Bucuria Vieţii

bucuria vietiiBUCURIA!!! - Unul din cele mai importante aspecte ale vieţii tale de Femeie

Ca să poţi să iubeşti, ca să poţi să dăruieşti, ca să ai resurse prin care să găseşti soluţii miraculoase şi isteţe la problemele de zi cu zi, ca să te menţii frumoasă şi atrăgătoare, ca să simţi gustul vieţii, ai nevoie de BUCURIA TA.

Bucuria - înseamnă nu doar ceea ce primim - cadouri, zâmbete, mângâieri, ci înseamnă în primul rând ceea ce ne dăruim noi, nouă însene. Bucuria ne aşteaptă să ne sară din piept, să ne inunde ziua de lumină... şi cere în schimb un pic de iubire de sine şi un pic de acţiune pentru a-i "da drumul'. :)

Bucuria! - O poţi chema vorbind la telefon cu prietena ta sau mai bine întâlnindu-te cu prietenele ca să vă bucuraţi de strălucirea soarelui, de culorile cerului în parcul cu verdeaţă, de poveştile sufletului. O poţi chema pregătind surprize pentru cei dragi şi chiar şi pentru tine.

O poţi crea cântând sub duş, dansând prin casă în timp ce te pregăteşti de treburi, gătind mâncarea preferată, răscolind amintiri frumoase, dând muzica la maxim, ajutând oameni, căutând perfecţiunea în ceea ce faci, savurând rezultatele muncii tale, sărind în braţele iubitului, făcând prăjituri pentru cel mic, drăgălindu-ţi copiii, răsfățându-l pe Omul tău drag, creând momente delicioase de caldă (sau fierbinte:) intimitate.

Poţi introduce în viaţa ta lucruri simple care îţi fac plăcere - spumă în cadă de baie în care să te răsfeţi sau lumânări în dormitor, flori multe în ghivece sau în grădină, cu care să vorbeşti şi care să îţi vorbească, mângâiatul unei pisici sau joaca cu un căţel. O poţi găsi admirându-ţi frumuseţea în oglindă şi gândind mereu foarte frumos despre tine însăţi şi chiar imaginându-te în diferite ipostaze care te pun în valoare (căci ceea ce gândim aceea şi primim!).

Te poţi bucura simplu, de orele petrecute la soare sau doar la aer (când soarele se joacă ascunselea:)), măcar în drumul spre casă, fredonând uşor şi respirând adânc ori delectându-te cu îngheţată sau covrigi sau orice îţi aminteşte că da, şi tu, în inima ta, eşti copil! :)

Iar Dumnezeu va zâmbi, cu siguranţă şi va întinde mâna sa protectoare asupra ta, iar asemenea lui, cei din viaţa ta vor zâmbi şi ei, bucuroşi de BUCURIA TA!

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn