cunoască și să își descopere aspectele profunde ale intimității și sexualității lor.

 

Detalii despre înscriere ÎN CURÂND

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn