Cine e sexi? Da, Tu!

 

cine e sexi? da, tuDescoperă senzualitatea din ființa ta
Vrei să vezi o femeie sexi? Uită-te în oglindă! Exact, pur și simplu uită-te în oglindă.

Poate că ți-e greu să te vezi pe tine însăți ca fiind sexi, atrăgătoare, fascinantă, mai ales când ești copleștă de treburile zilnice, de responsabilitățile casnice și profesionale. Dar privește-te mai cu atenție. Descoperă senzualitatea din ființa ta. Las-o să iasă la lumină pentru a te bucura din plin dea ea.

Acceptă-ți cu adevărat propriul trup, impulsurile erotice, emoțiile și gândurile legate de sexualitate. Numai acceptându-ți în totalitate propriul erotism te vei putea bucura din plin de acesta. Pășește în viață și în relația de cuplu alături de iubitul tău ca femeie lucidă din punct de vedere senzual, conștientă de propria ta sexualitate.

 

Cultivă-ți cele cinci simțuri
Savurează senzațiile pe care cele cinci simțuri ți le oferă. Bucură-te de parfumul unei flori. Sau și mai bine de mirosul trupului iubitului tău atunci când faceți dragoste.

Bucură-te de gustul unui fruct dulce și zemos. Sau și mai bine de gustul savuros al buzelor iubitului tău atunci când te sărută.

Bucură-te de un peisaj fermecător, de un apus de soare, de o poiană plină de flori, de prima ninsoare a iernii. Sau și mai bine de trupul nud al iubitului tău. Poate că nu e chiar ca un fotomodel, dar cu siguranță este ceva care îți place la trupul lui. Lasă-ți privirea să se bucure de trupul lui.

Bucură-te de atingerea duioasă a adierii vântului, de atingerea senzuală a apei atunci când faci duș, de atingerea fină a unei eșartfe de mătase. Sau și mai bine savurează fiecare atingere tandră a iubitului tău. Nu te gândi că nu e locul și momentul potrivit, că te grăbești să pleci la servici sau că sunt copiii/părinții/musafirii în camera alăturată, ci abandoneză-te măcar pentru o clipă și trăiește cu toată ființa ta atingerea sa tandră. Nu te gândi că nu este expert în masaj, ci bucură-te că te mângâie cu iubire.

Bucură-te de sunetele unei muzici armonioase și senzuale, de sunetul ploii, de ciripitul păsărilor. Sau mai bine de șoaptele de dragoste al iubitului tău.

Cultivă-ți simțurile. Aceasta te va ajuta să-ți descoperi propria senzualitate.

 

cine e sexi? da, tuCunoaște-ți și iubește-ți trupul
Cât de bine îți cunoști propriul trup? Știi ce anume îți face plăcere? Să-ți cunoști trupul înseamnă să-l iubești, să-l respecți și să-i înțelegi capacitatea de a dărui și primi plăcere.

Faptul de a avea sentimente negative în privința trupului tău poate să pună o barieră serioasă în calea trăirii plăcerii. Pe de altă parte dacă tu nu îți iubești trupul ai putea crede că nici alții nu te vor considera atrăgătoare, sexy. Ai putea crede că iubitul tău nu te place în totalitate așa cum ești. Aceasta ar putea să-ți inhibe capacitatea de a te abandona în timpul fuziunii amoroase și de a trăi plăcerea.

Iubește-ți trupul așa cum este. Apreciază-i părțile armonioase, frumoase. Dacă vrei să-ți modelezi trupul fă-o cu iubire. Un trup iubit e mai sexy. Nu ai observat niciodată cum unele femei emană senzualitate deși trupurile lor nu sunt perfecte.

 

Ai încredere în propria ta senzualitate!
Principalul obstacol care ne împiedică să ne exprimăm din plin erotismul este propria noastră minte care ne convinge că nu suntem suficient de senzuale sau de atrăgătoare.

Dacă ești în această situație spune STOP minții tale și începe să-ți consolidezi încrederea în tine ca femeie și în propria ta sexualitate.

Când ai încredere în tine ca femeie senzuală, te simți mult mai liberă, mai fascinantă, mai plină de viață. Și vor remarca și ceilalți aceasta.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn