Folosește puterea tainică a idealurilor tale

foloseste puterea tainica a idealurilor talePentru a reuși în viață este necesar să știi ce vrei
Astfel te sfătuiește orice om trecut prin viață. Dacă nu știi ce vrei, nu ajungi nicăieri. Deși pare prea simplu, este adevărat și perfect valabil. Învață să cunoști propriile aspirații profunde ale sufletului şi dorinţele pure ale inimii tale. Nu vorbesc aici despre dorințele sau poftele oarbe, izvorâte din lăcomie sau alte tendinţe inferioare. Ci despre acele idealuri pe care le avem adânc imprimate în sufletul nostru și pe care uneori le pierdem din vedere. ”Viața e prea grea” sau ”sunt atât de multe lucruri de făcut” sau ”acum nu am timp să mă gândesc la asta...” acestea sunt doar câteva dintre multele păcăleli pe care multe persoane și le aplică lor înseși.

 

Oprește-te acum o clipă și recapitulează
Mai ales la începutul anului e important să faci această incursiune în propriile idealuri. Să vezi ce îți dorești cu adevărat, ce ți-ai dorit până acum și cât ai realizat. Viitorul are ca început chiar această clipă. Șansa de a-l transforma așa cum îți dorești este ACUM și AICI, în mâinile tale.

Conștientizează ce îți dorești și emite cu putere, cu toată forța ta interioară aceste dorințe elevate. E bine să știi că atunci când începi să-ți dorești ceva din toată inima creezi o legătură între acel lucru şi ființa ta, legătură cu atât mai puternică cu cât dorinţa ta este mai benefică și mai arzătoare, iar străduinţa ta de a o realiza mai înţeleaptă. Și cu cât această legătură este mai puternică, cu atât magia apariției lui în viața ta se va face mai repede simțită.

Ceea ce te blochează este faptul că dai prea multă importanţă aspectului material al lucrurilor şi nu acorzi destulă atenţie idealurilor tale. Obișnuiește-te să trăiești mai întâi în gândurile tale idealurile pe care dorești să le realizezi. Apoi proiectează-te într-un moment viitor în care ele s-au împlinit deja. Astfel vei vedea că e mult mai ușor să crezi în ele. Cu cât crezi mai mult, cu atât ele se vor materializa mai rapid în viața ta.

Dacă, de exemplu, dorești să-ți păstrezi frumusețea, e important să înveți să trăiești permanent cu mentalizarea frumuseții, dacă dorești abundență, trebuie să trăiești menţinând permanent starea mentală sau, altfel spus, rezonanţa specifică pe care o creează abundența și nu să te vaiți că nu ai suficient de mult sau atât cât ți-ai dori. Dacă îți dorești ceva, trăiește acel ceva, reconstruiește-l într-o manieră conștientă în ființa ta și dă-i viață. Ai ceea ce hrănești. Hrănești ideea de abundență, vei avea abundență.

 

Trăiește anticipativ bucuria idealurilor tale
Închide ochii. Adu pe ecranul viziunii interioare viziunea fiinţei care vrei să fii. Rămâne doar să crezi cu tărie că poți ajunge acea fiinţă, îndepărtând imediat orice idee negativă, de boală sau orice sugestie de inferioritate care s-ar putea strecura în mintea ta. Nu te lăsa niciodată prea mult preocupată de slăbiciunile şi lipsurile pe care încă le ai. Ele există doar pentru că tu încă le permiți. Adu mereu prezent idealul tău în minte și în suflet şi luptă plină de curaj să îl realizezi. Te vei ridica cu siguranţă până la el, dacă este benefic pentru tine și pentru univers.

În credinţa menţinută cu tărie că dorinţele şi aspiraţiile noastre se vor realiza, că visurile noastre se vor înfăptui, se află o mare şi tainică putere. Nimic nu ne ajută mai mult decât convingerea că lucrurile se vor transforma întotdeauna în bine şi nu în rău, că vom reuşi şi nu că vom cădea, că vom fi fericiţi în ciuda a tot ce s-ar putea întâmpla sau nu. De aceea trăiește anticipativ bucuria idealurilor tale ca și când ele deja au prins viață. Aceasta va face că în scurt timp imaginația ta creatoare să devină realitate.

Orson S. Marden, autorul lucrării „Minunile gândirii pozitive” afirmă: ”Păstrând o atitudine optimistă puteţi fi siguri că vă veţi atinge scopul, orice veţi urmări să faceţi sau să fiţi, şi veţi constata cu surprindere cât de mult vi se vor dezvolta calităţile şi cât de mult se va transforma în bine întreaga voastră viaţă. Atunci când mentalul şi-a format obiceiul de a se hrăni numai cu gânduri vesele, optimiste şi încurajatoare nu mai poate face altfel.

Credinţa că viitorul ne va rezerva numai lucruri bune, convingerea că vom fi fericiţi şi că vom prospera, fiind pregătiţi să facem faţă oricărei eventualităţi, iată cel mai bun capital de care ne putem ajuta în viaţă.”

Cel mai important lucru pentru a reuși în tot ceea ce îți propui este să crezi cu tărie că totul este posibil, chiar dacă la început unele dintre idealurile tale îți pot părea nebunești sau irealizabile. Dacă îți reprezinți interior în mod viu, prin imagini mentale clare şi suficient menţinute, ceea ce îți dorești să se materializeze în viaţa ta şi dacă urmărești mereu şi energic înfăptuirea idealurilor tale, cu întreaga ta forţă interioară de care dispui, este mult mai sigur că vei reuşi decât dacă vei nesocoti această atitudine.

Unii oameni renunţă cu foarte mare uşurinţă la aspiraţiile şi idealurile lor datorită unei neputințe interioare care îi convinge că ei nu pot sau că nu merită. Ei nu înţeleg că intensitatea şi statornicia dorinţei este cea care le conferă puterea de înfăptuire. Toți oamenii sunt copiii Universului și merită totul, atât timp cât rămân conectați la forțele universale benefice, la fluxul universal al Vieții Divine. Reconectează-te la Puterea Cosmică Infinită de unde toate provin. Hrănește-te din această Sursă universală și recunoaște-te ca fiind un copil fericit căruia nimic nu i se poate refuza.

După ce ți-ai structurat în mod clar idealurile și ai găsit forțele interioare să crezi că ele sunt posibile și realizabile, rămâne să perseverezi și să menții constantă aspirația ca ele să se împlinească. Dorinţa începe să fie cu adevărat un stimulent numai atunci când se transformă în hotărâre trainică. Aspiraţia unită cu o hotărâre fermă dă naştere acelei puteri creatoare care se traduce apoi în rezultat practic. Fără întrerupere noi ne amplificăm sau ne micşorăm forţa interioară prin calitatea gândurilor noastre, a emoţiilor noastre, a idealurilor noastre. Astfel, idealurile noastre ne sculptează destinele și caracterele. Ele au o imensă influenţă asupra direcției vieţii noastre, asupra fericirii noastre și a împlinirii noastre în viață.

 

Universul iti va raspunde
Intensitatea dorinței tale este importantă și devine un combustibil necesar ca tot angrenajul să funcționeze. Cere cu fermitate și credință. Nu are importanţă faptul că această realitate poate părea la început puţin probabilă sau îndepărtată, că viitorul pare nefavorabil sau că tu nu vezi încă căile de manifestare. Universul este imprevizibil, are modalități tainice care sunt mereu surprinzătoare și miraculoase. Ceea ce tu ai de făcut este doar SĂ CREZI că este posibil, să permiți fluxurilor energetice să se manifeste și să materializeze dorințele tale, la momentul protrivit. Învață să fii liberă de orice așteptare, nu grăbi universul, totul se va produce atunci când va fi cu adevărat necesar, în conformitate cu întreaga armonie universală.

puterea tainica a idealurilor tale

 

Acceptă că a venit momentul transformării!
Gândește şi nu spune despre tine doar ceea ce îți dorești să fii în realitate. Persoanele care mereu se plâng, care mereu spun, pretutindeni şi de prisos, că sunt obosite, extenuate, că nu au noroc, că un destin nefast le urmăreşte şi că aşa vor rămâne întotdeauna, că au muncit mult încercând zadarnic să ajungă la un rezultat, că nu au noroc, că nu au bani etc, nu-şi dau seama că în acest mod nu fac decât să îşi adâncească şi să îşi agraveze mereu în minte aceste întunecate scenarii. Dar ele există pentru că aceste persoane le-au creat și pentru că ele cred în ele, pentru că nu vor să le lase în urmă, deși mereu spun că își doresc ALTCEVA.

Dacă și tu faci la fel, dacă și tu îți dorești altceva decât ai acum în viața ta, fă acum acest pas către reușită și REALIZARE. Acceptă că a venit momentul transformării. Renunță la vechile obiceiuri mentale, la paternurile care te mențin într-o stare de rezonanță nepotrivită, nefavorabilă, nenorocoasă. De fapt norocul nu există în sine ca un dat, el este mereu atras de cei care cred în el.

Alege să fii printre cei norocoși, adică prin cei care și-au luat destinul în propriile mâini și fac ceva bun cu el. Descoperă în tine curajul să îți recunoști tendințele și lipsa de credință în inifinitele posibilități. Dacă nu ai acest curaj nu vei putea tranforma nimic. Nimănui nu-i este posibil să ascundă prea mult timp ceea ce îi ocupă în mod constant gândurile. Expresia feţei, trupul şi modul tău de viaţă te dau mereu de gol. De aceea, învață să renunți la ce nu e bun și veghează ca emoţiile şi gândurile tale să fie mereu superioare, nobile, folositoare și pozitiv creatoare. Noi îți propunem un alt drum, mai bun, mai fericit, mai aproape de sufletul tău. Efortul însă îți aparține!

 

Suntem cu toţii rezultatul gândurilor noastre
Ajungem întocmai aşa cum noi înşine ne mentalizăm, chiar şi în cele mai secrete gânduri ale noastre. Obiceiul de a vedea zilnic în noi o fiinţă creată pentru a îndeplini o misiune divină perfectă, o fiinţă capabilă de a-şi îndeplini menirea, ne conferă o nestrămutată încredere, o minunată putere şi o neîntreruptă încurajare.

Dacă dorești să pornești pe o cale anume, îndreaptă-ți gândurile în direcţia idealurilor tale dându-le o cât mai mare putere posibilă. Concentrează-ţi atenţia asupra lor până când simţi că ele prind contur atât de mult încât aproape că le vezi și te împing înainte. Astfel până la urmă ele se vor înfăptui. Atunci alegerile tale îți vor aduce tot ce îți dorești!

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn