Călătoria alături de Brandon Bays

 

SEMINARUL THE JOURNEY INTENSIVE cu BRANDON BAYS în ROMANIA“Procesul Călătoriei descris de Brandon Bays este o tehnică uimitor de simplă care facilitează vindecarea fizică şi emoţională într-un timp foarte scurt. Tehnica poate fi învăţată şi aplicată practic de către orice om, aproape instantaneu şi oferă rezultate extrem de profunde, chiar dacă persoana a încercat până atunci alte tehnici care nu au dat randament. Recomand din toată inima Procesul Călătoriei, tuturor oamenilor.” (Ian Watson – Cofondator al Colegiului Lakeland pentru Homeopatie).

 

Vindecare prin prelucrarea cauzelor problemei
Cartea Călătoria de Brandon Bays prezintă experienţa uimitoare a autoarei care s-a vindecat de o tumoră de mărimea unei mingi de baschet, prin rezolvarea unor traume emoţionale, fără să recurgă la un tratament chirurgical. Această carte prezintă călătoria plină de curaj a unei femei excepţionale care şi-a urmat cu multă credinţă şi perseverenţă propriul destin, triumfând în mod extraordinar asupra unui asemenea diagnostic .

Acest verdict primit din partea medicilor în anul 1992  a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet şi către vindecare. Şase săptămâni şi jumătate mai târziu, ecografele au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă – fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală. Procesul de autovindecare prin care a trecut Brandon este o inspiraţie genială. Acest proces constă în a ajunge la cauza problemelor cu care ne confruntăm, în prelucrarea rădăcinilor, şi nu ocupându-ne doar efecte sau simptome.

În urma acestei vindecări catalogată de medicina clasică „un miracol”, Brandon Bays a conceput aceste tehnici pentru ca exemplul său, să ajute şi alţi oameni în vindecarea de diferite boli şi traume.   La aplicarea tehnicilor concepute de Brandon Bays, rezultatele sunt cu adevărat profunde şi durabile, cu ecouri vindecătoare atât imediate cât şi în timp. Durerile cronice sunt ameliorate, chiar dispar, la fel şi depresia,   anxietatea, mânia, lipsa încrederii în sine, durerea, blocajele.

 

Importanţa vindecării emoţionale
În cele 6 săptămâni care şi le-a alocat pentru a se vindeca, Brandon a acţionat sinergic atât   la nivel fizic, prin tehnici de purificare, dar mai ales pentru vindecare la nivel emoţional, dorindu-şi cu adevărat să ajungă la cauza care a provocat tumora, pentru a rezolva rădăcinile emoţionale reale care au dus la apariţia tumorii.

Deepak Chopra, cel mai cunoscut conferenţiar pe tema vindecării celulare din zilele noastre, surprinde foarte clar importanţa vindecării   emoţionale: „amintirile emoţionale sunt înmagazinate în interiorul celulelor, iar paternul este transmis, chiar dacă celulele se reînnoiesc, iar adevărata vindecare se va produce doar atunci când persoana în cauză se eliberează de aceste amintiri celulare.”

După perioada care şi-a acordat-o vindecării, Brandon şi-a refăcut investigaţiile medicale, la o clinică dotată cu echipamente de ultimă generaţie. Reacţia doctoriţei care a examinat-o a fost una de admiraţie: „Nu numai că eşti sănătoasă, dar eşti perfect sănătoasă! Organele tale parcă ar fi desprinse dintr-un manual de medicină. (…) Acesta este un uter perfect. Organele tale arată exact aşa cum ar trebui să arate; sunt perfecte din toate punctele de vedere – ca mărime, ca poziţie, ca proporţie, ce mai, sunt absolut impecabile…Este remarcabil pentru vârsta ta.”

Brandon Bays a obţinut această victorie cu adevărat remarcabilă şi miraculoasă. Tehnicile descoperite de ea ajută în prezent de mii de oameni să se vindece de răni emoţionale şi chiar de boli clasificate de medicina modernă ca incurabile.

„În cazul meu, procesul de vindecare s-a petrecut exact aşa cum m-a avertizat cunoaşterea interioară – acea parte din mine responsabilă pentru crearea tumorii, a dizolvat-o la momentul potrivit. În plus, am avut privilegiul uimitor de a participa în mod conştient la acest proces, învăţând lecţia pe care trebuia să mi-o dea tumoarea”, afirmă Brandon Bays după această experienţă uimitoare.

La ora actuală Brandon Bays   ţine seminarii pe tema vindecării în întreaga lume şi dăruieşte cu generozitate experienţa ei personală şi procedeul Călătoria care i-a fost inspirat din călătoria ei vindecătoare.

Anul acesta în perioada 31 mai - 2 iunie 2013 Brandon Bays va susţine în Bucureşti seminarul The Journey Intensive de 3 zile în care va dezvălui în detaliu metoda Călătoria, precum şi alte tehnici mai speciale care să vă ajute în practica acestui procedeu.

 

SEMINARUL THE JOURNEY INTENSIVE cu BRANDON BAYS în ROMANIARecomandat pentru mămici: 
- Rolul de mamă poate fi solicitant din punct de vedere emoţional, acest procedeu ajută la eliberarea emoţională.
- Echilibrul emoţional al mamei este foarte important pentru sănătatea emoţională a copiilor şi această tehnică este salutară.
- Odată învăţată această tehnică poate fi aplicată uimitor de uşor cu micuţii şi are rezultate excepţionale.
- În perioada sarcinii poţi face această Călătorie în interiorul trupului tău şi să comunici cu micuţul.
- Participarea conştientă la dezvoltarea emoţională armonioasă a copilului.
- Armonizare şi echilibrare pe toate planurile fizică, psihică şi spirituală.
- Reconectarea la sufletul tău şi la nevoile profund binefăcătoare.
- Armonizarea relaţiei părinte-copil.

...şi multe alte daruri care vă vor fi dezvăluite prin această metodă.

 

Recomandat pentru bunici:
- Durerile cronice sunt ameliorate şi chiar dispar prin prelucrarea cauzelor emoţionale ale bolilor.
- Amplificarea capacităţii de regenerare celulară.
- Reconectarea la propriul suflet şi la nevoile sale profund binefăcătoare.
- Este o călătorie deopotrivă emoţională şi spirituală .
- Împăcarea cu trecutul şi găsirea bucuriei de a trăi.
- Îmbunătăţeşte calitatea somnului.
- Excepţională în ameliorarea şi vindecarea depresiei, anxietăţii şi instabilităţii emoţionale.

...şi multe alte daruri care vă vor fi dezvăluite de această metodă.  

 

SEMINARUL THE JOURNEY INTENSIVE cu BRANDON BAYS în ROMANIARecomandat pentru psihologi şi studenţi la Psihologie:
- Este o tehnică foarte eficientă şi uşor de aplicat.
- În doar trei zile asimilezi o metodă practică care o vei putea folosi cu succes ca psiholog.
- Este o metodă eficientă de autocunoaştere şi dezvoltare personală.
- Este o metodă de excepţie cu ajutorul căreia, într-o singură şedinţă se parcurge întregul proces terapeutic.
- Este o metodă care accesează supraeul.
- Este o metodă care poate fi aplicată pentru orice categorie de vârstă.
- Este un procedeu care combină mai multe metode: psihoterapia experenţială, psihoterapie transpersonală, psihodramă, psihoterapie eriksoniană.

...şi multe alte daruri care vă vor fi dezvăluite practicând această metodă.


 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn