Ma Ananda Moyi

Vă invităm să vizionați o filmare deosebită cu Ma Ananda Moyi. Prezenţa sa, surâsul, sfaturile, felul ei de a fi îi însuflețeau pe cei care au avut privilegiul să se afle măcar o dată în preajma ei. Sute de oameni, bărbaţi şi femei, bătrâni şi copii, bogaţi şi săraci, hinduşi, jainişti, protestanţi, musulmani şi chiar creştini veneau să o vadă și să-și hrănească sufletele cu pacea care emana din ființa ei. În prezenţa ei, contradicţiile religioase se dizolvau de la sine.

Primea pe oricine îi căuta ajutorul: tineri sau bătrâni, bogaţi sau săraci, hinduşi sau străini, dăruindu-le aceeași iubire copeșitoare.

„Efortul de a se trezi către natura sa reală este datoria omului atât timp cât se află în lumea fizică. Numai acțiunile care au legătură cu natura divină a omului sunt demne de a fi numite acțiuni, restul nu e decât nonacțiune și o pierdere de energie.” (Ma Ananda Moyi)

Vizionare plăcută!


 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn