Terapii alternative

terapii alternative
 
“Zâmbește, este terapie gratuită.”
Doug Horton

Avem tot ceea ce e necesar pentru a fi sănătoase. Știința face descoperiri uluitoare care ne oferă suport și sprijin pentru o viață sănătoasă și fericită. Fericite sunt cele care află și pun în practică ceea ce au aflat, pentru că doar astfel apar rezultatele.

 

 

 

Cum să ne optimizăm nivelele de melatonină


Următoarele sugestii vă pot îmbunătăți igiena somnului și vă pot ajuta să vă optimizați producerea melatoninei. Iată care sunt acestea:

Citeşte mai departe...

Apropiați-vă de natură: cum să utilizați mai mult plantele medicinale

Înainte să existe medicina modernă și varietatea de medicamente sintetice, existau plantele, iar civilizațiile străvechi știau cum să le folosească în mod strategic pentru a trata bolile ...

Citeşte mai departe...

Melatonina - factor de prevenire a cancerului

 

Melatonina are un rol important în prevenirea cancerului, întărind sistemul imunitar și poate inclusiv să încetinească îmbătrânirea celulară.

Citeşte mai departe...

Emoțiile și cancerul: calea către recuperare (II)

Conform listei oferite de Dr. Turner, a scoate la suprafață emoțiile reprimate este un act fundamental pentru a obține remisia cancerului.

Citeşte mai departe...

Emoțiile și cancerul: calea către recuperare (I)

Marea provocare pe care o aduce diagnosticul de cancer nu înseamnă automat o condamnare la moarte. Cancerul se poate transforma pentru multe persoane într-un maestru ascuns, care ne va indica în ce zone ale vieții noastre există dezechilibre și poate accelera procesul de introspecție necesar pentru a ne vindeca din punct de vedere emoțional.

Citeşte mai departe...

Cum ne pot îmbolnăvi emoțiile negative?

Mult mai des decât credem, simptomele fizice și bolile își au originea în emoțiile noastre. Aceasta nu înseamnă că nu sunt reale sau că acestea există doar în mintea noastră, ci înseamnă că emoțiile negative pot avea un impact atât de puternic asupra trupului, încât pot duce la îmbolnăvire.

Citeşte mai departe...

aromoterapie

Aromoterapia

Aromoterapia acționează la nivel fizic dar și energetic, psiho-emoțional, mental și spiritual. Este utilă pentru tratarea unor afecțiuni, pentru eliminarea stresului și a oboselii, pentru îmbunătățirea stării psiho-emoționale...

Citeşte mai departe...

terapii alternative

Cristalele – daruri ale Pământului

Previzibilă sau nu, natura este cea care ne oferă de cele mai multe ori modalități de a ne vindeca prin căi ce par miraculoase în ochii multora dintre noi. Acest fapt este valabil și în ceea ce privește cristalele.

Citeşte mai departe...

calatoria emotionala

Călătoria mea emoţională

Călătoria emoţională este o călătorie interioară prin straturile emoţionale până ajungem la „Sursă” acel loc în care experimentăm prezenţa Sinelui...

 

Citeşte mai departe...

puterea vindecatoare a luminii solare

Puterea vindecătoare tainică a luminii solare

Ideea că lumina naturală a soarelui poate avea efecte excelente asupra stării noastre de sănătate poate fi considerată o informaţie foarte preţioasă, mai ales pentru aceia care trec prin stări de depresie nervoasă

Citeşte mai departe...