Nativa zodiei Taur (21 apr-21 mai)

nativa zodiei taurCuvinte cheie: interiorizare, voinţă, materialitate
Semn de Pământ: feminin, moderat, nocturn, ascuns
Planetă guvernatoare: Venus, în aspect nocturn
Simbolizează: frumuseţile naturii, terenurile, şesurile, viaţa câmpului (la ţară), construcţiile, puterea de a rezista, gestiunea, câştigul permanent, lucrurile stabile şi durabile, elaborarea
Culorile specifice: toate nuanţele de albastru, verdele intens
Pietrele preţioase: cuarţul roz, smaraldul, lapis lazuli (lazulitul)
Metalul: cuprul
Fraza cheie: „Eu am”
Calităţi: atracţie pentru manifestările artei şi frumuseţii sub formă concretă, talent vocal, sentimente durabile, rezistenţă, muncă, răbdare, calm, dispoziţie iubitoare şi înclinată către plăcere, bună gestiune financiară
Trebuie să dezvolte: optimismul şi flexibilitatea
Trebuie să evite: încăpăţânarea şi îngăduinţa excesivă faţă de propriile sale slăbiciuni şi defecte

 

Savurează cu toate simţurile plăcerile vieţii
Femeia din zodia Taurului este o combinaţie a multora dintre calităţile pe care orice bărbat le caută într-o femeie. Sinceritatea şi onestitatea ei sunt evidente. Are mult curaj moral şi emoţional şi încredere în sine. Pentru ea, a fi femeie înseamnă nu doar să flirteze ci şi să aibă opinii proprii şi pricepere. Femeia tipică a acestui semn dă de cele mai multe ori dovadă de control în toate domeniile. Acesta e un lucru bun, căci exteriorul ei blând ascunde o senzualitate atât de puternică!

Starea ei emoţională este echilibrată, realistă, plăcută. Oamenii sunt atraşi de atitudinea ei directă, deschisă, relaxantă, caldă. Ceilalţi apreciază întotdeauna tendinţa ei nobilă de a lua oamenii aşa cum sunt, fără să-i judece. Femeia Taur se simte la fel de bine în compania unui savant, ca şi în cea a unui aventurier, atâta timp cât aceştia sunt sinceri în ceea ce fac şi îşi exprimă deschis aspiraţiile. Este şi rămâne loială prietenilor şi celor dragi, indiferent de perioadele prin care trec. Ea găseşte întotdeauna o modalitate de a înţelege gesturile lor, doar sunt prietenii ei!

Influenţa zodiei Taurului dă o natură instinctivă, bogată mai ales în senzorialitate şi senzualitate. Setea de viaţă a femeii din zodia Taurului este înrădăcinată într-un temperament plin de vitalitate solidă şi robustă. Ea este asemenea lui Venus, al cărei trup freamătă, având forme pline şi vibrând de emanaţii vitale, telurice, de plenitudine lunară în exaltarea mamei natură.

 

Talentată şi mereu sedusă de artă
Ca să reacţioneze cu entuziasm sincer, ea trebuie să găsească o formă sau alta de satisfacţie senzuală în tot ce face. De exemplu, nu prea vezi o femeie Taur punând nişte flori artificiale într-o vază. Florile ei trebuie să fie adevărate, să aibă textură şi parfum naturale. Îi plac buchetele uriaşe de flori de sezon dintre cele mai simple – de câmp de exemplu.

Parfumul folosit de ea este de obicei exotic şi persistent, deşi unele femei Taur preferă ca părul şi pielea să le miroasă a extrem de curat... şi atât. Apreciază mirosurile de cearşafuri proaspăt spălate, îmbibate de dulcele miros al soarelui sau de aromă delicioasă a pâinii coapte în cuptor. O sensibilizează parfumul îmbătător al ierbii proaspăt tunse după o ploaie primăvăratică sau aroma de frunze arse toamna.

Şi culorile reuşesc să-i îmbete simţurile, mai ales cele intense. Fiecare nuanţă de albastru, de la albastru-fumuriu la indigo, la fel şi trandafiriul şi rozul. Are un simţ înnăscut al armoniei.

Sunetele armonioase şi imaginile frumoase o seduc. Majoritatea femeilor tauriene au un pronunţat talent pentru arte sau o fină capacitate de apreciere a lor.

Mâncarea preparată de ea are gust plăcut şi de obicei pune condimente şi ierburi aromatizante din belşug. Bucătăria ei poate fi o adevărată atracţie magnetică pentru bărbaţi.

 

zodia taurAre flerul soluţiilor practice
În suflet ea rămâne îndrăgostită de natură şi de tot ce este natural. Mama Natură o atrage irezistibil cu chemarea ei, iar femeia din acest semn o îmbrăţişează cu voluptate.

Simţul tactil o face pe femeia Taur să poarte materiale moi şi delicate la atingere şi să se îmbrace simplu şi cu gust. Cu toate că are o natură senzuală, preferă stilul sport şi îmbrăcămintea practică, de bună calitate. Adoră băile fierbinţi, pline de spumă parfumată, loţiuni şi uleiuri, aşa că baia ei arată probabil ca apartamentele Cleopatrei.

Maternitatea i se potriveşte. Îi alintă pe bebeluşi şi adoră copiii. Este un părinte bun; copiii şi-o vor aminti că fiind în primii ani o figură caldă, protectoare, iar la maturitate o prietenă cu mult simţ al umorului.

Este însăşi esenţa ospitalităţii. În inima ei este întotdeauna destul loc şi destulă dragoste pentru a primi pe străini şi pe cei apropiaţi, iar casa şi inima ei sunt un refugiu cald şi luminos în mijlocul furtunii.

Este inteligentă, poate ţine piept cu succes celor mai filosofice discuţii, doar că pentru ea sunt mai importante bunul simţ, simţul practic şi capacitatea de a înţelege esenţa oricărui subiect decât teoriile pur academice.

 

Putere de seducţie irezistibilă
Femeia din zodia Taurului s-a născut sub semnul senzualităţii, fermităţii şi puterii, fiind capabilă să dobândească măiestria asupra materiei fizice. Ea aspiră către adevărul spiritual prin cunoaşterea şi mânuirea aspectelor practice, imediate ale vieţii.

Dobândeşte tot ce este mai bun în viaţă, confort, dragoste, plăcere, frumuseţe, armonie. Tot ceea ce o împlineşte trebuie să ajungă să-i aparţină într-un fel sau altul, pentru a-i îmbogăţi fiinţa interioară pentru totdeauna.

Este o excelentă observatoare şi sfătuitoare, pentru că înţelege bine situaţia celorlalţi. Ea îşi cultivă înclinaţiile pentru contemplaţie şi preferă să-şi elaboreze cu atenţie strategia, după care aşteaptă răbdătoare momentul potrivit realizării aspiraţiilor.

 

Freamătă de senzualitate
Femeia născută în această zodie nu are nevoie de manualul artei de a cuceri. Ea transmite cu naturaleţe, prin aproape orice gest, un semnal erotic către toţi bărbaţii ce o privesc. Atunci când priveşte graţios cu colţul ochilor către bărbatul ales, acela va reacţiona sigur. Are o mare putere de atracţie dar este exigentă în alegere.

Este intuitivă, sensibilă, ştiind cum să procedeze cu bărbatul iubit. Se exprimă sincer, direct, elocvent. Ea are o formă rară de inteligenţă: inteligenţa intuitivă şi în plus mai are o calitate minunată: simţul umorului.

Este practică, idealistă, se bucură plenar de bărbatul iubit, fără să se piardă în fantasme imposibil de atins. Ea crede mai puţin în platonism. Doreşte să cunoască viaţa şi bărbatul care vrea să o înveţe arta de a trăi plenar îi câştigă încrederea şi dragostea.

Femeia din zodia Taurului are în general trupul bine proporţionat, generos înzestrat de natură. Are vocea muzicală, gura senzuală, cu buzele proeminente. De obicei are sânii şi şoldurile frumos conturate, mari, plăcute.

 

O adevărată maestră în arta amorului
Venusiana preferă să-l invite pe cel ales într-un cadru pregătit de ea însăşi. Poartă o conversaţie plăcută, are vocea profundă, catifelată. Îmbrăcămintea îi revelează pielea fină şi strălucitoare. Se pregăteşte pentru cel iubit cu minuţiozitate: muzică învăluitoare, parfumuri exotice, lumină blândă, mătase. Apreciază mai ales tandreţea, bunătatea, rafinamentul şi se deschide pentru orice nouă tehnică amoroasă doar dacă câştigă încredere în iniţiatorul ei.

Adoră să primească şi să ofere numeroase îmbrăţişări, săruturi; preludiul este foarte important pentru ea. Apoi, asemeni unui instrument muzical minunat, acordat, ea răspunde iubirii cu iubire, oferind din fiinţa ei bogată o întreagă simfonie de armonii, de la cele mai suave şi romantice până la cele mai profunde şi tumultuoase. Se simte cel mai bine pe o blăniţă în faţa focului din cămin, accentuându-şi cu măiestrie fiecare gest erotic. Preferă tehnicile amoroase orale, fiind atrasă şi de femeile senzuale, care-i îmbogăţesc propria senzualitatea.

Cea mai sensibilă este zona urechilor şi mai ales zona gâtului, atunci când este mângâiată uşor cu degetele şi apoi sărutată pasional, cu uşoare atingeri cu dinţii. Adoră astfel de mângâieri în orice împrejurare. Orice mângâiere trebuie să fie întâi delicată, uşoară, pentru ca apoi să crească în intensitate. Fiind senzuală, este sensibilă erotic la mângâierea pe orice parte a trupului.

 

Ce îi învaţă pe ceilalţi: iubirea este răbdare.
Ce învaţă de la ceilalţi: iubirea este iertare.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn