Ezoterism

ezoterism

"Nu suntem ființe umane care avem o experiență spirituală, ci ființe spirituale care avem o experiență umană."
Pierre Teilhard de Chardina replica watch
„Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poţi să vezi foarte departe.”
Constantin Brâncuși replica watches


Suntem mai mult decât trupurile pe care le vedem în oglindă, iar viața e mai mult decât vedem cu ochii fizici. A căuta dincolo de ceea ce este vizibil este o caracteristică superioară a naturii umane. Nu lăsa aparențele să te înșele, mergi dincolo de ele, până la esențe.fake doxa watches

 

povestiri inspirate

Spiritualitate

Yoga pentru femei

Astrologie

 Povestiri inspirate

Efervescenţa şi bucuria sufletului feminin provin din trăirea farmecului și a magiei personale. Fie că străluceşte cu exuberanţă, fie că este discretă, feminitatea elevată reprezintă în esenţă un amestec de iubire, adevăr, bine şi armonie.

Suntem cu toții supuşi unor legi imuabile, în calitatea noastră de fiinţe umane. Cu toţii ne simţim uneori limitările şi neputinţa în faţa dificultăţilor vieţii. Yoga induce forţa şi energia de a le depăși şi, mai mult decât atât, de a transcende condiţia umană şi a ne revela natura divină, Sinele Divin din noi...

Astrologia este ştiinţa sacră a timpului dăruită umanităţii într-o epocă în care omul nu mai era capabil să-şi conştientizeze originea divină. La nașterea ta s-a născut o stea. Fiecare dintre noi ne naștem sub egida unor influențe astrale specifice.

O poveste te poate captiva atât de mult încât să ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc. Însă o poveste inspirată îți poate transforma viața,  te motivează să acționezi pentru a-ți împlini visele, te conduce către profunzimea sufletului tău.