Sexualitate

sexualitate
 
 
 
Sexualitatea, sursa stării de bine şi de fericire, oferă accesul la conştiinţa divină. Atât timp cât implică iubire şi respect reciproc, relaţia sexuală ne permite să ieşim din noi înşine printr-o stare de abandon deplin şi comuniune totală cu celălalt. Această experienţă devine astfel tainică, purifică şi revitalizează fiinţa la toate nivelele, de la cel fizic până la cele mai subtile”.
Anne Givaudan

 

O viață sexuală activă și împlinitoare este baza unei relații de cuplu fericită și de lungă durată. Sexualitatea face mereu diferența între iubiți și prieteni. Arta iubirii te învață cum să aprinzi scânteia pasiunii și cum să o întreții. Lasă în urmă inhibițiile și prejudecățile. Bucură-te de deliciile sexualității elevate!

 

secretele ei secretele lui pentru El

Secretele Ei

Secretele Lui

Tantra

Știai că ai secrete pe care chiar nici tu nu le cunoști în întregime? Sexualitatea ta este un labirint în care e bine să știi cu exactitate drumul. Să știi ce iți place și ce te face fericită înseamnă să știi să-i arăți și lui și să descoperiți împreună deliciile unei sexualități sublime.

Bărbații au și ei secretele lor. Dar e bine să le știm și noi! Ce îl atrage, ce îl încântă, ce îl face să se simtă bărbat. E bine să știi să atingi „punctele sensibile” ale trupului și ale sufletului său. Atingerile tale cunoscătoare îl vor deschide și il vor face să te iubească etern.

Tantra este cultul extazului, o cale bazată pe experienţa mistică a jocului și nu pe dogme rigide. Tantricii proclamă viaţa în întregul ei şi învaţă să descopere scânteia divină din fiinţa umană. Ei îşi folosesc toate simţurile, mintea şi spiritul pentru a atinge culmile trăirilor mistice.