Frumuseţe

frumusete
 
„Fericirea o face pe femeie frumoasă şi iubirea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” Charles Baudelaire

„Cerul nu poate avea mai multe taine decât poate avea o femeie frumoasă.” Vasile Ghica

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei. Depinde numai de tine să descoperi frumusețea ta specifică și să o arăți și celorlalți. Așa de frumoasă cum te simți tu, așa te vor vedea și cei din jurul tău. Uită de micile imperfecțiuni, focalizează-te pe calități și pe tot ceea ce te încantă la tine. Astfel descoperi unicitatea propriei tale feminități.

 

 

Îngrijirea armonioasă a tenului în 5 etape

Pielea sănătoasă și strălucitoare este un semn important al stării de sănătate și bunăstare interioară. V-ați întrebat cumva care este motivul pentru care multe metode de manchiaj actuale, subliniază strălucirea pielii prin diverse trucuri cu produse de iluminare? Desigur, este tocmai pentru că o piele strălucitoare înseamnă o piele sănătoasă și emană chiar un magnetism nebănuit. 

Citeşte mai departe...

Cosmetice naturale: mierea

Cleopatra obișnuia să se îmbăieze în miere și lapte pentru a-și păstra pielea catifelată. Tratamentele moderne pentru frumusețe încă folosesc cu succes mierea pentru a menține și îmbunătăți sănătatea pielii.

Citeşte mai departe...

Cosmetice naturale: uleiul de argan

Uleiul de argan conține o cantitate impresionantă de acizi grași esențiali nesaturați și are o valoare nutritivă deosebită, beneficiile lui acoperind atât domeniul frumuseții cât și pe cel al sănătății.

Citeşte mai departe...

cosmetice naturale

Cosmetice naturale - Apa de trandafiri

Apa de trandafiri este folosită din vechime în cosmetică, pentru tratarea unor afecțiuni ale pielii, în unele ceremonii religioase și pentru prepararea unor alimente

Citeşte mai departe...

frumusete

Cheia frumuseții și armoniei trupului

Toate paginile revistelor dedicate femeilor vorbesc foarte mult despre aceste subiecte foarte strâns legate. Dacă ar fi să facem un raport cam cât timp alocăm noi femeile frumuseții și cât timp menținerii sănătății, cred că timpul dedicat înfrumusețării câștigă net

Citeşte mai departe...

despre frumusete

Despre frumusețe

 Această poveste nu are început și nici sfârșit, este un continuu joc, o continuă căutare și regăsire, o profundă rugăciune întru și pentru Frumusețea Eternă.

Citeşte mai departe...

Ce spun specialiştii despre vopseaua de păr

Este minunat că ne îngrijim aspectul fizic, că recurgem la diverse “trucuri” pentru a arăta mai bine, însă cu ce risc?

Citeşte mai departe...

Frumusețea exterioară, frumusețea interioară și frumusețea ultimă

Frumuseţea este cheia magică ce deschide orice poartă. Este acel „Sesam deschide-te!”. Frumuseţea nu are nevoie de cuvinte.

Citeşte mai departe...

Universul miraculos al parfumurilor - Evul Mediu

Ştiai că primul parfum realizat prin procedeul distilării a fost cel pentru regina Elisabeta a Ungariei, în anul 1370, făcut din flori de rozmarin şi apă de roze și consacrat sub denumirea de Apă de Ungaria.

Citeşte mai departe...

Metode naturale de a avea sâni frumoşi şi sănătoşi

Pornind de la premisa că nu avem nici o afecţiune la nivelul sânilor, putem realiza mai multe metode de înfrumuseţare a acestora. În două-trei luni, sânii pot creşte cu 50%  prin metode naturale.

Citeşte mai departe...