24 de elemente cheie în atingerea orgasmului (II)

atingerea orgasmului2Iată următoarele 12 secrete deconspirate ale unei relaţii pline de iubire şi împlinire erotică:


12. Sunt optimistă, liberă şi dezinvoltă

- întâmpină cu optimism necunoscutul. Ce poate fi mai frumos şi mai intim decât să împărtăşeşti iubitului acele momente şi trăiri unice? Depăşește-ţi limitele autoimpuse căci te aşteaptă cele mai plăcute surprize. Se ştie că gradul de sănătate al unei relaţii se măsoară şi în cantitatea şi calitatea umorului şi a bunei dispoziţii existente în acea relaţie.


13. Mă abandonez senzaţiilor

- învăţarea unei  atitudini de spectator detaşat a propriei vieţi renunţând la atitudinea de a ţine totul sub control şi de a eticheta; experienţa amoroasă este una de  natură senzorială şi nu intelectuală.

 
14. Ce nu mă doboară, mă face mai puternică
- rezolvarea şi vindecarea  traumelor sexuale (abuzuri, deziluzii puternice, pedepse aplicate în copilărie sau mai recent, în perioada confuză a pubertăţii şi a adolescenţei).

 
15. Am încredere în succesul acestei relaţii
- găsirea resurselor interioare de a crede în relaţia în care eşti, învăţând un comportament  de acceptare a sexualităţii.

 
16. Orgasmul nu influenţează şansele de a obţine o sarcină
- obţinerea unei sarcini nu este dată de numărul de orgasme feminine sau de absenţa lor.

 
17.  Am dreptul la plăcere
- eliminarea  dominării emoţionale şi a atitudinii de victimă.      

 
18. Actul amoros durează suficient
- acest suficient este semnalat de către femeie. Este cunoscut faptul că în medie,o femeie are nevoie de minim 30 de minute de act amoros pentru a atinge stări de orgasm.

 
19. Potrivirea anatomică
- întâlnirea dintre un falus prea mare şi un vagin prea mic sau invers, se poate corecta prin abordarea de  poziţii adecvate (vezi Kama Sutra) și prin antrenamentul muşchilor vaginali (vezi exerciţiile Kegel).

 
20. Mă bucur de o relaţie plină de armonie şi iubire
- crearea unui climat afectiv bun, bazat pe iubire, încredere reciprocă şi siguranţă; eliminarea şi evitarea rutinei şi a plictiselii relaţionale.

 
21. Pot comunica deschis cu iubitul meu
-  comunicarea verbală şi nonverbală în timpul actului amoros sau în afara sa, împărtăşirea plină de candoare a dorinţelor intime  

 
22. În cuplu meu există armonie erotico-afectivă
-  armonizarea temperamentelor sau a altor aspecte legate de felul în care iubiții preferă să facă dragoste (viteză sau lentoarea, pasiune ardentă sau nevoia de tandreţe, exprimarea fanteziilor sau a idealurilor romantice); înţelegerea diferenţelor în ce priveşte sexualitatea feminină şi cea masculină

 
23. Găsim imediat soluţii constructive
-  atunci când apar situaţii de criză este necesară găsirea urgentă de soluţii şi aplicarea lor de către ambii iubiți.

 
24. Un gram de practică valorează cât tone de teorie
Aşa că, ACUM, e timpul pentru practică :).

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn