Îţi recomandăm să citeşti

 

recomandam sa citesti

 

 
 
 
„Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii.”
(Mihai Eminescu)

 

Lectura cărților cu adevărat valoroase ne deschide poarta către cunoaștere de sine și către înțelepciune.

 

 

Iubitul Tantric

Problema abordată aici este simplă: ce se petrece în interiorul bărbatului, în sufletul, inima și trupul său atunci când se află în relație cu o femeie și cum anume poate surmonta dificultățile, cum își poate deschide inima și sufletul pentru a atinge un înalt grad de plăcere, și uniunea extatică.

Citeşte mai departe...

Ananga Ranga

Spre deosebire de Kama Sutra care a fost scrisă sau mai degrabă compilată de Vatsyayana (sec. III-IV d.Ch.), Ananga Ranga ("Vârsta Iubirii") este concepută ca un tratat menit să aducă fericirea şi împlinirea cuplurilor căsătorite a căror viaţă stă adesea sub ameninţarea monotoniei şi plictiselii.

Citeşte mai departe...

Yoga pentru femeile care aspiră să fie sănătoase, armonioase, inteligente și fericite

Practicând yoga, înțelegi că doar atunci când ai acces la spiritul tău, la esența luminii divine din inima ta toate tensiunile dispar și poți fi tu însăți.

Citeşte mai departe...

Femeia multiorgasmică

Pentru milioanele de femei care nu au experimentat plăcerile pulsatile ale orgasmului, dar şi pentru milioanele de femei care le-au trăit, cartea „Femeia Multiorgasmică” îmbină secretele practicilor sexuale orientale străvechi, cu ştiinţa sexualităţii occidentale.

Citeşte mai departe...

incredere in sine

10 paşi pentru a deveni o femeie plină de încredere în sine

Încrederea în sine nu este nici tupeu, nici îngâmfare, nici atitudinea penibilă că ţi se cuvine orice, nici infatuare, ci este acea „putere" care vine din conştientizarea tuturor comorilor care există în noi, din iubirea de sine, respectul faţă de noi înşine şi din credinţa în Dumnezeu.

Citeşte mai departe...

 Trezirea femeii senzuale

Această carte este o comoară pentru orice femeie care caută să-și amplifice atenția, să-și lărgească cunoștințele, să-și trezească și apoi să-și dinamizeze multitudinea de aspecte senzuale, erotice și orgasmatice.

Citeşte mai departe...

tehnica eliminarii

Iubește-te pe tine însuți

Tehnica Eliminării pe care o recomandă el este simplă şi uşor de aplicat, iar efectele ei pot fi demonstrate cu uşurinţă. Larry Crane a ajuns astfel să fie considerat unul dintre cei mai mari experţi la nivel mondial în domeniul succesului şi al iubirii.

Citeşte mai departe...