Exercitii de feminitate 3

 

exercitii de feminitateExercițiu special pentru sufletul tău
Astăzi este o zi specială, cu un exercițiu de feminitate special. Îți propun să scrii o scrisoare în care să-ți exprimi recunoștința pentru că trăiești, pentru tot ce este bun, foarte bun sau mai puțin bun în viața ta acum (știm că și aspectele mai puțin plăcute sunt tot daruri pentru noi, lecții ce ne pot ajuta să fim mai bune, mai puternice, mai fericite în final). Este deci vorba despre o scrisoare de recunoștință către Creator, Tatăl Ceresc, Mama divină, Centrul spiritual, Viața însăși sau oricum îl/o numești tu.

Aceste „conversații cu Dumnezeu" au avut de-a lungul vieții mele efecte pe cât de diverse ca formă, pe atât de minunate și stabile. Nu o să spun mai mult și nu insist să faci acest exercițiu, dar dacă sufletul tău a simțit vreodată chemarea spre ceva inefabil, ce ne ghidează viața, vei simți cu siguranță să dai glas inimii și să-ți exprimi recunoștința. Viața este un dar minunat.

 

Scrisoarea mea de dragoste și recunoștință
Îți simt atingerea, atât de blândă, înțelegerea, acceptarea, cuprinderea.
Te simt... și... chiar și când doare... îmi simt sufletul tresărind,viu.
Îți multumesc că ești aici, în clipele mele de adâncă singurătate.
Savurez aceste momente petrecute doar cu Tine – ești Cel care mă așteaptă întotdeauna, ești Cel care nu pleacă nicăieri, ești Cel cu care vorbesc orice, care le înțelegi pe toate... Ești Cel care mă ajută întotdeauna, indiferent cât m-am încurcat și Cel care găsește întotdeauna rezolvare.

Aici, cu Tine, este Liniște. Unii numesc asta rugăciune... eu o simt ca pe tăcută regăsire... ca pe o simplă și cuprinzătoare Pace... respirație și liniște... un stop din goana vieții... întoarcerea Acasă, în mine.

Îți mulțumesc, Doamne Dumnezeule. Ai fost, ești și vei fi Cel mai bun prieten, Cel mai răbdător și intim ascultător. Cel ce îmi vorbește cu iubire. Nu vii niciodată cu răspunsuri deștepte cu care doar să-mi dai peste nas, nici nu îmi plângi de milă, nici nu mă cerți mai mult decât pot duce.

Nu mă respingi niciodată, nici când sunt nepieptănată, nici când plâng sau strig, nici chiar când vreau să mă războiesc cu Tine sau să fug. N-am întâlnit pe nimeni cu atâta înțelegere și bunăvoință ca Tine. Nu știu de unde ai atâta iubire și umor, nu știu de unde ai mereu daruri.

Când mi se închide o ușă în nas și bat din picioare supărată la porți închise, râzi de mine, dar îmi deschizi întotdeauna porți noi. Și mă trezesc că e întotdeauna mai bine. Știu că mă ierți și pentru porțile pe care nu le observ și pe lângă care trec grăbită.

Știu că atunci când îmi așez capul în palma ta, toate porțile sunt deschise. Simt cum mă ții în brațe chiar și când dorm.

Îți mulțumesc pentru Liniște. Îți mulțumesc Doamne, pentru toate.
Îți mulțumesc.

 

Citește și:
Exerciții de feminitate 1
Exerciții de feminitate 2

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn