Despre „Zero limite - Metoda secretă hawaiană pentru atingerea unui nivel înalt de bunăstare, sănătate și pace”

 

iti recomandamVă invit să lecturați cartea:

„ZERO LIMITE  Metoda secretă hawaiană pentru atingerea unui nivel înalt de bunăstare, sănătate și pace”

Autori: Joe Vitale și dr. Ihaleakala Hew Len
 
Colecția : Mai mult control asupra vieții și a destinului dumneavoastră

Editura Meteor Press, an apariție: 2010
 
 
În 2006, dr. Joe Vitale a scris un articol cu titlul „Cel mai neobișnuit vindecător din lume”, în care era vorba despre un psiholog inedit, care a vindecat un pavilion întreg de infractori bolnavi mintal, fără să îi consulte pe vreunul dintre ei, folosind o metodă neobișnuită de vindecare, originară din Hawaii. Pentru că acest articol a avut un succes enorm și a făcut în scurt timp înconjurul lumii virtuale, autorul a decis, bucurându-se de acordul și colaborarea dr. hawaian Ihaleakala Hew Len, expunerea acestei metode de vindecare într-o carte, care a devenit, în scurt timp, best seller.

Ceea ce se dovedește excepțional în această carte/metodă este ideea, cu rădăcini adânci în tradiția spirituală hawaiană, conform căreia, ceea ce gândim, simțim, acționăm, trăim propriu-zis, se naște fie dintr-o minte subconștientă, imperfectă, constituită din amintiri asociate cu suferință și durere, fie din mintea conștientă, de asemenea imperfectă și imposibil de conștientizat plenar și controlat, fie din mintea supraconștientă, singura populată de idei și gânduri benefice, provenite direct din Inteligența Divină.  

Astfel, tot ceea ce gândim, simțim și apoi trăim este condiționat de greșeli pe care le-am făcut în trecut, care au generat amintiri ce sunt acum stocate undeva în subconștientul nostru și care revin în conștient pentru a ne ajuta să ne vindecăm ființa, și astfel să ne transformăm. Sunt de fapt retrăiri ale trecutului, încercări ale subconștientului nostru de a consuma o energie acumulată undeva în adâncul ființei noastre și care, prin toate experiențele noastre de viață, caută să se elibereze sau să se consume. Pentru că necesitatea noastră firească este de a ne vindeca, de a ne armoniza și de a ne corecta greșelile pe care le-am făcut cândva, conștient sau inconștient.

De asemenea, energia pe care o eliberăm prin gândurile și stările noastre, alimentează în jurul nostru și în lume, fapte și situații, care apoi chiar sunt înfăptuite undeva. De aceea, metoda și tradiția hawaiană oferă astfel, prin tehnica pe care o prezintă, o soluție de a lucra efectiv, pentru a purifica continuu aceste energii perturbatoare care există în noi și în jurul nostru, provenite de la fiecare dintre noi. Ni se oferă de asemenea, o perspectivă plină de dragoste și compasiune asupra întregii existențe, atât individuale cât și colective și suntem invitați la o responsabilitate totală asupra acțiunilor noastre și asupra întregii noastre ființe.

Cartea citează studii științifice făcute asupra minții umane și asupra capacității noastre de a conștientiza și a asimila cunoașterea provenită din stimulii exteriori la care suntem expuși clipă de clipă. Majoritatea covârșitoare a acestor informații, trece nefiltrată de conștient direct în subconștient, de unde apoi este necesar să fie sublimată, altfel ea revenind în conștient sub formă de amintiri. Acțiunea de purificare este necesar să fie realizată continuu, pentru a putea ține pasul cu procesul alert de asimilare forțată de informație, și în același timp pentru alchimizarea amintirilor deja existente în subconștient.

Metoda recomandată de Dr. Ihaleakala poartă numele de Identitatea Ho'Oponopono. Această tehnică oferă posibilitatea de a rezolva problemele prin căință și iertare și este constituită din patru pași simpli; rostirea plină de încredere a formulelor: „Te iubesc. Îmi pare rău. Te rog să mă ierți. Mulțumesc”.

Vă doresc lectură plăcută.
 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn