Exerciții de feminitate 1

exercitii de feminitateDragi Femei,
Vă propun ca în următoarele săptămâni să realizăm împreună o serie de exerciţii care să ne ajute să intrăm în contact cu sufletul nostru feminin şi să ne exprimăm ca femei, devenind conştiente de calităţile pe care le avem, de savoarea pe care manifestarea feminităţii o infuzează în vieţile noastre, de ceea ce ne dorim şi de ceea ce putem crea în viaţa noastră.

Ştiu că pentru multe dintre noi "exerciţiu de feminitate" înseamnă a exersa mersul pe tocuri şi aranjatul în oglindă, căci asta e cam tot ce suntem învăţate că înseamnă a fi feminine. Vă propun ca alternativă o serie de acţiuni simple, orientate spre descoperirea interioară, care au ca efect amplificarea feminităţii prin identificarea dorinţelor binefăcătoare mai mult sau mai puţin tăinuite, descătuşarea liberaţii interioare, creşterea poftei de viaţă, intensificarea iubirii, sporirea frumuseţii, etc şi pe care le putem realiza la unison, căci "unde-s multe puterea (feminină) creşte":), iar efectele sunt mult mai repede vizibile.

Vei constata că multe transformări benefice vor apărea în viaţa ta fără a depune un efort foarte mare, investind 10-15 minute pe zi doar pentru sufletul tău.

Îţi sugerez ca pentru aceste exerciţii să începi un caiet nou, care simţi că te reprezintă, cu coperţi frumoase, cu pagini parfumate sau pe/în care să lipeşti chiar tu imagini care vorbesc despre sufletul tău şi despre visele şi dorinţele tale.

 

Exerciţiu - JURNALUL FEMININTATII
Probabil că nu ai acum la îndemână acest caiet, prin urmare, primul exerciţiu constă în a îţi programa să găseşti un astfel de jurnal, ce va fi ca o oglindă a sufletului tău feminin. Nu este necesar să îl cauţi imediat şi nu este necesar să te grăbeşti, este necesar pentru început doar să te gândeşti la el şi să emiţi din/în inimă dorinţă ca acest caiet, perfect pentru tine, să ajungă la tine cât mai curând posibil. Vei vedea că exact aşa va fi şi în curând ochii tăi vor descoperi undeva, ca din întâmplare, caietul perfect - pe rafturile unei librării sau poate chiar printre lucruri mai vechi... ori poate că mâinile tale sunt suficient de pricepute pentru a îl crea şi pur şi simplu îţi vor apărea diverse idei şi inspiraţii foarte frumoase.

Spre exemplu, îmi amintesc că odată, cu ajutorul unui capsator şi al unei panglici roşii de mătase am legat împreună multe foi îndoite în două, am adăugat diverse însemnări dragi mie, adunate de-a lungul timpului, colaje, flori presate, bilete de teatru sau concert, scrisori de dragoste, poeme şi alte amintiri şi o vreme acesta a fost caietul meu cel mai drag. Mi-a plăcut foarte mult că puteam să adaug pagini noi oricând doream.

Acesta este primul nostru exerciţiu de feminitate. Nu o să te ajute să arzi calorii, să pari mai înaltă sau să fii în pas cu ultima modă,:) dar o să îţi deschidă poarta spre o nouă imagine de sine şi spre un tărâm mai frumos decât vreodată ai visat - SUFLETUL TĂU DE FEMEIE.

Succes!

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn