Feminitate

feminitate
 
 
„Când scrii despre femei, trebuie să-ți înmoi pana în culorile curcubeului și să presari rândurile cu pulberea de pe aripile fluturilor.” Denis Diderot

Te-ai întrebat vreodată ce însemnă de fapt feminitatea? Când spui feminitate spui frumusețe interioara și exterioară, iubire, gingăşie, sensibilitate, graţie, jucăuşenie, spontaneitate, dăruire, puritate, rafinament, senzualitate și multe altele, cu alte cuvinte o întreagă bogăţie interioară care asteaptă să o descifrezi și să o scoți la iveală.

 

 

5 Reguli de aur ale prieteniei între femei

Ce miracol să ai o prietenă adevărată! Una în faţa căreia să-ţi pui sufletul pe tavă şi să nu te temi că ţi-l face „tocăniţă”. Unde-o găseşti?

Citeşte mai departe...

demnitate

Demnitatea Femeii

Aş vrea să vă vorbesc despre demnitate pentru că această calitate cred că este foarte importantă pentru toate femeile! Din păcate unele dintre noi am uitat cum este să fii o femeie demnă. Dar putem să reînvățăm aceasta.

Citeşte mai departe...

Exercitii de feminitate

Exercitii de feminitate 3

Astăzi este o zi specială, cu un exercițiu de feminitate special. Îți propun să scrii o scrisoare în care să-ți exprimi recunoștința pentru că trăiești, pentru tot ce este bun, foarte bun sau mai puțin bun în viața ta acum.

Citeşte mai departe...

Oare... ştii ce eşti?

Oare... ştii ce eşti?


Priveşte-te în oglindă. Priveşte-te pe tine. De unde vii? De ce exişti? Ce e în tine unic şi irepetabil? Ce ai de dăruit? Pentru ce eşti aici?

Citeşte mai departe...

arhetipuri

Arhetipurile sunt chei ale sufletului tău (II)

Arhetipurile sunt impregnări energetice ce există în psihicul nostru încă de la naştere. Ele acţionează ca un principiu organizator asupra a tot ceea ce vedem sau experimentăm...

Citeşte mai departe...

Arhetipurile sunt chei ale sufletului tău (I)

Indiferent în ce categorie te încadrezi, acceptă structura trupului tău înscrisă în propriul cod genetic. Această influenţă ascunsă pe care o primim chiar de la naştere a fost numită în psihologie „arhetip”.

Citeşte mai departe...

exercitii de feminitate

Exerciții de feminitate 2

Femeile sunt prin natura lor făcute să înflorească împreună. Femeile sunt cel mai uşor inspirate şi impulsionate spre bine de către alte femei ce au făcut ca binele să le lumineze viaţa.

Citeşte mai departe...

esti si tu superwomen

Ești și tu o Superwoman?

Există femei care sunt în același timp puternice și sensibile, își susțin familia și fac carieră, sunt mereu frumoase și îngrijite, fascinează și dăruiesc iubire în jur.

Citeşte mai departe...

De ce să faci din Feminitate o artă?

Este un secret al vieţii, descoperit prin practică: atunci când îţi asumi rolul tău de Femeie plină de graţie şi iubire, foarte multe din problemele cu care te confruntai pur şi simplu încep să dispară.

Citeşte mai departe...

acces la propria feminitate

Cum să ai permanent acces la propria feminitate

Oare câte femei își pun măcar o dată în viață această întrebare și se preocupă cu adevărat să-și descopere propria feminitate în toată frumusețea și complexitatea ei?  

Citeşte mai departe...