Fii fericită

fii-fericita
 
 
 
„Acolo unde femeile trăiesc în chin şi supărare, comunitatea se degradează şi se destramă curând. Acolo unde femeile sunt fericite, comunitatea prosperă, căci armonia este mereu prezentă.” (proverb chinez)

„Dacă sunteți întrebați "în ce stă fericirea?", spuneți: "în a fi în armonie cu tine însuți”
. Pitagora

Multe dintre noi cautăm fericirea undeva în exterior. De fapt, fericirea este în fiecare clipă în mâinile noastre. Alege fericirea și astfel fericirea te va alege și ea pe tine. Ești făuritoarea propriului destin. Bucură-te și determină în sens benefic tot ceea ce iți dorești.

 

 

5 pași pentru a te bucura mai mult de frumusețea și zâmbetul tău

Zâmbetul ne înfrumusețează. Și spre deosebire de produsele cosmetice este gratuit. Și se poate folosi în orice cantitate, la orice tip de ten. Se asortează la orice fel de haine. Zâmbiți cu încredere și generozitate!

Citeşte mai departe...

Iubește-te și fii cea mai bună prietenă a ta

Relația cu noi însene este relația cea mai importantă din viața noastră. Ea ne influențează întreaga viață: tonusul, sănătatea, starea psiho-emoțională, relațiile cu ceilalți, creativitatea, eficiența în tot ceea ce facem, gradul de reușită.

Citeşte mai departe...

cum sa ai mereu succes si fericire

Cum să ai mereu succes și fericire

Vestea bună este că atunci când ceva pare că lipseşte, ei bine, nu e chiar aşa. Universul este complet. Nu există lipsă în Univers. Ideea de lipsă este doar o iluzie pe care noi o percepem deseori ca fiind realitate.

Citeşte mai departe...

fii fericita

Alege fericirea

Psihologii spun că fericirea este „gradul în care o persoană evaluează pozitiv calitatea vieţii sale în ansamblu”. Cu alte cuvinte, fericirea exprimă în ce măsură îi place unei persoane viaţa pe care o trăieşte.

Citeşte mai departe...

cheia fericirii

Există  o cheie a FERICIRII  noastre de zi cu zi?

În realitate, aproape toți oamenii căută fericirea. Toate tradițiile spirituale autentice subliniază faptul că fericirea nu vine din exterior, ci din interior...

Citeşte mai departe...

Încântare şi uimire

Încântare şi uimire...

Te simţi vreodată uimită de minunea vieţii tale? Te minunezi că trăieşti, te uimesc lucrurile cele mai mărunte şi cât de frumos se completează şi se întrepătrund toate, pentru a crea Viaţa ta?

Citeşte mai departe...

16 alegeri pe care le fac oamenii fericiti

16 alegeri pe care le fac oamenii fericiți (II)

Aleg DĂRUIREA DE SINE în loc de EGOISM. Oamenii fericiţi fac ceea ce fac nu pentru ei înșiși, ci pentru binele celorlalți, asigurându-se că aduc sens, forță și fericire în viețile multor oameni.

Citeşte mai departe...

16 alegeri pe care le fac oamenii fericiți (I)

Vorbim despre fericire, o căutăm, o dorim și uneori ne bucurăm de ea. Care este diferența între oamenii fericiți și cei nefericiți?

Citeşte mai departe...

Construiește-ți destinul pe care îl dorești

Învăţătorii spirituali, filozofii şi psihologii ne asigură că avem tot ce ne trebuie pentru a fi creatorii destinului personal. Câte dintre noi îşi asumă însă această responsabilitate?

Citeşte mai departe...

Femei mai fericite: femeile cu forme

James Watson, genetician, laureat al Premiului Nobel, crede cu tărie că femeile armonios împlinite corporal, mai vitale şi cu forme pline se bucură de o viaţă sexuală intensă şi mult mai bună decât femeile slabe.

Citeşte mai departe...