Relaxare şi regenerare

relaxare si regenerare
 
Zâmbiţi, nu pentru a-i cuceri pe ceilalţi, ci pe voi înşivă!

Renunță la stres și îngrijorare. Acordă-ți clipe de relaxare care te vor regenera miraculos. Poți fi permanent plină de energie și te poți bucura din plin de viața ta.

 

 

Meditația în pași simpli

Chiar dacă tot ceea ce facem ne aduce satisfacție, mai devreme sau mai târziu apar momente în care am dori un respiro, am vrea să dăm zgomotul lumii înconjurătoare mai încet, să savurăm îndelung unele clipe magice...

Citeşte mai departe...

 Relaxarea - un suflu al echilibrului în trepidațiile vieții

În prezent auzim tot mai mult sugestii și încurajări de genul: să ne relaxăm, să ne calmăm, să ne destindem, să ne odihnim, să ne regenerăm, iar toate aceste îndemnuri presupun într-o măsură mai mare sau mai mică același lucru: relaxarea.

Citeşte mai departe...

10 motive pentru a ne reconecta cu natura

Studiile au arătat că timpul petrecut în natură are numeroase efecte pozitive, incluzând reducerea depresiei și a agresivității, reducerea stresului și a tensiunilor interioare, capacitate mărită de a face față la stres și frustrări în viața de zi cu zi.

Citeşte mai departe...

8 comportamente eficiente pentru combaterea stresului

V-ați gândit că există și anumite atitudini sau comportamente care pot să dea rezultate în a preveni diverse tulburări sau boli? S-a demonstrat în nenumărate rânduri eficiența acestora...

Citeşte mai departe...

Exerciții simple de eliminare a stresului

Exerciții simple de eliminare a stresului

Pentru a te destresa e necesar să îți acorzi doar câteva minute, atunci când simți că e necesar. De multe ori, pentru că nu ne oprim la timp pentru o mică pauză, ajungem să ne epuizăm sau chiar să ne îmbolnăvim...

Citeşte mai departe...

combaterea stresului

Rolul alimentaţiei în combaterea stresului

Puţini oameni cunosc faptul că stresul care apare în organismul nostru nu se datorează doar evenimentelor exterioare sau greşelilor noastre atitudinale, ci şi alimentaţiei, lichidelor pe care le consumăm, medicamentelor pe care le utilizăm şi aerului pe care îl respirăm.

Citeşte mai departe...

Rasfat pentru suflet

Răsfăț pentru suflet

Multe femei se plâng că „nu au timp pentru linişte". E perfect să întocmim o listă cu lucrurile pe care vrem să le rezolvăm. E minunat să adăugăm şi câteva momente pe care le petrecem doar cu noi însene. Le merităm.

Citeşte mai departe...

cum sa fii calma si plina de energie

Cum să fii calmă şi plină de energie în condiţii de stres

De ce nu avem în viaţă numai lucruri  plăcute? Pentru că viaţa este un joc al cărui scop este propria noastră evoluţie şi autodescoperire.

Citeşte mai departe...

Arta masajului

Ştii că stresurile, gândurile negre, grijile contractă muşchii? Trupul resimte starea psihică şi reacţionează cu aceeaşi măsură. Dacă te laşi pradă pesimismului şi temerilor de tot felul te pomeneşti crispată, încordată, nefericită.

Citeşte mai departe...

Cel mai bun moment pentru relaxare este acum

Ce înseamnă relaxarea? Un moment pe care o să ţi-l permiţi cândva – în vacanţă, în hamac, în concediu sau când închei cu bine treburile zilnice?

Citeşte mai departe...