Yoga pentru femei

yoga pentru femei
 
Fiinţele umane care practică într-un mod atent şi perseverent Hatha Yoga ştiu că omul este, în acelaşi timp, marmură şi sculptor.

Suntem cu toții supuşi unor legi imuabile, în calitatea noastră de fiinţe umane. Cu toţii ne simţim uneori limitările şi neputinţa în faţa dificultăţilor vieţii. Yoga induce forţa şi energia de a le depăși şi, mai mult decât atât, de a transcende condiţia umană şi a ne revela natura divină, Sinele Divin din noi înşine, ceea ce este nemuritor și etern în noi. Yoga te învață să îți controlezi mintea, să îți modelezi trupul și să fii conștientă de energiile și stările tale

 

 

Practica yoga şi regimul vegetarian activează „enzima nemuririi”

Recent, noi confirmări vin din partea geneticienilor – practica yoga ne influențează în bine fiecare celulă, chiar la nivelul cromozomilor!

Citeşte mai departe...

Meditaţia, efecte medicale şi vindecătoare

Meditaţia este o formă de  medicină holistică, o cale sigură şi simplă de a echilibra fiinţa din punct de vedere  fizic, emoţional, mental şi spiritual.

Citeşte mai departe...

Curs de yoga pentru femei & Yoga Retreat

Regenerare, întinerire, reînnoire - acestea sunt doar câteva dintre cuvintele asociate cu practica yoga.

Citeşte mai departe...

de ce sa practic yoga

De ce să practic YOGA?

„Yoga”, afirma o înţeleaptă mongolă, „face toate zidurile transparente.” Yoga te poate readuce la condiţii mentale şi fizice naturale, de care civilizaţia tehnologică actuală ne-a înstrăinat fără să ne dăm seama.

Citeşte mai departe...

relaxarea

Relaxarea te face mai fericită

În zilele noastre toată lumea are nevoie să înveţe să se relaxeze. Nici nu ne dăm seama că o dată cu stresul cotidian muşchii se tensionează şi în timp sănătatea este afectată.

Citeşte mai departe...

yoga pentru femei

Despre practica yoga și o viață sănătoasă

„A lucra asupra propriei tale ființe nu este prea ușor… Uneori mă simt ca o picătură de apă ce rezonează cu oceanul, devin una cu el. Doar sunt."

Citeşte mai departe...

yoga pentru femei

O vedetă ce practică yoga - THALIA

Adevăratul ei nume este Ariadna Thalia Soni Miranda, dar și-a ales ca nume de scenă pe cel de Thalia. Este o cântăreață celebră și o actriță de telenovele.

Citeşte mai departe...

Yoga şi femeile moderne

Yoga şi femeile moderne

Yoga este o strategie pentru a găsi împlinirea, prin instrumente care îndepărtează grijile şi durerile, temerile şi agitaţia şi chiar şi sentimentul nostru de separare.

Citeşte mai departe...

Yoga îţi dă întâlnire cu cei şapte magnifici (III)

Atunci când intri în contact cu mentalul macrocosmic, se deschide Ajna chakra, "al treilea ochi", ochiul viziunii interioare. El se află în spaţiul dintre sprâncene, în afara corpului fizic. Aici este sursa ta de forţă mentală, concentrare, focalizare, sinteză şi memorare.

Citeşte mai departe...

Ești ceea ce gândești

Multă lume nu înțelege de ce natura gândurilor ne influențează viața, care este importanța acestora pentru a avea o viață armonioasă și cum gândurile produc propriu zis efecte. 

Citeşte mai departe...