Astrologie

astrologieAstrele înclină, dar nu determină

Astrologia este ştiinţa sacră a timpului dăruită umanităţii într-o epocă în care omul nu mai era capabil să-şi conştientizeze originea divină. La nașterea ta s-a născut o stea. Fiecare dintre noi ne naștem sub egida unor influențe astrale specifice. Astrele îți pot dezvălui secrete despre tine și despre viața ta, despre relațiile cu cei din jur, despre lecțiile cu care te confrunți și despre menirea ta în viață. Iată încă un instrument care te poate ghida în viață. Ascultă mesajul astrelor.

 

 

 

Simbolismul planetelor - Neptun

Neptun este în legătură cu găsirea sensului vieţii, simbolizează căutarea celui mai înalt ideal, dorinţa ceea mai profundă ce este ascunsă în adâncurile sufletului.

Citeşte mai departe...

Simbolismul planetelor - Uranus

Semnul zodiacal al lui Uranus indică modul în care se manifestă aspiraţia unei persoane către libertate şi individualitate...

Citeşte mai departe...

saturn

Simbolismul planetelor - Saturn

Aflându-se la frontiera tradiţională a Sistemului nostru Solar, Saturn este supranumit „Seniorul Karma-ei”. El este menit să-l determine pe omul obişnuit să descopere adevăratele valori prin suferinţă şi sacrificiu.

Citeşte mai departe...

jupiter

Simbolismul planetelor - Jupiter

Jupiter indică modalităţile fiinţei de a se integra în lume, legile morale şi etice din societate, regulile, principiile şi modul în care fiecare le percepe şi le foloseşte.

Citeşte mai departe...

simbolismul planetelor

Simbolismul planetelor - Marte

În astrogramă arată calitatea şi cantitatea energiei manifestatoare, ceea ce ne dorim cel mai mult, în ce domeniu cheltuim această energie şi cum o direcţionăm.

Citeşte mai departe...

venus

Simbolismul planetelor - Venus

În astrograma natală, Venus oferă informaţii despre plăcerile senzoriale, despre relaţiile spre care aspirăm şi modul în care ne manifestăm afectivitatea.

Citeşte mai departe...

mercur

Simbolismul planetelor - Mercur

Mercur este cel care concretizează o idee, prinde, caută, e curios, înşeală, fură, dar şi cel care este în stare să perceapă o realitate raţională externă sau internă. 

Citeşte mai departe...

astrologie

Simbolismul planetelor - Luna

În astrograma natală, Luna arată spre ce tipuri de energii va fi receptiv şi sensibil nativul, iar de aici rezultă tipul de răspuns emoţional imediat al nativului în diferite situaţi şi stări.

Citeşte mai departe...

astrologie

Simbolismul planetelor - Soarele

În astrograma natală, Soarele arată energia de care dispunem şi în ce direcţie o îndreptăm. Reprezintă imaginea complexă a personalităţii noastre, ceea ce oferim semenilor şi nouă înşine     

Citeşte mai departe...

simbolismul planetelor

Simbolismul planetelor - introducere

Prin intermediul astrologiei ezoterice, planetele sunt ierarhizate în funcţie de nivelul lor de vibraţie şi modul în care energiile planetare se reflectă în fiinţa umană şi în întreaga natură a planetei noastre.

Citeşte mai departe...