Femeia

femeia
 
 
 
„Nu te naşti, ci devii femeie”
Simone de Beauvoir
 
„Femeia, fascinantă în frumuseţea ei, încarnează misterul Creaţiei şi totodată misterul Ființei, a tot ceea ce este şi devine, a tot ceea ce naşte şi renaşte.”
Mircea Eliade
 

Femeia este o oglindă a Eternului Feminin. Cunoaște-te pe tine însăți și toate misterele Universului ți se vor revela. Înțelege profund ce înseamnă să fii femeie, ce te diferențiază de natura masculină, ce te face unică și specială. Fă pasul de la obișnuit la extraordinar! Bucură-te că ești femeie! Apoi descoperă zeița din tine!

 

feminitate fii fericita frumusete autocunoastere

Feminitate

Fii fericită

Frumusețe

Autocunoaștere

Când spui feminitate spui frumusețe interioara și exterioară, iubire, gingăşie, sensibilitate, graţie, jucăuşenie, spontaneitate, dăruire, puritate, rafinament, senzualitate și multe altele...

Multe dintre noi cautăm fericirea undeva în exterior. De fapt, fericirea este în fiecare clipă în mâinile noastre. Alege fericirea și astfel fericirea te va alege și ea pe tine.

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei. Depinde numai de tine să descoperi frumusețea ta specifică și să o arăți și celorlalți. Așa de frumoasă cum te simți tu, așa te vor vedea și cei din jurul tău.

Vino și pătrunde în sufletul tău, accesează-ți potențialitățile, pune-te în valoare. Cunoaște farmecul tău personal și împărtașește-l cu cei pe care îi iubești.

 

femei care te inspira      

 Femei care ne inspiră

     

Unele femei emană cu atâta putere frumusețea sufletului lor încât prezența lor nu poate fi trecută cu vederea. Astfel de femei ne inspiră. Ele ne fac să credem că e cu putință să ducem la desăvârșire manifestarea feminității sau macar unele dintre aspectele ei...