Secretele Ei

secretele ei
 
”Cea mai profundă și mai frumoasă trăire omenească este misterul.”
Albert Einstein

Știai că ai secrete pe care chiar nici tu nu le cunoști în întregime? Sexualitatea ta este un labirint în care e bine să știi cu exactitate drumul. Să știi ce iți place și ce te face fericită înseamnă să știi să-i arăți și lui și să descoperiți împreună deliciile unei sexualități sublime.

 

Descoperă Eul tău erotic
Este erotismul parte din lista ta de priorități?

Zilele de carantină au trecut rând pe rând. Cum este pentru tine? Te-ai lăsat afectată sau ai reușit să faci din aceste zile oportunități prin care să te înțelegi mai bine, prin care să îți cunoști mai bine nevoile, limitele, dorințele.

Citeşte mai departe...

Cine e sexi? Da, Tu!

Când ai încredere în tine ca femeie senzuală, te simți mult mai liberă, mai fascinantă, mai plină de viață. Și vor remarca și ceilalți aceasta!

Citeşte mai departe...

Cum să te bucuri mereu de libidoul tău

Se spune că bărbații se gândesc la sex mai mult decât femeile. Că au dorința amoroasă mai trezită decât femeile. Că noi avem nevoie de tandrețe pentru a ne deschide erotic. Toate acestea cred că sunt, cel puțin în unele cazuri, adevărate.

Citeşte mai departe...

Secretele accesoriilor sexuale

Probabil că și tu ai trecut de multe ori pe lângă un sex-shop fără să ai curajul să intri, deși ceva din interiorul tău avea o curiozitate acută în legătură cu ceea ce se află în spatele geamurilor închise la culoare și impenetrabile...

Citeşte mai departe...

orgasmul energetic total

Orgasmul energetic total

Stări intense de orgasm pot fi trăite la nivelul întregului trup, ca o învăluire beatifică de plăcere fără margini care se poate menţine mai mult sau mai puţin timp, în funcţie de senzitivitatea şi trezirea erotică  a fiecărei femei.

Citeşte mai departe...

secretele ei

Dormitorul Femeii - un spaţiu al iubirii

Într-o relaţie de cuplu dormitorul reprezintă spaţiul cel mai intim, cel mai special.

Citeşte mai departe...

clitoris

Clitorisul... să știm să-l mângâiem

După cum indică diferite femei, punctul activării plăcerii clitoridiene se găseşte de la caz la caz...

Citeşte mai departe...

Vindecare și eliberare emoțională prin orgasm

 Vindecare și eliberare emoțională prin orgasm

Exprimă-te! Dă frâu liber emoțiilor tale, sentimentelor şi stărilor de orgasm. Nu te teme să te abandonezi. În interior sunt închise dorinţe arzătoare, doruri, nostalgii, care aşteaptă să fie eliberate...

Citeşte mai departe...

Dăruiește-ți experiența completă a simțurilor

Vrei să petreci o noapte magnifică împreună cu cel iubit? Să vă simţiţi ca un cuplu imperial iniţiat în misterele Tantrei? Pregăteşte cu grijă locul unde veţi face dragoste...

Citeşte mai departe...

Bucură-te din plin de orgasm

Orgasmul chiar dacă este o străfulgerare care durează câteva secunde, sau în unele cazuri mai speciale, câteva minute, oferă femeii o stare de fericire copleşitoare care poate să dureze zile în şir.

Citeşte mai departe...