Trezirea femeii senzuale

trezirea femeii senzualeAutor: Saida Desilets
Editura Venusiana
 
Această carte este o comoară pentru orice femeie care caută să-și amplifice atenția, să-și lărgească cunoștințele, să-și trezească și apoi să-și dinamizeze multitudinea de aspecte senzuale, erotice și orgasmatice.
 
Această carte ne deschide perspectiva către o înțelegere clară, sensibilă și nouă asupra senzualității pure, a erotismului rafinat și a orgasmului extatic, pe măsură ce ne revelează practicile taoiste specifice care ne dezvoltă conștient musculatura feminină, ne activează mecanismele de control ale orgasmului, ne dinamizează energia psihică și ne diversifică modalitățile de a simți.
 
Această inspirată lucrare de sexualitate modernă deschide un nou orizont asupra energiei erotice și scoate la iveală aspirația vie de a descoperi misterele trupului femeii. Poate fi considerată un adevărat un manual practic și un ghid pentru generațiile de femei care vor urma.
 
Deși cartea se adresează în special femeii, și bărbatul ar trebui să o citească pentru a descoperi uimitorul potențial ascuns în ființa iubitei lui.


Din cuprins:
- Arta de a trăi savuros
- Voluptatea într-o lume aridă
- Integritate şi putere interioară
- A trăi conştient
- De la multiorgasm la omniorgasm
- Shiva şi Shakti
- Practicile erotice fundamentale
- Interviuri cu femei
- Sfaturi pline de savoare pentru fiecare zi
- Ghid rapid pentru practică

Puteți comanda cartea aici:
edituravenusiana.ro

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn